DESCARCĂ APLICAȚIA

Verifică asociații
și administratorii oricărei companii

DESCARCĂ APLICAȚIA

Verifică asociații și administratorii oricărei companii

EPIC CREATIVE S.R.L. - descrierea firmei


Firma EPIC CREATIVE S.R.L. din IASI, CUI 39263258, a fost înființată la data de 27-04-2018 și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 7410 - Activitati de design specializat .

Dacă ai nevoie de informații și rapoarte avansate despre datele financiare, fiscale și juridice ale EPIC CREATIVE S.R.L., intră în contul tău de pe platforma Termene.ro și fă o verificare completă a companiei.

Attribute Creative este un studio de design specializat în Brand Identity și Packaging Design, situat în Iași, România. Compania oferă servicii de design de înaltă calitate, cum ar fi designul de logo, identitate vizuală, graphic design, design de ambalaje și web design. Prin investiția în design de calitate, Attribute Creative ajută afacerile să se evidențieze pe piață și să creeze o relație puternică cu clienții. Attribute Creative este un studio de design grafic specializat în Identitate de Brand, Design de Ambalaj și Web Design. Compania are o cifră de afaceri netă de 89.985 lei, un profit brut de 48.401 lei și un profit net de 46.754 lei. Nu a înregistrat pierdere netă și are un număr mediu de angajați de 1. Suntem un studio creativ, specializat în Identitate de Brand și Design de Ambalaj. Oferta noastra include Logo Design, Identitate Vizuală, Graphic Design, Design de Ambalaj, Ilustrație și Web Design. Investiția într-un design bun este esențială pentru o afacere sau un produs nou. O identitate vizuală bine creată vă va diferenția de concurență și va atrage loialitatea clienților. Designul de ambalaj comunică scopul și intenția produsului, iar un design atractiv va face ca produsul să iasă în evidență pe rafturile supermarketurilor. Realizăm și site-uri responsive care reflectă stilul de brand și povestea companiei. Contactează-ne pentru mai multe detalii. Attribute Creative este un studio de design specializat in Brand Identity si Packaging Design, cu sediul in Iasi. Ofera servicii precum Logo Design, Visual Identity, Graphic Design, Packaging Design, Illustration si Web Design. Ei investesc in designul de calitate, care este esential in procesul de lansare a unei afaceri sau creare a unui nou produs. Prin crearea unei identitati vizuale puternice si prin dezvoltarea de ambalaje atragatoare si relevante, ei ajuta companiile sa se diferentieze pe piata si sa creeze loialitate in randul consumatorilor. De asemenea, ofera ghiduri de brand pentru a asigura consistenta comunicarii. Attribute Creative lucreaza cu clientii pentru a dezvolta site-uri web responsive, adaptate diferitelor dispozitive, folosind platforma WordPress. Prin intermediul acestor site-uri, companiile isi pot promova stilul de brand si pot transmite povestea lor prin text si grafica. Designul unic al site-urilor le face afacerilor de succes. Attribute Creative este un studio de design din Iași specializat în Identitate de Brand și Design de Ambalaje. Oferă servicii în design de logo, identitate vizuală, design grafic, design de ambalaje, ilustrație și design web. Compania pune accent pe investiția în design de calitate, deoarece acesta este esențial la începutul unei afaceri sau în crearea unui nou produs. Identitatea de brand și designul de ambalaje sunt importante în atragerea și fidelizarea clienților, generând vânzări și rentabilitate pentru companie.

DESCARCĂ APLICAȚIA

Verifică asociații
și administratorii oricărei companii

DESCARCĂ APLICAȚIA

Verifică asociații și administratorii oricărei companii

EPIC CREATIVE S.R.L. - afla date financiare actualizate

An Cifra
Afaceri
Profit
Net
Datorii Active
Imobilizate
Active
Circulante
Capitaluri
Proprii
Angajați
(nr. mediu)
2022 111,398.00 92,466.00 1,072.00 2,677.00 92,062.00 1,000.00 0
2021 89,985.00 46,754.00 1,121.00 5,629.00 43,446.00 1,000.00 1
2020 85,032.00 49,808.00 6,033.00 323.00 56,718.00 1,000.00 1

EPIC CREATIVE S.R.L. - informatii de contact

Judeţ Iași
Localitate/Sector IASI
Adresă IASI, Str. STR. ZUGRAVI, Nr. 7, Bl. F7, Sc. A, Ap. 1, județ IAȘI
Fax
Mobil ***
Email ***
Adresă web

EPIC CREATIVE S.R.L. - Domenii de activitate
(raportat la bilant)

Cod CAEN 7410
Industrie ACTIVITĂŢI PROFESIONALE, ŞTIINŢIFICE ŞI TEHNICE
Sector Alte activităţi profesionale, ştiinţifice şi tehnice
Obiect Activitate Activitati de design specializat
Grupa Activităţi de design specializat

Firme recomandate:

Date facturare

Vrei să emiți o factură către compania noastră sau pur și simplu ai nevoie de datele noastre fiscale? Click pe box și copiezi automat Numele firmei, Numărul de înregistrare (J), CUI-ul sau Adresa sediului social.

 • Nume
  EPIC CREATIVE S.R.L.
 • Număr înregistrare
  J22 /1069 /2018
 • CUI
  39263258
 • Adresa
  IASI, Str. STR. ZUGRAVI, Nr. 7, Bl. F7, Sc. A, Ap. 1, județ IAȘI

Întrebări frecvente

 • Cați angajați are compania EPIC CREATIVE S.R.L.?
  • Compania EPIC CREATIVE S.R.L. are un numar total de angajați în ultimul an de activitate.
 • Care este cifra de afaceri a companiei EPIC CREATIVE S.R.L. și profitul acesteia?
  • Cifra de afaceri a companiei EPIC CREATIVE S.R.L. este în anul 2022 de 111398 RON și profitul societații net este de 92466 RON, iar profitul brut al companiei este de 96142 RON.
 • Care este obiectivul de activitate al companiei EPIC CREATIVE S.R.L.?
  • Obiectivul de activitate al societații EPIC CREATIVE S.R.L. este de Activitati de design specializat.

Verifica alte firme din IASI

Nr. Nume firmă CUI Cifra de afaceri Contact

Acționari, administratori și asociați - EPIC CREATIVE S.R.L.

Verificare administratori, acționari, asociați și parteneri pentru firma EPIC CREATIVE S.R.L.

Asociati si actionari
Creează-ți cont
Evolutia societatii (RON)
Evolutia societatii WEBSENIOR SRL
Creează-ți cont
Indicatori financiari (RON)
Indicatori financiari
Creează-ți cont

Biroul facturilor neîncasate

Protejează-ți cash flow-ul și intră în afaceri cu parteneri de încredere! Cele trei module RedBill îți dau acces la lista companiilor care au fost raportate pentru întârzieri la plată, îți permit să raportezi propriii datornici și să dai în colectare amiabilă facturile cu termene depășite.

Această firmă nu are facturi raportate.

Înregistrează-te
Puncte de lucru & Orar

EPIC CREATIVE S.R.L. nu are deocamdată puncte de lucru înregistrate în documentele oficiale, dar poți folosi adresa sediului social dacă ai nevoie să contactezi compania.

IASI, Str. STR. ZUGRAVI, Nr. 7, Bl. F7, Sc. A, Ap. 1, județ IAȘI

Alte companii din Iași asemănătoare cu EPIC CREATIVE S.R.L.

Alte companii din România asemănătoare cu EPIC CREATIVE S.R.L.