LOCATII INDUSTRIALE S.A.
CUI 26185824

Identificare şi activitate firmă

 • Adresă

  Str. GEORGE COSBUC  59  PITESTI

 • Nr. de înmatriculare

  J03/1219/2009

 • Cod CAEN

  6820

 • Domeniu Activitate Principal

  Inchirierea si subinchirierea bunurilor imobiliare proprii sau inchiriate

 • Număr mediu angajaţi

  10

 • Cifra de afaceri netă

  5 168 024 RON

 • Judeţ

  ARGES

 • Date de contact

  Vezi date de contact

 • Date incomplete?

  Actualizează date

Ai acces timp de 2 zile la instrumente inteligente pentru business

* Ofertă valabilă doar pentru reprezentanţii legali ai firmelor din România.

Date despre această firmă. Profit. Rapoarte. Indicatori financiari. Litigii. Datorii. Cifre de afaceri.

Termene.ro este cea mai mare bază de date din România ce deţine cele mai complexe informaţii financiare şi juridice despre 3 732 242 firme româneşti şi despre 19 271 004 dosare de instanţă.

Informaţiile sunt prelucrate automat pentru a-ţi oferi instant datele specifice care te interesează. Ai acces la o interfaţă prietenoasă pentru a găsi simplu şi rapid tot ceea ce te interesează.

Dorești să actualizezi datele firmei LOCATII INDUSTRIALE S.A.?

Prezentare platforma Termene.ro

Cifra de afaceri

Firma LOCATII INDUSTRIALE S.A. a avut o cifră de afaceri (CA) totală de 31 190 270 RON.

Cifra de afaceri pentru firma LOCATII INDUSTRIALE S.A. este crescătoare.

Cifra de afaceri totală reprezintă suma totală a veniturilor din operaţiunile comerciale efectuate de firmă(facturate) în perioada 2009 - 2016 şi nu include TVA-ul.

Profitul net

Profitul firmei LOCATII INDUSTRIALE S.A. este în crestere pentru perioada 2015 - 2016

Pentru a afla datele financiare, informaţii despre datoriile la bugetul de stat, cum este vazută firma de către ANAF (activă/ inactivă), menţiunile în Arhiva Garanţiilor Imobiliare, deschide un cont aici

Profitul net reprezintă venitul unei firme, după adăugarea veniturilor totale şi după ce s-au scăzut cheltuielile şi pierderile.

Repartizarea dosarelor pe Stadiu Procesual

Repartizarea dosarelor pe ani

Repartizarea dosarelor de instanţă pe judeţe

Firma LOCATII INDUSTRIALE S.A. are un număr de dosare.

În cadrul contului pe care îl vei deschide în portalul Termene.ro vei dispune de un sistem de filtrare şi management avansat.

De exemplu, vei putea căuta dosarele în care figurează ca parte o anumită firmă (sau instituţie), poţi face o selecţie pe ani, judeţe, instanţe, materie juridică. În plus, toate aceste dosare pot fi monitorizate în timp real.

Vei fi notificat ori de câte ori apare o schimbare în dosarele care te interesează. Termene.ro deţine cel mai avansat sistem de verificare şi monitorizare al dosarelor şi firmelor din România.

Monitorul Oficial - Firma LOCATII INDUSTRIALE S.A.

Fragment din Monitorul nr. 2749 din anul 2017

      Convocarea a fost realizată prin anunț publicat în ziarul Impuls de Argeș din 29.05.2017 și în Monitorul Oficial al României, Partea a IV-a, nr. 1803/25.05.2017; Au fost prezenți acționari și reprezentanți ai acestora care împreună dețin 233.221 acțiuni din cele 362.463 subscrise și vărsate la data de referință prevăzută mai sus deci în proporție de 64,33% din capitalul vărsat.


