Business News

Cea mai scumpă și mai performantă linie de producere a amabalejelor biodegradabile a ajuns la Iași

20 august 2024, de , in
Loading the Amira Audio Citește articolul...

Tiberiu Stoian, CEO-ul companiei Exonia, este cel care a făcut anunțul acestei investiții pe o rețea de socializare.

Se dublează producția

Este vorba de o investiție de 2,5 milioane de euro într-o nouă linie de producție la fabrica de ambalaje sin Iași a companiei.

Acesta transmite că, datorită acestei investiții, fabrica din Iași va creștere capacitatea de producție cu peste 5.000 tone anual, adică 100 milioane de ambalaje.

Cea mai performantă și mai scumpă linie tehnologică în domeniu

„Este probabil, cea mai performantă și scumpă linie tehnologică din lume, pentru producția de Sacoșe, Pungi și Saci din Hârtie BIOdegradabilă. Investiție de aproape 2,5 milioane de euro, cu care vom creștere capacitatea de producție a Fabricii de Ambalaje EXONIA, cu peste 5.000 tone anual, adică 100 milioane de ambalaje”, a scris Tiberiu Stoian, într-un mesaj pe Linkedin.

Grupul Exonia Iași a fost fondat în anii 2000 de Tiberiu Stoian, antreprenor cu investiții în industria ambalajelor, IT, turism și comerț în România și SUA. Grupul este format din trei entități, respectiv Exonia Holding, producător de ambalaje din hârtie, Exonia Production, producător ambalaje plastice și Artis Design, integrator de soluții de digitalizare industrială. Exonia Holding este evaluată la peste 25 milioane de euro.

Începe să iei decizii bazate pe date
Alege una dintre soluțiile Termene.ro