Business News

Clasamentul afacerilor care oferă cazare pe litoral. Care sunt cele mai mari și mai profitabile firme

25 august 2024, de , in
Loading the Amira Audio Citește articolul...

Societățile care au ca obiect de activitate principal „hoteluri și alte facilități de cazare similare”, „alte servicii de cazare” și „alte servicii de rezervare si asistenta turistică” din județul Constanța au realizat afaceri de peste 300 de milioane de euro în 2023.

840 de firme au sediul social în Constanța care au ofere servicii de cazare în hoteluri sau în alte locații, Dintre aceste societăți comerciale, 753 erau active.

Clasamentul firmelor după cifra de afaceri

Acționarul unic este Mircea Marin Zoltan. Firma se ocupă de „hoteluri și alte facilități de cazare similare”. A realizat un profit de 400.000 de lei. A avut 82 de angajați.

Societatea administrează spațiile de cazare Holiday Blue, Holiday Olimp și Holiday Apartments din stațiunea Olimp.

Acționarii sunt Anda Raducanu (50%) și Mihai Raducanu (50%). Firma se ocupă de „hoteluri și alte facilități de cazare similare”. A realizat un profit de 14,4 milioane de lei. A avut 160 de angajați.

Societatea administrează unitățile din Eforie Nord: Hotel Delfinul, Acqvatonic Hotel Steaua de Mare, Hotel Meduza, Hotel Oltenia Olimp, Vila Steaua de Mare.

Acționarul principal este Costica Zelca (90%).

Firma se ocupă de „hoteluri și alte facilități de cazare similare”. A realizat un profit de 1,7 milioane de lei. Numărul angajaților a fost de 103.

Societatea administrează Hotel Oxford din Mamaia și Hotel Malibu din Mamaia.

Acționarul principal este Transilvania Investments Alliance SA (69,70848%). Firma se ocupă de „hoteluri și alte facilități de cazare similare”. A realizat un profit de 34,5 milioane de lei. Numărul angajaților a fost de 33.

Societatea administrează Hotel Bran-Brad-Bega din Eforie Nord, Hotel Venus din Saturn, Hotel Mureș din Saturn, Hotel Prahova – Saturn, Hotel Siret – Saturn și Hotel Aida – Saturn.

Acționarul principal este Gheorghe Hagi (98,58%). Firma se ocupă de „hoteluri și alte facilități de cazare similare”. A realizat un profit de 1,2 milioane de lei. Numărul angajaților a fost de 138.

Societatea administrează Hotelul Iaki din Mamaia.

Acționarul unic este Dan Pufleanu. Firma se ocupă de Hoteluri și alte facilități de cazare similare”. A realizat un profit de 12,7 milioane de lei. Numărul angajaților a fost de 43.

Societatea administrează Hotelul Palace din stațiunea Venus și Hotel Ramada din Constanta.

Acționarii sunt Arina Marin (25%), Marius Aurelian Marin (25%), Viorica Marin (25%) și Laura Marin (25%). Firma se ocupă de „hoteluri și alte facilități de cazare similare”. A realizat un profit de 2,3 milioane de lei. Numărul angajaților a fost de 80.

Societatea administrează Dana Resort din Venus.

Acționarul unic este Adel Abi Khalil. Firma se ocupă de „hoteluri și alte facilități de cazare similare”. A realizat un profit de 2 milioane de lei. Numărul angajaților a fost de 85.

Societatea administrează două hoteluri pe litoral, Voila Inn din Constanța și Voila Hotel Mamaia, dar și trei unități de cazare din Predeal.

Acționarul unic este Kanmaz Murat. Firma se ocupă de „hoteluri și alte facilități de cazare similare”. A realizat un profit de 3,19 milioane de lei. Numărul angajaților a fost de 89.

Acționarii sunt: Antonel Parteca (50%) și Stere Parteca (50%). Firma se ocupă de „hoteluri și alte facilități de cazare similare”. A realizat un profit de 2,6 milioane de lei. Numărul angajaților a fost de 65.

Societatea administrează Hotel Del Mar din Mamaia.

Acționarii principali sunt Gabriel Valentin Comanescu (24,9156%) și GVC Investment Company Limited (71,3975%). Firma se ocupă de „hoteluri și alte facilități de cazare similare”. Nu a realizat profit. Numărul angajaților a fost de 136.

Societatea administrează Hotel Vega din Mamaia.