Fragment din Monitorul nr. 2749 din anul 2017

      Având în vedere condițiile de cvorum și validitate a deliberărilor conform Legii 31/1990, așa cum a fost modificată, în baza ordinii de zi anunțată în cuprinsul convocatorului și a votului acționarilor prezenți, (cu 64,33% din capitalul social total adică cu 100% voturile acționarilor), Adunarea Generală a Acționarilor hotărăște: 1. Aprobă acordarea, pe o perioadă de 1 an începând cu data prezentei Adunări Generale, a unui mandat către Consiliul de Administrație pentru: - a aproba încheierea, negocia și încheia în numele și pe seama societății acte juridice prin care societatea să dobândească bunuri sau să înstrăineze bunuri mobile și imobile, să închirieze, să schimbe ori să constituie în garanție bunuri aflate în patrimoniul societății, indiferent de valoarea acestora; - a aproba încheierea/contractarea, negocierea și semnarea în numele și pentru societate a actelor adiționale sau a altor documente pentru prelungirea/ modificarea facilităților de credit și a garanțiilor aferente, contractate de societate de la orice instituție bancară, precum și aprobarea constituirii/menținerii (ca urmare a prelungirii/modificării facilităților garantate) de garanții reale sau personale în favoarea instituțiilor bancare pentru garantarea facilităților de credit contractate de alte societăți aparținând grupului din care face parte societatea, fără limita de valoare, precum și negocierea și încheierea actelor juridice necesare în acest scop; - a aproba contractarea de noi facilități de credit și constituirea de garanții indiferent de valoarea acestora și de natura juridică și valoarea bunurilor aduse în garanție, negocierea și semnarea în numele și pentru societate a oricăror acte juridice prin care aceasta să contracteze și să garanteze orice noi facilități de credit de la instituțiile bancare, indiferent de valoarea acestora și de natura juridică și valoarea bunurilor aduse în garanție.


Fragment din Monitorul nr. 2402 din anul 2017

      Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Argeș notifică, în conformitate cu prevederile art. 204 alin. (5) din Legea nr. 31/1990, republicată, cu modificările și completările ulterioare, depunerea textului actualizat al actului constitutiv al Societății Comerciale LOCAȚII INDUSTRIALE - S.A., cu sediul în municipiul Pitești, str. George Coșbuc nr. 59, pavilion administrativ, camera 8, județul Argeș, înregistrată sub nr. J3/1219/2009, cod unic de înregistrare 26185824, care a fost înregistrat sub nr. 31439 din 08.06.2017.


Fragment din Monitorul nr. 2402 din anul 2017

      Convocarea a fost realizată prin anunț publicat în ziarul Impuls de Argeș din 26.03.2017 și în Monitorul Oficial al României, Partea a IV-a, nr. 931/21.03.2017. Au fost prezenți acționari și reprezentanți ai acestora, care împreună dețin 233.221 acțiuni din cele 362.463 subscrise și vărsate la data de referință prevăzută mai sus, deci în proporție de 64,33% din capitalul vărsat.


Fragment din Monitorul nr. 2405 din anul 2017

      Convocarea a fost realizată prin anunț publicat în ziarul Impuls de Argeș din 26.03.2017 și în Monitorul Oficial al României, Partea a IV-a, nr. 931/21.03.2017; Au fost prezenți acționari și reprezentanți ai acestora care împreună dețin 233.221 acțiuni din cele 362.463 subscrise și vărsate la data de referință prevăzută mai sus, deci în proporție de 64,33% din capitalul vărsat.


Fragment din Monitorul nr. 2405 din anul 2017

      Având în vedere condițiile de cvorum și validitate a deliberărilor, conform Legii 31/1990, așa cum a fost modificată, în baza ordinii de zi anunțate în cuprinsul convocatorului și a votului acționarilor prezenți, (cu 64,33% din capitalul social total adică cu 100% voturile acționarilor prezenți), adunarea generală ordinară a acționarilor hotărăște: 1. Aprobă raportul de gestiune asupra activității economico-financiare la 31 decembrie 2016.


