Ministerul Antreprenoriatului și Turismului nu se va mai regăsi pe lista ministerelor în noul Guvern al României condus de Marcel Ciolacu. Reamintim că schimbarea premierului Nicolae Ciucă a venit în baza unui acord politic din noiembrie 2021, atunci când PSD și PNL au decis să aibă fiecare poziția de premier pentru 18 luni, asta până la alegerile din toamna anului viitor, 2024.

În fostul guvern condus de Nicolae Ciucă, Ministerul Antreprenoriatului și Turismului administra programele de finanțare pentru IMM-uri. Este vorba de programele Start-Up Nation, Femeia Antreprenor și alte scheme de sprijin pentru sectorul privat.

Așa cum au anunțat reprezentanții PSD și PNL, administrarea programelor pentru întreprinderi mici și mijlocii vor fi administrate astfel în noul cabinet condus de Marcel Ciolacu:

Start-Up Nation și Femeia Antreprenor, aflate în implementare, vor fi continuate de agențiile IMM de la Ministerului Economiei.

Despre Termene.ro

Dacă tot sunteți aici, Termene.ro vă recomandă să vă abonați la newsletterul Cafeaua de la 7, care vă oferă ocazia să citiți tot ce s-a întâmplat important în ziua precedentă. Newsletterul vă recomandă informații care pot fi importante pentru antreprenori, știri utile în viața cotidiană, dar și noutăți de povestit colegilor sau angajaților într-o pauză.

Varianta video a newsletterului, poate fi urmărită pe Facebook, Youtube, Instagram, Tiktok, sau aici, pe blogul de news al platformei Termene.ro

Distribuie mai departe