CECCONI TRANSPORT ORADEA INTERNATIONAL S.R.L. - CUI 6412817

CUI 6412817

+ Compară
Vezi toate informațiile despre această firmă deschizând un cont gratuit
DESCHIDE CONT GRATUIT
2.564.849

Cifra de afaceri

an 2016

-174.586

Profit/Pierdere

an 2016

20

Numar mediu angajati

an 2016

23 ANI

Vechimea firmei

inregistrata in 18.11.1994

Profilul companiei CECCONI TRANSPORT ORADEA INTERNATIONAL S.R.L.

E clientul tău? Emite-le facturi cu Smart Bill și eficientizează-ți afacerea

CUI

6412817

Nr. de înmatriculare J05/3865/1994
Stare firmă INREGISTRAT din data 18 Noiembrie 1994
Obiect activitate 5229 - Lista firme Alte activitati anexe transporturilor

Informatii contact CECCONI TRANSPORT ORADEA INTERNATIONAL S.R.L.

Localitate
Județ
Adresa SOS. BORSULUI  51  ORADEA
Adresa Anaf *********
Telefon *********
Email *********

Statut fiscal

INREGISTREAZA-TE

Statut TVA

INREGISTREAZA-TE

SPLIT TVA

INREGISTREAZA-TE

TVA la încasare

INREGISTREAZA-TE

Ultimele alerte/Noutati CECCONI TRANSPORT ORADEA INTERNATIONAL S.R.L.

Cota de piață exprimă ponderea cifrei de afaceri în totalul vânzărilor sectorului de activitate(cod caen).
Cota de piață = (Cifra de afaceri a firmei / Cifra de afaceri totală a sectorului de activitate al firmei) * 100

Cota de piață exprimă ponderea cifrei de afaceri în totalul vânzărilor sectorului de activitate(cod caen).
Cota de piata = (Cifra de afaceri a firmei / Cifra de afaceri totală a sectorului de activitate al firmei) * 100

Cota de piață exprimă ponderea cifrei de afaceri în totalul vânzărilor sectorului de activitate(cod caen).
Cota de piață = (Cifra de afaceri a firmei / Cifra de afaceri totală a sectorului de activitate al firmei) * 100

Mențiuni în Monitorul Oficial al României partea a IV-a

Societate Data Nr. monitor Tip
CECCONI TRANSPORT ORADEA INTERNATIONAL SRL 19.11.2007 3350 Anunt
CECCONI TRANSPORT ORADEA INTERNATIONAL SRL 19.11.2007 3350 Anunt
... alte 4 mentiuni
CECCONI TRANSPORT ORADEA INTERNATIONAL SRL 02.03.2007 0733 Notificare
CECCONI TRANSPORT ORADEA INTERNATIONAL SRL 02.03.2007 0733 Act aditional
CECCONI TRANSPORT ORADEA INTERNATIONAL SRL 12.12.2003 3284 Act aditional
CECCONI TRANSPORT ORADEA INTERNATIONAL SRL 12.12.2003 3285 Act aditional

Mențiuni în Buletinul Procedurilor de Insolvență Nu are mențiuni

Repartizarea dosarelor de instanţă pe judeţe

Firma CECCONI TRANSPORT ORADEA INTERNATIONAL S.R.L. are un număr de dosare.

În cadrul contului pe care îl vei deschide în portalul Termene.ro vei dispune de un sistem de filtrare şi management avansat.

De exemplu, vei putea căuta dosarele în care figurează ca parte o anumită firmă (sau instituţie), poţi face o selecţie pe ani, judeţe, instanţe, materie juridică. În plus, toate aceste dosare pot fi monitorizate în timp real.

Vei fi notificat ori de câte ori apare o schimbare în dosarele care te interesează. Termene.ro deţine cel mai avansat sistem de verificare şi monitorizare al dosarelor şi firmelor din România.

Monitorul Oficial - Firma CECCONI TRANSPORT ORADEA INTERNATIONAL S.R.L.