Fragment din Monitorul nr. 1803 din anul 2017

      Consiliul de administrație al societății LOCAȚII INDUSTRIALE - S.A., cu sediul în Pitești, str. George Coșbuc nr. 59, pav. adm. cam. 8, județul Argeș, având numărul de ordine în Registrul Comerțului J3/1219/2009, cod unic de înregistrare 26185824, convoacă Adunarea Generală Extraordinară a Acționarilor, la sediul societății, în data de 03.07.2017, ora 10.00, cu următoarea ordine de zi: 1. Acordarea, pe o perioadă de 1 an începând cu data adunării generale, a unui mandat către Consiliul de administrație pentru: - a aprobă încheierea, negocia și încheia în numele și pe seama societății de acte juridice prin care societatea să dobândească bunuri sau să înstrăineze bunuri mobile și imobile, să închirieze, să schimbe ori să constituie în garanție bunuri aflate în patrimoniul societății, indiferent de valoarea acestora; - a aproba încheierea/contractarea, negocierea și semnarea în numele și pentru societate a actelor adiționale sau a altor documente pentru prelungirea/modificarea facilităților de credit și a garanțiilor aferente, contractate de societate de la orice instituție bancară, precum și aprobarea constituirii/menținerii (ca urmare a prelungirii/modificării facilităților garantate) de garanții reale sau personale în favoarea instituțiilor bancare pentru garantarea facilităților de credit contractate de alte societăți aparținând grupului din care face parte societatea, fără limită de valoare precum și negocierea și încheierea actelor juridice necesare în acest scop; - a aproba contractarea de noi facilități de credit și constituirea de garanții indiferent de valoarea acestora și de natură juridică și valoarea bunurilor aduse în garanție, negocierea și semnarea în numele și pentru societate a oricăror acte juridice prin care aceasta să contracteze și să garanteze orice noi facilități de credit de la instituțiile bancare, indiferent de valoarea acestora și de natura juridică și valoarea bunurilor aduse în garanție. În situația neîntrunirii cvorumului statutar la prima ședință, se anunță reprogramarea acesteia pentru data de 04.07.2017, ora 10.00, în același loc și cu aceeași ordine de zi.


Fragment din Monitorul nr. 931 din anul 2017

      Consiliul de Administrație al Societății LOCATII INDUSTRIALE - S.A. convoacă Adunările Generale Ordinară și Extraordinară ale Acționarilor în sala de consiliu a SUBANSAMBLE AUTO - S.A. din Pitești, strada George Coșbuc nr. 59, județul Argeș, în data de 27.04.2017, ora 11.00 (AGA Ordinară) și respectiv 11.30 (AGA Extraordinară), cu următoarea ordine de zi: Adunarea generală ordinară: 1. prezentarea, discutarea și aprobarea raportului de gestiune asupra activității economico-financiare la 31 decembrie 2016; 2. prezentarea, discutarea și aprobarea raportului comisiei de cenzori încheiat în urma verificării asupra activității economico-financiare pe anul 2016; 3. prezentarea, discutarea și aprobarea Bilanțului Contabil și a Contului de Profit și Pierderi pe anul 2016; 4. prezentarea, discutarea și aprobarea Bugetului de Venituri și Cheltuieli pe anul 2017; 5. prezentarea, discutarea și aprobarea programului de investiții pe anul 2017; 6. stabilirea bugetului pe anul 2017 pentru administratori și cenzori; 7. eliberarea din funcție și descărcarea de gestiune a administratorilor societății și a directorului general; 8. alegerea administratorilor societății și a directorului general pentru un mandat de 4 ani; 9. eliberarea din funcție și descărcarea de gestiune a cenzorilor permanenți și a celui supleant; 10. alegerea cenzorilor permanenți și a celui supleant pentru un mandat de 3 ani; 11. probleme în competența de rezolvare a Adunării Generale a Acționarilor.


