Loading the Amira Audio Citește articolul...
  • Mediul de afaceri prin marile patronate și confederații dar și asociații vor fi prezente astăzi la Ministerul de Finanțe la o dezbatere privind introducerea sistemului RO e-TVA.

În cadrul acestei întâlniri se va stabili cât timp va fi amânată și dacă va fi amânată în totalitate prevederilor ei Ordonanța de Urgență 70/2024 privind înregistrarea și raportarea TVA într-un nou sistem informatic.

Tot la această întâlnire cu patronatele va participa și conducerea Agenției Naționale de Administrare Fiscală.

Discuțiile vor fi conduse de ministrul Finanțelor, Marcel Boloș. Ministrul Finanțelr are și azi întâlniri cu reprezentanți ai mediului de afaceri de la CNIMPMMR, FIC, Romanian Business Leaders, AmCham, Coalitia pentru Dezvolotarea României.

Economedia.ro a anunțat prima dată ca astăzi va fi organizată această întâlnire. Asta după ce Termene.ro a publicat ieri că Ministerul de Finanțe va amâna prevederile acestei ordonanțe până în 2025.

Despre Termene.ro

Dacă tot sunteți aici, Termene.ro vă recomandă să vă abonați la newsletterul Cafeaua de la 7, care vă oferă ocazia să citiți tot ce s-a întâmplat important în ziua precedentă. Newsletterul vă recomandă informații care pot fi importante pentru antreprenori, știri utile în viața cotidiană, dar și noutăți de povestit colegilor sau angajaților într-o pauză.

Varianta video a newsletterului, poate fi urmărită pe Facebook, Youtube, Instagram, Tiktok, sau aici, pe blogul de news al platformei Termene.ro

Distribuie mai departe