ROMITA ENERGIE VERDE S.R.L.
CUI 17741238

Identificare şi activitate firmă

 • Adresă

  Str. COSASILOR  3-7  CLUJ-NAPOCA

 • Nr. de înmatriculare

  J12/2473/2005

 • Cod CAEN

  3511

 • Domeniu Activitate Principal

  Productia de energie electrica

 • Cifra de afaceri netă

  600 RON

 • Judeţ

  CLUJ

 • Date de contact

  Vezi date de contact

 • Date incomplete?

  Actualizează date

Ai acces timp de 2 zile la instrumente inteligente pentru business

* Ofertă valabilă doar pentru reprezentanţii legali ai firmelor din România.

Date despre această firmă. Profit. Rapoarte. Indicatori financiari. Litigii. Datorii. Cifre de afaceri.

Termene.ro este cea mai mare bază de date din România ce deţine cele mai complexe informaţii financiare şi juridice despre 3 732 242 firme româneşti şi despre 19 271 004 dosare de instanţă.

Informaţiile sunt prelucrate automat pentru a-ţi oferi instant datele specifice care te interesează. Ai acces la o interfaţă prietenoasă pentru a găsi simplu şi rapid tot ceea ce te interesează.

Dorești să actualizezi datele firmei ROMITA ENERGIE VERDE S.R.L.?

Prezentare platforma Termene.ro

Cifra de afaceri

Firma ROMITA ENERGIE VERDE S.R.L. a avut o cifră de afaceri (CA) totală de 129 166 RON.

Cifra de afaceri pentru firma ROMITA ENERGIE VERDE S.R.L. este crescătoare.

Cifra de afaceri totală reprezintă suma totală a veniturilor din operaţiunile comerciale efectuate de firmă(facturate) în perioada 2008 - 2016 şi nu include TVA-ul.

Profitul net

Profitul firmei ROMITA ENERGIE VERDE S.R.L. este în crestere pentru perioada 2015 - 2016

Pentru a afla datele financiare, informaţii despre datoriile la bugetul de stat, cum este vazută firma de către ANAF (activă/ inactivă), menţiunile în Arhiva Garanţiilor Imobiliare, deschide un cont aici

Profitul net reprezintă venitul unei firme, după adăugarea veniturilor totale şi după ce s-au scăzut cheltuielile şi pierderile.

Repartizarea dosarelor pe Stadiu Procesual

Repartizarea dosarelor pe ani

Repartizarea dosarelor de instanţă pe judeţe

Firma ROMITA ENERGIE VERDE S.R.L. are un număr de dosare.

În cadrul contului pe care îl vei deschide în portalul Termene.ro vei dispune de un sistem de filtrare şi management avansat.

De exemplu, vei putea căuta dosarele în care figurează ca parte o anumită firmă (sau instituţie), poţi face o selecţie pe ani, judeţe, instanţe, materie juridică. În plus, toate aceste dosare pot fi monitorizate în timp real.

Vei fi notificat ori de câte ori apare o schimbare în dosarele care te interesează. Termene.ro deţine cel mai avansat sistem de verificare şi monitorizare al dosarelor şi firmelor din România.

Monitorul Oficial - Firma ROMITA ENERGIE VERDE S.R.L.

Fragment din Monitorul nr. 7434 din anul 2014

      Persoană desemnată conform O.U.G. Pe rol fiind soluționarea cererii de înregistrare nr. 68987 din data de 2.12.2014 pentru ROMITA ENERGIE VERDE - S.R.L., cod unic de înregistrare. 17741238, număr de ordine în registrul comerțului: J12/2473/2005.


Fragment din Monitorul nr. 2634 din anul 2012

      Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Cluj notifică, în conformitate cu prevederile art. 204 alin. (5) din Legea nr. 31/1990, republicată, cu modificările și completările ulterioare, depunerea textului actualizat al actului constitutiv al Societății Comerciale ROMITA ENERGIE VERDE - S.R.L., cu sediul în loc. Cluj-Napoca, municipiul Cluj-Napoca, Str. Cosașilor nr. 3-7, județul Cluj, înregistrată sub nr. J12/2473/2005, cod unic de înregistrare 17741238, care a fost înregistrat sub nr. 518119 din 05.04.2012.


