MIDIA INTERNATIONAL SA
CUI 1860828

Identificare şi activitate firmă

 • Adresă

  PORT MIDIA,BAZA EXPORT ANIMALE VII  -  Năvodari

 • Nr. de înmatriculare

  J13/1841/1992

 • Cod CAEN

  5224

 • Domeniu Activitate Principal

  Manipulari

 • Număr mediu angajaţi

  15

 • Cifra de afaceri netă

  9 415 329 RON

 • Judeţ

  CONSTANTA

 • Date de contact

  Vezi date de contact

 • Date incomplete?

  Actualizează date

Ai acces timp de 2 zile la instrumente inteligente pentru business

* Ofertă valabilă doar pentru reprezentanţii legali ai firmelor din România.

Date despre această firmă. Profit. Rapoarte. Indicatori financiari. Litigii. Datorii. Cifre de afaceri.

Termene.ro este cea mai mare bază de date din România ce deţine cele mai complexe informaţii financiare şi juridice despre 3 732 242 firme româneşti şi despre 19 271 004 dosare de instanţă.

Informaţiile sunt prelucrate automat pentru a-ţi oferi instant datele specifice care te interesează. Ai acces la o interfaţă prietenoasă pentru a găsi simplu şi rapid tot ceea ce te interesează.

Dorești să actualizezi datele firmei MIDIA INTERNATIONAL SA?

Prezentare platforma Termene.ro

Cifra de afaceri

Firma MIDIA INTERNATIONAL SA a avut o cifră de afaceri (CA) totală de 46 725 932 RON.

Cifra de afaceri pentru firma MIDIA INTERNATIONAL SA este crescătoare.

Cifra de afaceri totală reprezintă suma totală a veniturilor din operaţiunile comerciale efectuate de firmă(facturate) în perioada 2008 - 2016 şi nu include TVA-ul.

Profitul net

Profitul firmei MIDIA INTERNATIONAL SA este în crestere pentru perioada 2015 - 2016

Pentru a afla datele financiare, informaţii despre datoriile la bugetul de stat, cum este vazută firma de către ANAF (activă/ inactivă), menţiunile în Arhiva Garanţiilor Imobiliare, deschide un cont aici

Profitul net reprezintă venitul unei firme, după adăugarea veniturilor totale şi după ce s-au scăzut cheltuielile şi pierderile.

Repartizarea dosarelor pe Stadiu Procesual

Repartizarea dosarelor pe ani

Repartizarea dosarelor de instanţă pe judeţe

Firma MIDIA INTERNATIONAL SA are un număr de dosare.

În cadrul contului pe care îl vei deschide în portalul Termene.ro vei dispune de un sistem de filtrare şi management avansat.

De exemplu, vei putea căuta dosarele în care figurează ca parte o anumită firmă (sau instituţie), poţi face o selecţie pe ani, judeţe, instanţe, materie juridică. În plus, toate aceste dosare pot fi monitorizate în timp real.

Vei fi notificat ori de câte ori apare o schimbare în dosarele care te interesează. Termene.ro deţine cel mai avansat sistem de verificare şi monitorizare al dosarelor şi firmelor din România.

