Business News

UP România oferă și carduri virtuale, echivalente celor pe suport din plastic. Cum se obțin acestea

30 august 2024, de , in
Loading the Amira Audio Citește articolul...

Cardul virtual oferit de Up România constă într-un număr unic de 16 cifre, generat digital și atașat contului utilizatorului din aplicația Up Mobil. Companiile pot aproba solicitările de carduri virtuale ale angajaților prin intermediul platformei Up Online. Angajații pot solicita carduri virtuale direct din aplicație și le pot utiliza imediat după aprobarea de către angajator, fără a fi necesar să aștepte primirea unui card fizic.

Cardul virtual aduce și donații pentru 280 de copii

Pentru a încuraja adoptarea rapidă a cardurilor virtuale, Up România va dona 1 euro către Fundația Inovații Sociale Regina Maria pentru fiecare card emis. Această sumă va contribui la asigurarea unei mese calde zilnice pentru copiii aflați în dificultăți economice. Beneficiarii acestei campanii sunt 280 de copii care primesc zilnic mese calde și alimente esențiale prin programele fundației.

„Digitalizarea continuă face parte din ADN-ul nostru. Prin lansarea cardurilor virtuale, Up România nu doar că oferă o soluție modernă și utilă pentru clienți și beneficiari, dar contribuie direct și la educația copiilor defavorizați printr-o campanie de marketing și CSR asociată. Suntem preocupați de impactul pe care îl avem în viețile oamenilor și credem cu tărie că educația este fundația pe care putem construi pe termen lung. De aceea, considerăm că este esențial să ne implicăm tot mai mult în acest sector, alături de toți actorii din mediul de afaceri”, a declarat Loredana Vătăvoiu, Director de Marketing și Comunicare al Up România.

Avantajele cardului virtual

Cardurile virtuale Up oferă o serie de avantaje atât pentru companii, cât și pentru angajați:

 

Începe să iei decizii bazate pe date
Alege una dintre soluțiile Termene.ro