Loading the Amira Audio Citește articolul...

IMM-urile din Regiunea Vest au acum oportunitatea de a beneficia de servicii de suport pentru digitalizare, complet finanțate, printr-un nou apel de selecție lansat de Consorțiul DIGIVEST. Acest consorțiu este format din Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest, Clusterul Regional Tehnologia Informațiilor și a Comunicațiilor (TIC) și Asociația Tehimpuls – Centrul Regional de Inovare și Transfer Tehnologic. Firmele interesate pot aplica până pe 30 august 2024.

 

DIGIVEST oferă sprijin firmelor pentru a-și îmbunătăți prezența online și a-și crește vânzările, dezvoltând platforme de interacțiune cu clienții și furnizorii, monitorizând eficient fluxurile de producție, automatizând activitățile repetitive și gestionând simplu produsele și serviciile. De asemenea, firmele vor fi ajutate să interacționeze rapid și eficient cu partenerii, să se pregătească pentru atacuri cibernetice și să înțeleagă cum noile tehnologii digitale le pot sprijini afacerea.

 

Apelul este destinat firmelor din sectoarele de specializare inteligentă identificate în Strategia de Specializare Inteligentă a Regiunii Vest pentru perioada 2021-2027. Aceste sectoare includ: Agroalimentar, Eficiență energetică și construcții sustenabile, Industrii culturale și creative, Manufaktură, ICT și Automotive, Turism, Sănătate și calitatea vieții.

Firmele interesate au două luni la dispoziție pentru a aplica, până pe 30 august 2024, ora 17:00.

 

Directorul general al ADR Vest, Sorin Maxim, a subliniat că procesul de aplicare este simplificat și accesibil, fiind necesară doar completarea unui formular online. IMM-urile au doar de câștigat, putând să își crească și să își dezvolte afacerile prin serviciile oferite.

DIGIVEST beneficiază de un buget de 2,5 milioane euro, inițiativa bucurându-se de finanțare prin Programul Europa Digitală și prin Programul Operațional Creștere Inteligentă, Digitalizare și Instrumente Financiare (POCIDIF), în proporții egale.

 

Sursa: Site-ul ADR Vest

Despre Termene.ro

Dacă tot sunteți aici, Termene.ro vă recomandă să vă abonați la newsletterul Cafeaua de la 7, care vă oferă ocazia să citiți tot ce s-a întâmplat important în ziua precedentă. Newsletterul vă recomandă informații care pot fi importante pentru antreprenori, știri utile în viața cotidiană, dar și noutăți de povestit colegilor sau angajaților într-o pauză.

Varianta video a newsletterului, poate fi urmărită pe Facebook, Youtube, Instagram, Tiktok, sau aici, pe blogul de news al platformei Termene.ro

Distribuie mai departe