PRESTARI SERVICII MENAJ S.R.L.
CUI 546011

Identificare şi activitate firmă

 • Adresă

  Str. STADIONULUI  7  SFÂNTU GHEORGHE

 • Nr. de înmatriculare

  J14/78/1991

 • Cod CAEN

  8121

 • Domeniu Activitate Principal

  Activitati generale (nespecializate) de curatenie interioara a cladirilor

 • Număr mediu angajaţi

  1

 • Cifra de afaceri netă

  26 058 RON

 • Judeţ

  COVASNA

 • Date de contact

  Vezi date de contact

 • Date incomplete?

  Actualizează date

Ai acces timp de 2 zile la instrumente inteligente pentru business

* Ofertă valabilă doar pentru reprezentanţii legali ai firmelor din România.

Date despre această firmă. Profit. Rapoarte. Indicatori financiari. Litigii. Datorii. Cifre de afaceri.

Termene.ro este cea mai mare bază de date din România ce deţine cele mai complexe informaţii financiare şi juridice despre 3 732 242 firme româneşti şi despre 19 271 004 dosare de instanţă.

Informaţiile sunt prelucrate automat pentru a-ţi oferi instant datele specifice care te interesează. Ai acces la o interfaţă prietenoasă pentru a găsi simplu şi rapid tot ceea ce te interesează.

Dorești să actualizezi datele firmei PRESTARI SERVICII MENAJ S.R.L.?

Prezentare platforma Termene.ro

Cifra de afaceri

Firma PRESTARI SERVICII MENAJ S.R.L. a avut o cifră de afaceri (CA) totală de 26 058 RON.

Cifra de afaceri pentru firma PRESTARI SERVICII MENAJ S.R.L. este constantă.

Cifra de afaceri totală reprezintă suma totală a veniturilor din operaţiunile comerciale efectuate de firmă(facturate) în perioada 2009 - 2009 şi nu include TVA-ul.

Profitul net

Profitul acestei firme este 761 RON pentru anul 2009

Pentru a afla datele financiare, informaţii despre datoriile la bugetul de stat, cum este vazută firma de către ANAF (activă/ inactivă), menţiunile în Arhiva Garanţiilor Imobiliare, deschide un cont aici

Profitul net reprezintă venitul unei firme, după adăugarea veniturilor totale şi după ce s-au scăzut cheltuielile şi pierderile.

Repartizarea dosarelor pe Stadiu Procesual

Repartizarea dosarelor pe ani

Repartizarea dosarelor de instanţă pe judeţe

Firma PRESTARI SERVICII MENAJ S.R.L. are un număr de dosare.

În cadrul contului pe care îl vei deschide în portalul Termene.ro vei dispune de un sistem de filtrare şi management avansat.

De exemplu, vei putea căuta dosarele în care figurează ca parte o anumită firmă (sau instituţie), poţi face o selecţie pe ani, judeţe, instanţe, materie juridică. În plus, toate aceste dosare pot fi monitorizate în timp real.

Vei fi notificat ori de câte ori apare o schimbare în dosarele care te interesează. Termene.ro deţine cel mai avansat sistem de verificare şi monitorizare al dosarelor şi firmelor din România.

Monitorul Oficial - Firma PRESTARI SERVICII MENAJ S.R.L.

Fragment din Monitorul nr. 2074 din anul 2008

      Subsemnatul CEDENTUL declar că am primit de la cesionar contravaloarea părților sociale cesionate și nu mai am nici un fel de pretenții bănești sau de altă natură atât față de cesionar cât și față de societatea comercială susmenționată, în legătură cu această cesiune. Declar că nu am mai vândut sau donat nici unei persoane fizice sau juridice părțile sociale ce fac obiectul prezentului act adițional. Consecutiv acestei cesionări, calitatea de asociat unic la societatea comercială PRESTARI SERVICII MENAJ S.R.L. încetează.


Fragment din Monitorul nr. 2074 din anul 2008

      Subsemnatul CESIONAR preiau de la sus-numitul cedent 20 părți sociale, la valoarea lor nominală, a 10 lei fiecare, în valoare totală de 200 lei. în condițiile mai sus arătate, am achitat contravaloarea lor, devenind asociat unic al societății comerciale PRESTARI SERVICII MENAJ S.R.L. Activitatea principală anterioră trece în obiectul secundar de activitate.


Fragment din Monitorul nr. 2074 din anul 2008

      Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Covasna notifică, în conformitate cu prevederile art. 204 alin. (5) din Legea nr. 31/1990, republicată, cu modificările și completările ulterioare, depunerea textului actualizat al actului constitutiv al societății comerciale PRESTARI SERVICII MENAJ S.R.L., cu sediul în MUNICIPIUL SFÂNTU GHEORGHE, județ Covasna, Str. STADIONULUI nr. 7, bloc 4, ap. 12, înregistrată sub nr. J14/78/1991, cod unic de înregistrare 546011, care a fost înregistrat sub nr. 16044 din 31.10.2007.


Fragment din Monitorul nr. 2022 din anul 2006

      Prezentul act adițional face parte integrantă din actele constitutive ale Societății Comerciale PRESTĂRI SERVICII MENAJ - S.R.L., celelalte clauze rămânând neschimbate. Actul s-a întocmit în 5 exemplare, azi, data încheierii de adată certă.


Alte firme din judeţul COVASNA

IRMEB SERVICE S.R.L. - CUI 544746

   Adresa: Str. JOZEF BEM  2  SFANTU GHEORGHE

   Numar mediu angajati: 4

   Judet: COVASNA

   Cifra de afaceri: 370093