Loading the Amira Audio Citește articolul...
  • Relansată într-o nouă formulă pe 25 martie, platforma de știri Termene.ro a înregistrat mai multe recorduri proprii în luna iunie. Produsul Business News oferit de Termene.ro furnizează conținut jurnalistic direcționat către antreprenori și este realizat de agenția de conținut jurnalistic Clever News Center.

Marți, 25 iunie, platforma de știri Business News de la Termene.ro a reușit să înregistreze un trafic de 137.178 de vizualizări.

Cu acest trafic, Termene.ro ar fi pe locul secund pentru ziua de 25 iunie, în ceea ce privește publicațiile online care tratează în primul rând subiecte economice. Ziarul Financiar (zf.ro) a realizat cel mai important trafic, cu aproape 270.000 de vizualizări.

Traficul principalelor publicații economice (Economedia.ro, Economica.net, Profit.ro și Ziarul Financiar) este măsurat de Biroul Român de Audit al Tirajelor, iar traficul Business News de la Termene.ro este calculat cu ajutorul instrumentelor Google și WordPress.

Aici mai trebuie precizat că traficul zilnic al Business News de la Termene.ro a fost, în 20 din 25 de zile ale lunii iunie, sub aceste patru publicații, Termene.ro înregistrând un trafic mediu de 20.000 de vizualizări pe zi în aceste zile. Însă, în cinci zile din această lună, Business News de la Termene.ro a reușit să urce până pe locul 2 sau 3 în clasamentul acestor publicații, având trafic zilnic între 60.000 și 137.000.

Pe 15 iunie, platforma de știri a Termene.ro înregistrase precedentul record în ceea ce privește traficul zilnic, cu peste 118.000 de vizualizări.

Despre Business News de la Termene.ro

Traficul și numărul de vizualizări ale platformei Business News de la Termene.ro au crescut constant de la momentul lansării, pe 25 martie, și până în prezent.

Creșterea constantă a traficului realizat în rândul antreprenorilor s-a datorat unui conținut diversificat și știrilor exclusive despre programele de finanțare precum Start-Up Nation 2024, Femeia Antreprenor, IMM Plus 2024 și despre impozitarea IMM-urilor în anii următori. În plus, în ultimele zile, Termene.ro a prezentat știri exclusive și materiale complete despre Ro e-TVA, negocierile dintre Comisia Europeană și România pentru un nou cod fiscal, minusurile salariului minim brut și despre prevederile salariului minim european.

Aceste materiale informative sunt completate cu articole de analiză despre punctele gastronomice locale sau clasamente intermediare ale profitului și cifrei de afaceri raportate de companiile autohtone.

Accesările provin în principal de la antreprenori și persoane interesate de mediul economic și antreprenorial, deoarece produsul Business News de la Termene.ro a fost promovat și prezentat doar abonaților Termene.ro și persoanelor care urmăresc Termene.ro pe rețelele de socializare.

Platforma de știri a Termene.ro poate fi găsită la linkul termene.ro/articole sau după ce accesează platforma Termene.ro este activă și opțiunea Business News.

Pentru perioada următoare, platforma Business News de la Termene.ro își propune să continue să crească traficul zilnic și audiența brută, chiar dacă perioada de vară aduce o scădere a audienței tuturor site-urilor de știri din România.

Zona de Business News oferă și o monitorizare zilnică a spațiului media și instituțional pe zona economică într-un Livetext.

Conținutul editorial și coordonarea acestuia sunt externalizate de Termene.ro către agenția de jurnalism Clever News Center.

 

Despre Termene.ro

Dacă tot sunteți aici, Termene.ro vă recomandă să vă abonați la newsletterul Cafeaua de la 7, care vă oferă ocazia să citiți tot ce s-a întâmplat important în ziua precedentă. Newsletterul vă recomandă informații care pot fi importante pentru antreprenori, știri utile în viața cotidiană, dar și noutăți de povestit colegilor sau angajaților într-o pauză.

Varianta video a newsletterului, poate fi urmărită pe Facebook, Youtube, Instagram, Tiktok, sau aici, pe blogul de news al platformei Termene.ro

Distribuie mai departe