Fragment din Monitorul nr. 931 din anul 2017

      Adunarea generală extraordinară: 1. prezentarea și ratificarea Hotărârilor luate de Consiliul de Administrație al societății în intervalul scurs de la ultima Adunare a Acționarilor până la data prezentei; 2. mandatarea Consiliului de Administrație pentru a negocia și încheia în numele și pe seama societății acte juridice prin care să dobândească bunuri pentru aceasta sau să înstrăineze, să închirieze; să schimbe ori să constituie în garanție bunuri aflate în patrimoniul societății indiferent de valoarea acestora precum și pentru negocierea și semnarea în numele și pentru societate a actelor adiționale pentru prelungirea/modificarea facilităților de credit și a garanțiilor aferente, angajate de societate la CEC Bank - Sucursala Pitești, ALPHA BANK - Sucursala Pitești și UNICREDIT BANK, precum și a garanțiilor constituite în favoarea UNICREDIT BANK și CEC BANK - Sucursala Pitești pentru garantarea facilităților de credit accesate de alte societăți; 3. mandatarea Consiliului de Administrație pentru a negocia și încheia în numele și pe seama societății acte juridice prin care aceasta să contracteze/garanteze noi facilități de credit de la unitățile bancare, indiferent de valoarea acestora; 4. actualizarea Actului constitutiv al societății și mandatarea persoanelor care vor îndeplini formalitățile necesare, inclusiv semnarea lui în numele acționarilor și depunerea la O.R.C.; 5. probleme în competența de rezolvare a Adunării Generale a Acționarilor. În situația neîntrunirii cvorumului statutar la prima ședință, se anunță reprogramarea acestora pentru data de 28.04.2017, ora 11.00 (AGA Ordinară) și respectiv 11.30 (AGA Extraordinară), în același loc și cu aceeași ordine de zi.


Alte firme din judeţul ARGES

DENTAL SPA OFFICE SRL - CUI 25967296

   Adresa: Str. RĂZBOIENI  -  Piteşti

   Numar mediu angajati: 2

   Judet: ARGES

   Cifra de afaceri: 237725

LORTEP ADVA OIL S.R.L. - CUI 26176320

   Adresa: Aleea MILITARILOR  1  PITESTI

   Numar mediu angajati: 6

   Judet: ARGES

   Cifra de afaceri: 202611

DEARCH STUDIO CONCEPT S.R.L. - CUI 26145676

   Adresa: Calea BUCURESTI  -  PITESTI

   Judet: ARGES

   Cifra de afaceri: 144591

KATY MAGIC SALON S.R.L. - CUI 26155920

   Adresa: Str. TUDOR MUŞATESCU  -  MIOVENI

   Numar mediu angajati: 2

   Judet: ARGES

   Cifra de afaceri: 60535

IG FDA ENGINEERING SRL - CUI 26105531

   Adresa: Str. PRINCIPALĂ  79  Geamăna

   Numar mediu angajati: 1

   Judet: ARGES

   Cifra de afaceri: 60315

SPIDER SPECIAL EVENTS SRL - CUI 26060898

   Adresa: 240  Geamăna

   Judet: ARGES

   Cifra de afaceri: 14923

GEMINI GREEN EXPERT SRL - CUI 26061010

   Adresa: Str. FRASINULUI  15  Piteşti

   Numar mediu angajati: 0

   Judet: ARGES

   Cifra de afaceri: 8998

CLEAN SERVICES HIPNOTIC AG S.R.L. - CUI 26043773

   Adresa: Str. MUNTENIA  -  MIOVENI

   Numar mediu angajati: 1

   Judet: ARGES

   Cifra de afaceri: 3780

DINCANAPEA SRL - CUI 26043668

   Adresa: STR. ZAMBILELOR  1  Piteşti

   Numar mediu angajati: 1

   Judet: ARGES

   Cifra de afaceri: 2980

AIG VALAHIA CONTROL S.R.L. - CUI 26066360

   Adresa: 1 DECEMBRIE  71  SBOGHIŢEŞTI

   Judet: ARGES

MOBFIN ELEGANCE ART SRL - CUI 26088600

   Adresa: Str. CONSTANTIN DOBROGEANU GHEREA  5  Piteşti

   Judet: ARGES

ECOBAM ECONOMIST S.R.L. - CUI 26141267

   Adresa: Calea CAMPULUNGULUI  8  MIOVENI

   Judet: ARGES