Business News

Patronatul IMM-urilor are un nou coordonator. Organizația rămâne apolitică, chiar și după ce fostul președinte Florin Jianu a intrat în politică

26 august 2024, de , in
Loading the Amira Audio Citește articolul...

„Colegiul Naţional al CNIPMMR a mandatat secretarul general, Sterică Fudulea, să preia atribuţiile de coordonare ale CNIPMMR până la Convenţia Naţională din decembrie 2024. Priorităţile mediului de afaceri din perioada următoare sunt stabilitatea, predictibilitatea şi programele de finanţare pentru mediul de afaceri”, se menţionează într-un comunicat al organizației.

Organizația rămâne apolitică

Decizia de numire a li Sterică Fudulea pe postul de coordonator al CNIPMMR vine după ce preșdintele organizației Florin Jianu și-a dat demisia și a trecut în politică.

CNIPMMR îşi reiterează caracterul apolitic şi calitatea de partener social la nivel naţional şi îşi propune continuarea dialogului social la toate nivelurile.

„Preiau cu responsabilitate mandatul primit şi voi continua activitatea începută de Florin Jianu şi Ovidiu Nicolescu, pentru a asigura o reprezentare corectă şi un climat prielnic pentru mediul de afaceri. Militez pentru conturarea unui mediu antreprenorial favorabil dezvoltării şi funcţionării întreprinderilor mici şi mijlocii şi sprijinirea creării de noi oportunităţi economice pentru IMM-uri”, a declarat Sterică Fudulea.

Fostul președinte al CNIPMMR a devenit vicepreședinte al PSD

Preşedintele Consiliului Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România, Florin Jianu, a anunţat vineri, 23 august, că se retrage din organizație şi începe un nou capitol în carieră, mai exact se va alătura echipei PSD şi va candida la congresul de sâmbătă pentru un post de vicepreşedinte al partidului.

„Mulţumesc CNIPMMR pentru 18 ani speciali, a fost o onoare să fiu parte din familia IMM-urilor din România şi de colegii din conducerea CNIPMMR, alături de care am muncit atâţia ani. Îi asigur pe toţi antreprenorii că rămân fidel principiilor care ne-au unit în tot acest timp: principiul moralei şi dialogului, cel al integrităţii şi cel al respectului. Încep un nou capitol în carieră: mă alătur echipei Partidului Social Democrat şi sunt onorat de propunerea Organizaţiei PSD Sector 1 Bucureşti de a candida pentru un post de vicepreşedinte al acestui partid la Congresul din 24 august”, a scris Jianu pe Facebook.

De altfel la congresul PSD din 24 august, Florin Jianu a fost ales ca unul dintre vicepreședinții PSD fiidn spijinit de Marcel Ciolacu, premierul României și președintele PSD.

Începe să iei decizii bazate pe date
Alege una dintre soluțiile Termene.ro