Business News

Programul „Femeia Antreprenor” 2024: lansare preconizată pentru 30 iulie

17 iulie 2024, de , in
Loading the Amira Audio Citește articolul...

Programul de finanțare „Femeia Antreprenor” 2024, destinat firmelor românești conduse de femei, ar putea fi lansat la sfârșitul lunii, pe 30 iulie. Anunțul a fost făcut de ministrul Economiei, Ștefan Radu Oprea, în cadrul conferinței de lansare a celei de-a 22-a ediții a lucrării „Carta Albă a IMM-urilor din România”, organizată de Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România (CNIPMMR).

 

“Ordonanța de urgență cred că va trece în prima ședință și avem deja o veste bună de la partenerii noștri de la STS, care lucrează foarte intens la platformele pe care vom debuta odată cu Femeia Antreprenor”, a declarat ministrul.

 

În cadrul conferinței, ministrul a subliniat că programul „Femeia Antreprenor” 2024 va fi dedicat firmelor care doresc să se extindă, nu celor aflate la început de drum. „Salut doamnele antreprenor și reprezentantele lor cu care în martie am definit ca acest program să fie unul de scale-up, nu unul de debut în afaceri”, a spus Ștefan Radu Oprea.

 

Programul va fi deschis timp de 45 de zile, permițând astfel antreprenoarelor să depună proiecte competitive. „Neavând criteriul „primul venit, primul servit”, toate doamnele antreprenor care doresc să primească finanțare vor putea să depună proiecte competitive”, a explicat ministrul.

Notă: InAfaceri.ro preia doar proiectele care îndeplinesc următoarele criterii:

De asemenea, nu avem încă o dată de depunere stabilită.

Sursa: StartUp Café

Pentru analiză de eligibilitate și punctaj în mod GRATUIT, completați acest formular

Începe să iei decizii bazate pe date
Alege una dintre soluțiile Termene.ro