• Știri de la companii. Catalyst Solutions a revenit și anul acesta cu ediția a 19-a a studiului „Cei mai doriți angajatori”. Studiul „Cei mai doriți angajatori” este, la momentul actual, cel mai cuprinzător instrument care măsoară nivelul de atractivitate al angajatorilor la nivel național, susțin reprezentanții Catalyst Solutions.

Participanții la studiu sunt atât tineri la început de carieră, cât și profesioniști din România, din domeniile științe sociale, business, inginerie și IT&C. Pe baza răspunsurilor oferite de ei, Catalyst Solutions lansează, în fiecare an, „TOP 100 Cei mai doriți angajatori”, anunță reprezentanții companiei.

Dacă anul trecut au participat la studiu peste 14.000 de respondenți, anul acesta numărul persoanelor care au răspuns la întrebările celor de la Catalyst Solutions a fost de aproape 11.000, conform datelor companiei.

„Sondajul a fost realizat la nivel național, pe baza a 10.981 de răspunsuri libere, neasistate ale respondenților. Studiul a fost realizat de Catalyst Solutions în perioada noiembrie 2023 – aprilie 2024. Top 100 cei mai doriți angajatori este un clasament realizat în baza răspunsurilor libere și neasistate la întrebarea: Care este topul primilor 5 angajatori pentru care îți dorești să lucrezi?”, se precizează într-un comunicat al autorilor studiului.

Top 20 al celor mai doriți angajatori

Microsoft, Google, Continental și Oracle sunt cei mai doriți angajatori din România, conform sondajului cu circa 11.000 de respondenți.

Primele 20 de locuri au fost ocupate de următoarele companii:

 • 1. Microsoft
 • 2. Google
  3. Continental
  4. Oracle
  5. Bosch Romania
  6. IBM Romania
  7. Amazon
  8. ING Bank
  9. Endava
  10. BCR
  11. Hervis
  12. Banca Transilvania
  13. eMAG
  14. Adobe Romania
  15. Deloitte Romania
  16. Bitdefender
  17. OMV Petrom
  18. Siemens România
  19. UiPath România
  20. Schaeffler România

Întregul clasament ai celor mai doriți 100 de angajatori din România poate fi consultat mai jos:

Criteriile topului

Salariul, echilibrul muncă-viață personală și siguranța locului de muncă se numără printre criteriile importante în funcție de care candidații își aleg firmele la care vor să lucreze.

Catalyst Solutions este o companie de consultanță în resurse umane, specializată în soluții de recrutare și employer branding.

 

Despre Termene.ro

Dacă tot sunteți aici, Termene.ro vă recomandă să vă abonați la newsletterul Cafeaua de la 7, care vă oferă ocazia să citiți tot ce s-a întâmplat important în ziua precedentă. Newsletterul vă recomandă informații care pot fi importante pentru antreprenori, știri utile în viața cotidiană, dar și noutăți de povestit colegilor sau angajaților într-o pauză.

Varianta video a newsletterului, poate fi urmărită pe Facebook, Youtube, Instagram, Tiktok, sau aici, pe blogul de news al platformei Termene.ro

Distribuie mai departe