Fragment din Monitorul nr. 733 din anul 2007

      Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Bihor notifică, în conformitate cu prevederile art. 204 alin. (5) din Legea nr. 31/1990, republicată cu modificările și completările ulterioare, depunerea textului actualizat al actului constitutiv al Societății Comerciale CECCONI TRANSPORT ORADEA INTERNATIONAL - S.R.L., cu sediul în municipiul Oradea, Șos. Borșului nr. 51, județul Bihor, înregistrată cu nr. J 5/3865/1994, având codul unic de înregistrare nr. 6412817, care a fost înregistrat cu nr. 2021 din 23.01.2007.


Fragment din Monitorul nr. 733 din anul 2007

      Asociatul unic al Societății Comerciale CECCONI TRANSPORT ORADEA INTERNATIONAL - S.R.L., societatea comercială "Cecconi" S.p.A. Transport e Spedizioni Nazionali e Internazionali - hotărăște că noul administrator numit își va desfășura activitatea în stricta respectare cu prevederile legale în vigoare date de regula mandatului, în conformitate cu prevederile Legii nr. 31/1990 privind societățile comerciale, completată și republicată, și, nu în ultimul rând, în conformitate cu prevederile actului constitutiv al Societății Comerciale CECCONI TRANSPORT ORADEA INTERNATIONAL - S.R.L. și astfel inclusiv în respectarea limitelor de competențe impuse de acestea, deja detaliate în cadrul actului constitutiv - și prezentate în mod recapitulativ - și în cele ce urmează - astfel: administratorul: - reprezintă societatea în relațiile cu terții, cu autoritățile statului și cu instanțele judecătorești; - încheie contracte și alte acte legale în numele societății, în limita puterilor acordate în baza hotărârilor adoptate de către adunarea generală a asociaților; - aprobă operațiunile de încasări; - aprobă operațiunile de plăți până în limita stabilită de adunarea generală, reunită periodic; - ține registrele solicitate de lege; - ia măsurile necesare pentru elaborarea bilanțului, a contului de profit și pierderi, procedează la aprobarea bilanțului, la publicarea sa în Monitorul Oficial al României și la depunerea sa la Oficiul Registrului Comerțului al județului Bihor; - prezintă în fiecare an adunării generale a asociaților raportul cu privire la activitatea societății, bilanțul și contul de profit și pierderi pentru anul precedent, programul și bilanțul preventiv pentru anul următor. Ca urmare a celor mai sus arătate, se hotărăște că celelalte elemente ale actului constitutiv al Societății Comerciale CECCONI TRANSPORT ORADEA INTERNATIONAL - S.R.L. rămân nemodificate.


Fragment din Monitorul nr. 3285 din anul 2003

      Asociatul unic al Societății Comerciale CECCONI TRANSPORT ORADEA INTERNATIONAL, Societatea Comercială CECCONI S.p.A TRANSPORTI E SPEDIZIONI NAZIONALI E INTERNAZIONALI, hotărăște că, noul administrator numit, își va desfășura activitatea sa, în stricta respectare cu prevederile legale în vigoare date de regula mandatului, în conformitate cu prevederile Legii nr. 31/1990 - privind societățile comerciale completată și republicată cu toate completările și modificările sale ulterioare, inclusiv cele date de Legea nr. 161/2003 - privind unele măsuri pentru asigurarea transparenței în exercitarea demnităților publice, a funcțiilor publice și în mediul de afaceri, prevenirea și sancționarea corupției, și nu în ultimul rând, în conformitate cu prevederile actului constitutiv al Societății Comerciale CECCONI TRANSPORT ORADEA INTERNATIONAL - S.R.L. și astfel inclusiv în respectarea limitelor de competențe impuse de acesta, deja detaliate în cadrul actului constitutiv - și prezentate în mod recapitulativ - și în cele ce urmează astfel: Administratorul: - reprezintă societatea în relațiile cu terții, cu autoritățile statului și cu instanțele judecătorești; - încheie contracte și alte acte legale în numele societății, în limita puterilor acordate în baza hotărârilor adoptate de către adunarea generală a asociaților; - aprobă operațiunile de încasări; - aprobă operațiunile de plăți până în limita stabilită de adunarea generală, reunită periodic; - ține registrele solicitate de lege; - ia măsurile necesare pentru elaborarea bilanțului, a contului de profit și pierderi, procedează la aprobarea bilanțului, la publicarea sa în Monitorul Oficial al României și la depunerea sa la Oficiul Registrului Comerțului al Județului Bihor; - prezintă în fiecare an adunării generale a asociaților raportul cu privire la activitatea societății, bilanțul și contul de profit și pierderi pentru anul precedent, programul și bilanțul preventiv pentru anul următor. Ca urmare a celor mai sus arătate, se hotărăște ca, celelalte elemente ale actului constitutiv al Societății Comerciale CECCONI TRANSPORT ORADEA INTERNATIONAL - S.R.L. rămân nemodificate.


