Autoritatea de Management pentru Programul Regional Sud Est 2021-2027 a emis în data de 28 mai 2024 Corrigendumul nr. 1 de modificare și completare a Ghidului Solicitantului și anexelor aferente apelului de proiecte PRSE/1.6/A.1/1/2024, care vizează Acțiunea 1.6 – Stimularea activităților inovatoare și creșterea competitivității IMM-urilor, Operațiunea A.1 Creșterea competitivității microîntreprinderilor.

Actualizarea cererilor de finanțare și a anexelor acestora, ca urmare a modificărilor generate de acest corrigendum, vor face obiectul unor clarificări în etapele de evaluare, selecție și contractare (daca este cazul).

Reprezentanții microîntreprinderilor care doresc să acceseze fonduri nerambursabile prin acest program sunt invitați să consulte noua versiune a Ghidului Solicitantului și anexele actualizate pentru a se asigura că cererile lor de finanțare sunt în conformitate cu noile reglementări.

Sursa: Site-ul ADR Sud-Est

Pentru mai multe informații vă rugăm să accesați sinteza Ghidului

InAfaceri.ro se mândrește cu un portofoliu generos de proiecte câștigate, demonstrând succesul și expertiza noastră în sprijinirea afacerilor.

Accesați portofoliul de proiecte câștigate aici 

Pentru cei interesați de elaborare si depunere proiecte ne puteți contacta la:

📥 [email protected] /📞 0722 155 514

📥[email protected]/📞 0731 280 333

📥[email protected]/📞 0723 131 131

Despre Termene.ro

Dacă tot sunteți aici, Termene.ro vă recomandă să vă abonați la newsletterul Cafeaua de la 7, care vă oferă ocazia să citiți tot ce s-a întâmplat important în ziua precedentă. Newsletterul vă recomandă informații care pot fi importante pentru antreprenori, știri utile în viața cotidiană, dar și noutăți de povestit colegilor sau angajaților într-o pauză.

Varianta video a newsletterului, poate fi urmărită pe Facebook, Youtube, Instagram, Tiktok, sau aici, pe blogul de news al platformei Termene.ro

Distribuie mai departe