Administrația Fondului pentru Mediu (AFM) a publicat în data de 8.05.2024 comunicatul referitor la amânarea lansării primei runde de atragere de fonduri în cadrul Programului Fabrici de Reciclare, proiect finanțat din cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

AFM a decis să ofere mai mult timp pentru înscrieri, astfel încât mai multe entități să poată beneficia de această oportunitate.

Termenul de înscriere a fost prelungit până la data de 13 septembrie 2024.

Scopul acestui program este de a sprijini activități specifice pentru construirea de instalații de reciclare a deșeurilor colectate separat, cu scopul de a reduce impactul deșeurilor asupra mediului și a populației. De asemenea, se urmărește diminuarea consumului de resurse în vederea promovării dezvoltării economice durabile în toate regiunile țării.

Detalii suplimentare regăsiți accesând Sinteza Ghidului aici.

 

Sursa: Site-ul AFM

Pentru cei interesați de elaborare si depunere proiecte ne puteți contacta la:

📥 [email protected] /📞 0722 155 514

📥[email protected]/📞 0731 280 333

📥[email protected]/📞 0723 131 131

Despre Termene.ro

Dacă tot sunteți aici, Termene.ro vă recomandă să vă abonați la newsletterul Cafeaua de la 7, care vă oferă ocazia să citiți tot ce s-a întâmplat important în ziua precedentă. Newsletterul vă recomandă informații care pot fi importante pentru antreprenori, știri utile în viața cotidiană, dar și noutăți de povestit colegilor sau angajaților într-o pauză.

Varianta video a newsletterului, poate fi urmărită pe Facebook, Youtube, Instagram, Tiktok, sau aici, pe blogul de news al platformei Termene.ro

Distribuie mai departe