Loading the Amira Audio Citește articolul...

Autoritatea de Management pentru Programul Regiunea Centru (ADR Centru) a publicat o Erată la Ghidul Solicitantului pentru Acțiunea 2.2 Întreprinderi Digitale pentru o Economie Avansată – Sectoarele de Specializare Inteligentă, în data de 18 iunie 2024.

 

Erata aduce următoarele corecții și clarificări:

în Secțiunea 8.4: Evaluarea tehnică și financiară. Criterii de evaluare tehnică și financiară , este menționată posibilitatea modificării punctajelor acordate ca urmare a identificării de neconcordanțe în cele menționate în cererea de finanțare și cele constatate la vizita pe teren,

în Sectiunea 8.9.1: Verificarea îndeplinirii condițiilor de eligibilitate se pecizează: “În cazul acestui apel de proiecte, vizita la fața locului se va realiza în etapa de contractare, pentru un eșantion de cel puțin 10% din proiectele pentru care se demarează etapa de contractare. La această vizită va participa un expert din partea AM PR, vizita având drept scop verificarea măsurii în care spațiul destinat implementării proiectului este adecvat realizării investiției propuse în cererea de finanțare. Din partea solicitantului, la vizita la fața locului va participa reprezentantul legal al solicitantului/împuternicit al acestuia”.

 

AM PR Centru publică următoarea erată:

În cuprinsul Secțiunii 8.4. Evaluarea tehnică și financiară. Criterii de evaluare tehnică și financiară, pentru corelarea informațiilor în cuprinsul ghidului solicitantului, se va elimina paragraful ”Punctajele acordate vor putea fi modificate în cazul identificării de neconcordanțe în cele menționate în cererea de finanțare și cele constatate la vizita pe teren (dacă este cazul), cu justificarea și dovezile aferente. În cadrul grilelor de evaluare tehnică și financiară, anexate la ghidurile solicitantului, se vor menționa expres criteriile care pot suferi modificări ale punctajelor acordate, în urma vizitei la fața locului.”

Accesează ERATĂ Ghidul solicitantului aferent Acțiunii 2.2

 

Vezi o parte dintre proiectele noastre câștigate!

 Accesați portofoliul de proiecte câștigate aici

Pentru cei interesați de elaborare si depunere proiecte ne puteți contacta la:

📥[email protected]/📞 0723 131 131

📥[email protected] /📞 0731 280 224

📥[email protected]/📞 0731 280 333

📥 [email protected] /📞 0722 155 514

Despre Termene.ro

Dacă tot sunteți aici, Termene.ro vă recomandă să vă abonați la newsletterul Cafeaua de la 7, care vă oferă ocazia să citiți tot ce s-a întâmplat important în ziua precedentă. Newsletterul vă recomandă informații care pot fi importante pentru antreprenori, știri utile în viața cotidiană, dar și noutăți de povestit colegilor sau angajaților într-o pauză.

Varianta video a newsletterului, poate fi urmărită pe Facebook, Youtube, Instagram, Tiktok, sau aici, pe blogul de news al platformei Termene.ro

Distribuie mai departe