Acționarii sunt Laura-Nicoleta Stanciu-Stanislas (55%) și Stanislas Guy Lucien Georges (45%). Firma se ocupă de „hoteluri și alte facilități de cazare similare”. A realizat un profit de 1,3 milioane de lei. Numărul angajaților a fost de 63.

Societatea administrează Victoria Resort din Mamaia.

Acționari principali sunt RC2 (Cyprus) Ltd (63,013699%) și Antares Management SRL (36,438356%). Firma se ocupă de „hoteluri și alte facilități de cazare similare”. Nu a realizat profit. Numărul angajaților a fost de 67.

Societatea administrează Hotelului Zenith din Mamaia.

Acționarii sunt George Dumitru (50%) și Mitică Dumitru (50%). Firma se ocupă de „hoteluri și alte facilități de cazare similare”. A realizat un profit de 8 milioane de lei. Numărul angajaților a fost de 38.

Societatea administrează Hotel Sulina International din Mamaia.

Acționarii sunt Verioti Gheorghe (50%) și Mariana Gheorghe (50%). Firma se ocupă de „hoteluri și alte facilități de cazare similare”. A realizat un profit de 5,9 milioane de lei. Numărul angajaților a fost de 1.

Societatea administrează Holdiday Olimp.

Acționarul unic este Constantin Verioti. Firma se ocupă de „hoteluri și alte facilități de cazare similare”. A realizat un profit de 5,2 milioane de lei. Numărul angajaților a fost de 2.

Acționarii principali sunt Angela Zahiu și Ion Zahiu (10,532819%). Firma se ocupă de „hoteluri și alte facilități de cazare similare”. Nu a realizat profit. Numărul angajaților a fost de 60.

Societatea administrează Savoy Hotel din Mamaia.

Acționarul unic este  Cristian Ștefan Popescu. Firma se ocupă de „hoteluri și alte facilități de cazare similare”. A realizat un profit de 354.401 de lei. Numărul angajaților a fost de 11.

Societatea administrează Wave Apartments și Wave Residence din Năvodari.

Acționarul majoritar este firma Fenara Holdings Limited (89.2576%). Firma se ocupă de „hoteluri și alte facilități de cazare similare”. A realizat un profit de 438.654 de lei. Numărul angajaților a fost de 48.

Societatea administrează Complex Melodia din Venus și Hotel Favorit din Venus.

Acționarul unic este Mihaela Costea. Firma se ocupă de „hoteluri și alte facilități de cazare similare”. A realizat un profit de 1,1 milioane de lei. Numărul angajaților a fost de 32.

Societatea administrează Hotel Mondial din Eforie Sud.

Topul firmelor după numărul angajaților

 160 de angajați

138 de angajați

136 de angajați

103 de angajați

89 de angajați

85 de angajați

82 de angajați

80 de angajați

67 de angajați

65 de angajați

Cel mai profitabile firme

profit de 27,4 milioane de lei

profit de 14,45 milioane de lei

profit de 12,7 milioane de lei

profit de 8 milioane de lei

profit de 5,9 milioane de lei

profit de 5,3 milioane de lei

Acționarul principal este Ion Bucovala (95,42%). Firma se ocupă de „hoteluri și alte facilități de cazare similare”. Cifra de afaceri de 8,47 de milioane de lei. Numărul de angajați este de 34.

profit de 5,28 milioane de lei

profit de 3,6 milioane de lei

Acționarii sunt Greta-Elena Roman (50%) și Iustin Fabian Roman (50%). Firma se ocupă de „hoteluri și alte facilități de cazare similare”. Cifra de afaceri de 6,74 de milioane de lei. Numărul de angajați este de 20.

profit de 3,32 milioane de lei

Acționarii sunt Transilvania Investments Alliance SA (41,1848%) și Ministerul Antreprenoriatului și Turismului (52,2156%). Firma se ocupă de „hoteluri și alte facilități de cazare similare”. Cifra de afaceri de 846.419 de milioane de lei. Numărul de angajați este de 6.

profit de 3,31 milioane de lei

Acționari sunt Anca Pavel-Nedea (40%) și Creative Eye SRL (60%). Firma se ocupă de „hoteluri și alte facilități de cazare similare”. Cifra de afaceri de  9,78 de milioane de lei. Numărul de angajați este de 41.

Începe să iei decizii bazate pe date
Alege una dintre soluțiile Termene.ro