Monitorul Oficial - Firma MIDIA INTERNATIONAL SA

Fragment din Monitorul nr. 3327 din anul 2017

      Administratorul unic al S. MIDIA INTERNAȚIONAL - S.A., cu sediul în Năvodari, Port Midia, Baza de Export Animale Vii, jud. Constanța, înregistrată la Registrul Comerțului Constanța sub nr. J13/1841/1992, CUI 1860828, în temeiul art. 113 lit. f) și m) al Legii nr. 31/1990 actualizată - teza finală - și raportat la actul constitutiv al societății, convoacă: Adunarea Generală Extraordinară a Acționarilor pentru data de 18.10.2017, ora 11.00, la sediul societății din Portul Midia Năvodari, Baza de Export Animale Vii, pentru toți acționarii înregistrați în registrul acționarilor la data de 17.10.2017, considerată ca dată de referință, cu următoarea ordine de zi: 1. având în vedere faptul că gestiunea curentă a societății raportată la contractul de închiriere, cu termen multianual, cu CNAPM - S.A. Constanța, înregistrat sub nr. 9805/16.03.2017 - în care este prevăzută obligația Midia Internațional - S.A. de a realiza investiții de 10.000.000 euro (echivalentul în lei) până în anul 2022, implică operațiuni și eforturi financiare considerabil mărite față de nivelul actual, se solicită: a. aprobarea acordării sprijinului acționarilor Midia Internațional - S.A., în vederea achiziționării de pe piața serviciilor bancare a unor forme specifice de finanțare pentru respectarea termenului de 5 ani (pentru realizarea investiției cu echivalent în lei de 10.000.000 euro) impus de către C.N.A.P.M. - S.A. Constanța în contractul 9805/16.03.2017. Acest sprijin se referă - fără a se limita - la punerea la dispoziția societății și a instituțiilor bancare a documentației financiar/contabile proprii, a documentelor de înregistrare (CUI și RO) și a documentelor/actelor de identitate ale asociaților și administratorilor acestora. Totodată, sprijinul solicitat se referă și la operațiunea de girare, gajare, fidejusiune a Midia Internațional - S.A. în vederea obținerii formelor de finanțare necesare îndeplinirii obligației de investiție din contractul de închiriere nr. 9805/16.03.2017; b. în situația în care Midia Internațional - S.A. nu va putea obține finanțare bancară, pentru realizarea obligației de investiție din contractul închiriere nr. 9805/16.03.2017 datorită refuzului acționarilor de a pune la dispoziția societății și a instituțiilor bancare a documentației financiar/contabile proprii, a documentelor de înregistrare (CUI și RO) și a documentelor/actelor de identitate ale asociaților și administratorilor acestora, astfel cum sunt solicitate de acestea, atunci se propune a se realiza investiția cu echivalentul în lei pentru suma de 10.000.000 euro prin una sau ambele forme de (1) creditare societate de către acționari, (2) majorare capital social. În cazul neîndeplinirii condițiilor statutare de cvorum, următoarea Adunare Generală Extraordinară este convocată în ziua de 19.10.2017, ora 11.00, la sediul din Port Midia Năvodari, Baza de Export Animale Vii, jud. Constanța.


Fragment din Monitorul nr. 3101 din anul 2017

      Administratorul unic al S. MIDIA INTERNATIONAL - S.A., cu sediul în Năvodari, Port Midia, Baza de Export Animale Vii, jud. Constanța, înregistrată la Registrul Comerțului Constanța sub nr. J13/1841/1992, CUI 1860828, în temeiul Legii nr. 31/1990, actualizată, cu precădere art. 111, alin. 2, lit. (d), și raportat la actul constitutiv al societății, convoacă Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor pentru data de 02.10.2017, ora 11.00, la sediul societății din Portul Midia Năvodari, Baza de Export Animale Vii, pentru toți acționarii înregistrați în registrul acționarilor la data de 29.09.2017, considerată ca dată de referință, cu următoarea ordine de zi: 1. În vederea bunei desfășurări a activității curente precum și a realizării programului de investiții al societății, se propune spre aprobare: a. Acordarea mandatului Administratorului unic al S. Midia International - S.A. - domnul Daniel Constantin MORARU, pentru ca, în numele și pe seama societății să efectueze operațiunea juridică și administrativă de deschidere sau de închidere de cont bancar, în monedă națională sau în orice monedă străină (fie că este ăcont curent" sau orice alt tip de cont), la oricare dintre instituțiile financiar-bancare din România, respectiv (dar fără a se limita) la: - ALPHA BANK ROMANIA - S.A.; - BANCPOST - S.A.; - BANCA COMERCIALĂ CARPATICA; - OTP BANK ROMANIA; - BANCA COMERCIALĂ ROMÂNĂ - S.A.; - BANCA DE EXPORT IMPORT A ROMÂNIEI EXIMBANK - S.A.; - UNICREDIT BANK; - VENETO BANCA ROMANIA; - BRD - Groupe Societe Generale - S.A.; - BANCA ROMÂNEASCĂ - S.A. Membră a Grupului National Bank of Greece; - BANCA TRANSILVANIA - S.A.; - CEC BANK - S.A.; - CITIBANK EUROPE PLC, DUBLIN SUCURSALA ROMÂNIA; - CREDIT AGRICOLE BANK ROMANIA - S.A.; - CREDIT EUROPE BANK (ROMANIA) - S.A.; - GARANTI BANK - S.A.; - ING BANK N.V., AMSTERDAM - SUCURSALA BUCUREȘTI; - LIBRA INTERNET BANK - S.A.; - PIRAEUS BANK ROMANIA - S.A.; - PORSCHE BANK ROMANIA - S.A.; - PROCREDIT BANK - S.A.; - RAIFFEISEN BANK - S.A.; - IDEA BANK; - NEXTEBANK - S.A.; - BANCA COMERCIALĂ INTESA SANPAOLO ROMANIA - S.A.; - VOLKSBANK ROMANIA - S.A.; - BANCA ROMÂNĂ DE CREDITE ȘI INVESTIȚII; - BANK LEUMI ROMANIA - S.A.; - MARFIN BANK (ROMANIA) - S.A.; - BANCA MILLENNIUM - S.A.; - BLOM BANK FRANCE - S.A. PARIS SUCURSALA ROMÂNIA; - BANK OF CYPRUS PUBLIC COMPANY LIMITED NICOSIA SUCURSALA ROMÂNIA; - RBS BANK (ROMANIA) - S.A.; - BANCA COMERCIALĂ FEROVIARĂ - S.A. În cazul neîndeplinirii condițiilor statutare de cvorum, următoarea Adunare Generală Ordinară este convocată în ziua de 03.10.2017, ora 11.00, la sediul din Port Midia Năvodari, Baza de Export Animale Vii, jud. Constanța.


