Loading the Amira Audio Citește articolul...
  • Compania de transport pasageri TAROM a lansează vineri o ofertă specială de bilete mai ieftine către destinații interne, începând de la 130 de euro, pentru călătorii dus-întors

„În primul weekend din luna iulie TAROM lansează o nouă serie de oferte speciale, oferind călătorilor posibilitatea de a explora destinaţii interne la preţuri avantajoase”, conform unui comunicat al companiei

Prin achiziționarea biletelor de avion în perioada 5-7 Iulie 2024, pasagerii TAROM beneficiază de un tarif promoțional care începe de la 130 de euro pentru călătorii dus-întors.

Rutele cu oferte

Zborurile cu bilete promoționale sunt pentru zboruri pe rutele cu plecare din Bucureşti către Baia Mare, Iaşi, Satu Mare sau Suceava, în perioada de călătorie 1 august – 30 august (data ultimului retur).

„Fie că este vorba despre o călătorie în interes de afaceri sau despre o binemeritată vacanţă, ofertele acoperă toate nevoile unei călătorii cu avionul. Astfel, tariful include o călătorie dus-întors cu toate taxele incluse, un bagaj de cală de 23 kg, un bagaj de mână de 8 kg şi check-in gratuit, potrivit comunicatului”, anunță reprezentanții companiei.

Cum se pot rezerva biletele

Pentru cea mai rapidă rezervare, click pe următorul link: www.tarom.ro. Biletele sunt disponibile pentru vânzare pe site-ul www.tarom.ro, în agenţiile TAROM sau la agenţii acreditaţi.

Despre Termene.ro

Dacă tot sunteți aici, Termene.ro vă recomandă să vă abonați la newsletterul Cafeaua de la 7, care vă oferă ocazia să citiți tot ce s-a întâmplat important în ziua precedentă. Newsletterul vă recomandă informații care pot fi importante pentru antreprenori, știri utile în viața cotidiană, dar și noutăți de povestit colegilor sau angajaților într-o pauză.

Varianta video a newsletterului, poate fi urmărită pe Facebook, Youtube, Instagram, Tiktok, sau aici, pe blogul de news al platformei Termene.ro

Distribuie mai departe