Fragment din Monitorul nr. 3284 din anul 2003

      În baza hotărârii din 10 martie 2003, adoptată de asociatul unic, în exercitarea atribuțiunilor adunării generale a societății, prin organul său de decizie, adunarea generală a asociaților, se modifică statutul și contractul de societate, conform prezentului act adițional, astfel: I. Asociatul unic își modifică denumirea din CECCONI - S.R.L. TRANSPORTI E SPEDITIONI NATIONALI E INTERNATIONALI în: CECCONI SpA TRANSPORTI E SPEDITIONI NATIONALI E INTERNATIONALI, ca urmare a schimbării formei juridice din societate cu răspundere limitată în societate pe acțiuni, conform hotărârii adunării generale a acționarilor din data de 23.12.1998 și înregistrată în registrul comerțului italian cu nr. 78/8.01.1999. Evidența părților sociale va fi ținută, prin grija administratorului, într-un registru al asociaților, numerotat, sigilat și parafat, care se păstrează la sediul social. În registrul respectiv se va înscrie orice modificare privind părțile sociale.


Alte firme din judeţul BIHOR

PORTELAN S.R.L. - CUI 6336922

   Adresa: P-TA UNIRII  2-4  Oradea

   Numar mediu angajati: 14

   Judet: BIHOR

   Cifra de afaceri: 2093666

   Localitate: ORADEA

BELAN EN GROSS S.R.L. - CUI 6368169

   Adresa: Calea REVOLUTIEI  3  Valea lui Mihai

   Numar mediu angajati: 8

   Judet: BIHOR

   Cifra de afaceri: 544733

   Localitate: VALEA LUI MIHAI

CARDIO MED SRL - CUI 6368029

   Adresa: Str. GHEORGHE DOJA  182B  Oradea

   Numar mediu angajati: 11

   Judet: BIHOR

   Cifra de afaceri: 358169

   Localitate: ORADEA

MIRAUL IMPEX SRL - CUI 6336850

   Adresa: STR. GEN. MAGHERU  19  Oradea

   Numar mediu angajati: 7

   Judet: BIHOR

   Cifra de afaceri: 327705

   Localitate: ORADEA

PORSENA PAN S.R.L. - CUI 6337154

   Adresa: COM. LUGASU DE JOS  227  Urvind

   Numar mediu angajati: 3

   Judet: BIHOR

   Cifra de afaceri: 202065

   Localitate: URVIND

EGERODA COMIMPEX SRL - CUI 6336957

   Adresa: Str. CRIŞULUI  16  Oradea

   Numar mediu angajati: 1

   Judet: BIHOR

   Cifra de afaceri: 58142

   Localitate: ORADEA

LAMOVI EXIM SRL - CUI 6390301

   Adresa: Str. VAPORULUI  13  ORADEA

   Numar mediu angajati: 2

   Judet: BIHOR

   Cifra de afaceri: 55322

   Localitate: ORADEA

DURAN'S TRADE S.R.L. - CUI 6337022

   Adresa: Str. IASOMIEI  4  Oradea

   Judet: BIHOR

   Localitate: ORADEA

DAOL COMIMPEX S.R.L. - CUI 6344860

   Adresa: Str. MOSCOVEI  12  Oradea

   Numar mediu angajati: 0

   Judet: BIHOR

   Localitate: ORADEA

LUTRA IMPEX S.R.L. - CUI 6337057

   Adresa: B-dul DACIA  60  ORADEA

   Judet: BIHOR

   Localitate: ORADEA

DOE PREST S.R.L. - CUI 6367651

   Adresa: Str. PETRU RARES  8  ORADEA

   Numar mediu angajati: 2

   Judet: BIHOR

   Localitate: ORADEA

SIGMA COMPUTER SRL - CUI 6344755

   Adresa: Str. PRIMĂRIEI  23  Oradea

   Judet: BIHOR

   Localitate: ORADEA