Fragment din Monitorul nr. 1008 din anul 2017

      Administratorul unic al Societății MIDIA INTERNATIONAL - S.A., cu sediul în Năvodari, Port Midia, Baza de Export Animale Vii, jud. Constanța, înregistrată la Registrul Comerțului Constanța sub nr. J13/1841/1992, CUI 1860828, în temeiul Legii nr. 31/1990 actualizată și ale actelor constitutive ale societății, convoacă Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor pentru data de 02.05.2017, ora 11.00, la sediul societății din Portul Midia Năvodari, Baza de Export Animale Vii, pentru toți acționarii înregistrați în registrul acționarilor la data de 25.04.2017, considerată ca dată de referință, cu următoarea ordine de zi: 1. prezentarea și aprobarea raportului de activitate a Administratorului unic pentru anul 2016; 2. discutarea și aprobarea bilanțului contabil pe anul 2016; 3. aprobarea contului de profit și pierderi și a repartizării profitului net al societății pentru anul 2016; 4. descărcarea de gestiune a Administratorului unic și a conducerii operative pentru anul 2016; 5. prezentarea raportului comisiei de cenzori pentru anul 2016; 6. prezentarea și aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2017; 7. prezentarea și aprobarea programului de investiții și dezvoltare pe anul 2017; 8. aprobarea rezultatelor inventarierii patrimoniului Societății MIDIA INTERNATIONAL - S.A. pe anul 2016; 9. aprobarea repartizării profitului ca rezultat reportat, profit nerepartizat; 10. aprobarea continuării efectuării și înregistrării cheltuielilor cu reparația clădirilor și a platformelor din incinta societății din Portul Midia, efectuate în anul 2016 și continuarea lor în 2017; 11. aprobarea și ratificarea Deciziilor nr. 1 și 2 ale Administratorului unic al MIDIA INTERNATIONAL - S.A. În cazul neîndeplinirii condițiilor statutare de cvorum, următoarea adunare generală ordinară este convocată în ziua de 03.05.2017, ora 11.00, la sediul din Port Midia Năvodari, Baza de Export Animale Vii, jud. Constanța.


Fragment din Monitorul nr. 1008 din anul 2017

      În cazul neîndeplinirii condițiilor statutare de cvorum, următoarea adunare generală ordinară este convocată în ziua de 03.05.2017, ora 11.00, la sediul din Port Midia Năvodari, Baza de Export Animale Vii, jud. Constanța. Relații suplimentare la telefon 0241/255.701.


Fragment din Monitorul nr. 640 din anul 2017

      Adunarea generală ordinară a acționarilor S.C. Midia International - S.A. întrunită în mod legal și statutar, potrivit dispozițiilor Legii nr. 31/1990 cu următoarea prezență: Acționari Acțiuni Voturi S.C. PRODEXPORT LOGISTICS - S.A. 255.159 255.159 S.C. SIRO - S.R.L. 15.164 15.164 PERSOANE FIZICE ROMÂNE 1.210 1.210 TOTAL 271.533 271.533 ACȚIONARI PERSOANE JURIDICE ROMÂNE: - PREZENT/ABSENT S.C. PRODEXPORT LOGISTICS - S.A. - 255.159 VOTURI - prin împuternicit MAXIM CARMEN - prezent S.C. SIRO - S.R.L. - 15.164 VOTURI-/ABSENT ACȚIONARI PERSOANE FIZICE ROMÂNE: MIHAILOV MIHAIL - 200 Voturi - prezent MOCANU DUMITRU - 100 Voturi - prezent TOTAL VOTURI acționari prezenți 255.459 Voturi; 94,08%. Prezenta Hotărâre a fost adoptată cu unanimitate de voturi.


Fragment din Monitorul nr. 640 din anul 2017

      Adunarea generală ordinară a acționarilor S.C. Midia International - S.A. întrunită în mod legal și statutar, potrivit dispozițiilor Legii nr. 31/1990 cu următoarea prezență: Acționari Acțiuni Voturi S.C. PRODEXPORT LOGISTICS - S.A. 255.159 255.159 S.C. SIRO - S.R.L. 15.164 15.164 PERSOANE FIZICE ROMÂNE 1.210 1.210 TOTAL 271.533 271.533 ACȚIONARI PERSOANE JURIDICE ROMÂNE: - PREZENT/ABSENT S.C. PRODEXPORT LOGISTICS - S.A. - 255.159 VOTURI - prin împuternicit MAXIM CARMEN - prezent S.C. SIRO - S.R.L. - 15.164 VOTURI-/ABSENT ACȚIONARI PERSOANE FIZICE ROMÂNE: MIHAILOV MIHAIL - 200 Voturi - prezent MOCANU DUMITRU - 100 Voturi - prezent TOTAL VOTURI acționari prezenți 255.459 Voturi; 94,08%. Prezenta Hotărâre a fost adoptată cu unanimitate de voturi.


Fragment din Monitorul nr. 3992 din anul 2016

      Administratorul unic al S.C. MIDIA INTERNATIONAL - S.A., cu sediul în Năvodari, Port Midia, Baza de Export Animale Vii, județul Constanța, înregistrată la Registrul Comerțului Constanța sub nr. J13/1841/1992, CUI 1860828, în temeiul Legii nr. 31/1990 actualizată și al actelor constitutive ale societății, convoacă adunarea generală ordinară a acționarilor pentru data de 12.12.2016, ora 11.00, la sediul societății din Portul Midia Năvodari, Baza de Export Animale Vii, pentru toți acționarii înregistrări în registrul acționarilor la data de 14.11.2016, considerată ca dată de referință, cu următoarea ordine de zi: 1. Aprobarea repartizării sumelor înregistrate în contul 117 - Rezultatul reportat-aferente anilor 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014 și 2015, ca dividende cuvenite acționarilor, în sumă totală netă 3428876,20 lei după plata impozitului pe dividende aferent, în sumă de 180467,17 lei. În cazul neîndeplinirii condițiilor statutare de cvorum, următoarea adunare generală este convocată în ziua de 13.12.2016, ora 11.00 la sediul din Port Midia Năvodari, Baza de Export Animale Vii, județul Constanța.


Fragment din Monitorul nr. 3992 din anul 2016

      Administratorul unic al S.C. MIDIA INTERNATIONAL - S.A., cu sediul în Năvodari, Port Midia, Baza de Export Animale Vii, județul Constanța, înregistrată la Registrul Comerțului Constanța sub nr. J13/1841/1992, CUI 1860828, în temeiul Legii nr. 31/1990 actualizată și al actelor constitutive ale societății, convoacă adunarea generală ordinară a acționarilor pentru data de 12.12.2016, ora 11.00, la sediul societății din Portul Midia Năvodari, Baza de Export Animale Vii, pentru toți acționarii înregistrări în registrul acționarilor la data de 14.11.2016, considerată ca dată de referință, cu următoarea ordine de zi: 1. Aprobarea repartizării sumelor înregistrate în contul 117 - Rezultatul reportat-aferente anilor 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014 și 2015, ca dividende cuvenite acționarilor, în sumă totală netă 3428876,20 lei după plata impozitului pe dividende aferent, în sumă de 180467,17 lei. În cazul neîndeplinirii condițiilor statutare de cvorum, următoarea adunare generală este convocată în ziua de 13.12.2016, ora 11.00 la sediul din Port Midia Năvodari, Baza de Export Animale Vii, județul Constanța.


Fragment din Monitorul nr. 3964 din anul 2016

      Administratorul unic al S.C. MIDIA INTERNATIONAL - S.A., cu sediul în Năvodari, Port Midia, Baza de Export Animale Vii, jud. Constanța, înregistrată la Registrul Comerțului Constanța sub nr. J13/1841/1992, CUI 1860828, în temeiul Legii nr. 31/1990 actualizată și al actelor constitutive ale societății, convoacă Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor pentru data de 14.12.2016, ora 11.00, la sediul societății din Portul Midia Năvodari, Baza de Export Animale Vii, pentru toți acționarii înregistrați în registrul acționarilor la data de 10.11.2016, considerată ca dată de referință, cu următoarea ordine de zi: 1. Aprobarea repartizării sumelor înregistrate în contul 117 - Rezultatul reportat - aferente anilor 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014 și 2015, ca dividende cuvenite acționarilor, în sumă totală netă 3428876,20 lei după plata impozitului pe dividende aferent, în sumă de 180467,17 lei; În cazul neîndeplinirii condițiilor statutare de cvorum, următoarea adunare generală este convocată în ziua de 15.12.2016, ora 11.00, la sediul din Port - Midia Năvodari, Baza de Export Animale Vii, jud. Constanța. Relații suplimentare la telefon 0241/255701.


Fragment din Monitorul nr. 3964 din anul 2016

      Administratorul unic al S.C. MIDIA INTERNATIONAL - S.A., cu sediul în Năvodari, Port Midia, Baza de Export Animale Vii, jud. Constanța, înregistrată la Registrul Comerțului Constanța sub nr. J13/1841/1992, CUI 1860828, în temeiul Legii nr. 31/1990 actualizată și al actelor constitutive ale societății, convoacă Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor pentru data de 14.12.2016, ora 11.00, la sediul societății din Portul Midia Năvodari, Baza de Export Animale Vii, pentru toți acționarii înregistrați în registrul acționarilor la data de 10.11.2016, considerată ca dată de referință, cu următoarea ordine de zi: 1. Aprobarea repartizării sumelor înregistrate în contul 117 - Rezultatul reportat - aferente anilor 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014 și 2015, ca dividende cuvenite acționarilor, în sumă totală netă 3428876,20 lei după plata impozitului pe dividende aferent, în sumă de 180467,17 lei; În cazul neîndeplinirii condițiilor statutare de cvorum, următoarea adunare generală este convocată în ziua de 15.12.2016, ora 11.00, la sediul din Port - Midia Năvodari, Baza de Export Animale Vii, jud. Constanța. Relații suplimentare la telefon 0241/255701.


Alte firme din judeţul CONSTANTA

CABINET STOMATOLOGIC LADENT SRL - CUI 1858968

   Adresa: Str. NICOLAE BALCESCU  21A  Techirghiol

   Numar mediu angajati: 8

   Judet: CONSTANTA

   Cifra de afaceri: 1482374

AB CREWING SRL - CUI 1860593

   Adresa: Str. PĂCII  6  Constanţa

   Numar mediu angajati: 294

   Judet: CONSTANTA

   Cifra de afaceri: 1457582

ARTA SOCIETATE COOPERATIVA MESTESUGAREASCA - CUI 1858615

   Adresa: PIATETA DECEBAL  3  Medgidia

   Numar mediu angajati: 24

   Judet: CONSTANTA

   Cifra de afaceri: 819587

GST INTEREXPERT S.R.L. - CUI 1859750

   Adresa: Str. SCARLAT VIRNAV  6  Medgidia

   Numar mediu angajati: 1

   Judet: CONSTANTA

   Cifra de afaceri: 111850

HERMES ORIZONT S.R.L. - CUI 1858127

   Adresa: Str. STEFAN CEL MARE  35  Medgidia

   Numar mediu angajati: 2

   Judet: CONSTANTA

   Cifra de afaceri: 77236

LA HANU ANCUTEI S.R.L. - CUI 1859076

   Adresa: Str. RAHOVEI  9  Medgidia

   Numar mediu angajati: 1

   Judet: CONSTANTA

   Cifra de afaceri: 22392

VALMER EXIM S.R.L. - CUI 1859157

   Adresa: Str. ROMANA  24A  MEDGIDIA

   Numar mediu angajati: 0

   Judet: CONSTANTA

   Cifra de afaceri: 19712

TERASA FELIX S.R.L. - CUI 1859890

   Adresa: Str. REPUBLICII  76A  Medgidia

   Judet: CONSTANTA

   Cifra de afaceri: 3804

ADELINA COM S.R.L. - CUI 1860003

   Adresa: Str. VINATORILOR  1  MEDGIDIA

   Numar mediu angajati: 0

   Judet: CONSTANTA

ADES S.A. - CUI 1860437

   Adresa: Str. ECATERINA VARGA  31  Constanta

   Numar mediu angajati: 1

   Judet: CONSTANTA

MOTORUS S.R.L. - CUI 1858585

   Adresa: Str. TUDOR VLADIMIRESCU  8  MEDGIDIA

   Judet: CONSTANTA

TALAPAN S.R.L. - CUI 1860470

   Adresa: B-dul FERDINAND  96  CONSTANTA

   Judet: CONSTANTA