Fragment din Monitorul nr. 2587 din anul 2012

      Având în vedere că, (A) În data de 9 februarie 2012, adunarea asociaților Romita a adoptat o hotărâre prin care a aprobat: (1) la articolul 1, anumite modificări la statutul Societății pentru a permite o mai bună gestionare a activității Societății (denumită în continuare "Prima Hotărâre"); și (ii) la articolul 2, intenția Asociaților, în calitate de vânzatori, și Engeneering Advisor S.r.l., societate organizată și care funcționează în baza legilor din Italia, cu sediul în Via Flaminia Vecchia nr. 670, 00196, Roma, Italia, înregistrată la Registrul Comerțului din Roma, cod fiscal și TVA nr. 10241641009 ("Engineering"), în calitate de cumpărător, de a încheia un contract de vânzarecumpărare ("CVC") pentru transferul de către asociați către Engeneering a unui număr de 22.290 de părți sociale cu o valoare nominală de 10 RON fiecare, având o valoare nominală totală de 222.900 RON, reprezentând 10% din capitalul social subscris și vărsat al Societății (denumită în continuare "A Doua Hotărâre".


Fragment din Monitorul nr. 2587 din anul 2012

      Asociații societății au hotărât și aprobat în unanimitate după cum urmează: 1. Actualizarea și confirmarea modificării statutului Societății 1.1. Prin prezenta, Asociații reafirmă și confirmă hotărârea acestora de a modifica statutul Societății, astfel cum modificările au fost aprobate prin Prima Hotărâre. Asociații confirmă în continuare că modificările aduse statutului Societății continua să fie valabile, angajante și să producă efecte, în conformitate cu termenii acestora. Pentru evitarea oricăror neclarități și pentru facilitarea referințelor, Asociații confirmă prin prezenta că statutul Societății a fost modificat după cum urmează: 1.2. Articolul 8 din statutul Societății a fost modificat și are următorul conținut: - Organul de conducere al societății este Adunarea Generală a Asociaților, care va adopta în mod valabil deciziile cu o majoritate reprezentând 91% (nouăzeci și unu procente) din capitalul social, dacă legea aplicabilă nu impune o majoritate mai mare. Adunarea Generală a Asociaților va decide, pe lângă alte aspecte, asupra activităților majore desfășurate pentru realizarea obiectului de activitate al societății, în care scop: - aprobă bilanțul și repartizarea beneficiului net; - modifică statutul și/sau contractul societății; - hotărăște majorarea sau reducerea capitalului social; - hotărăște cu privire la comasarea, dizolvarea, divizarea și lichidarea societății; - hotărăște cu privire la schimbarea formei juridice a societății; - decide cu privire la orice alte probleme date de lege în competența sa sau impuse de buna desfășurare a activității; - numește și revocă administratorii; - autorizează intrarea de către Societate în orice împrumut sau aranjament de finanțare; - autorizează efectuarea cheltuielilor mai mari de 5.000 euro fiecare; - autorizează orice contract având o valoare mai mare de 5.000 euro; - autorizează constituirea de societăți noi; - autorizează achiziționarea de participații în alte societăți, fără limitare în privința cotei din capitalul social achiziționat; - autorizează orice transfer, sub orice titlu, al oricăror bunuri mobile sau imobile ale Societății, indiferent de valoarea transferului." În tot cuprinsul statutului Societății, de fiecare dată când este menționată o majoritate mai mică de 91% din capitalul social, se va considera înlocuită cu o majoritate de 91% din capitalul social al Societății. Pentru evitarea oricăror neclarități, această modificare va fi implementată și în art. 12 și 13.2 din statutul Societății.


Fragment din Monitorul nr. 2587 din anul 2012

      Hotărârile adoptate în cadrul adunării generale a asociaților pot fi semnate separat de către asociați, fiind considerate ca adoptate la data ultimei semnături. Cu excepția cazului în care este prevăzut altfel în respectivele hotărâri ale adunării generale, ele vor produce efecte de la această dată." 1.4. S-a șters ultima frază din art. 9.1.1, care prevede că ăaceste condiții fiind întrunite, adunarea se consideră convocată la locul în care se află președintele întâlnirii și secretarul întâlnirii, pentru a permite redactarea și semnarea procesului-verbal din registrul de proceseverbale". În vederea ducerii la îndeplinire a mandatului, fiecare dintre mandatarii desemnați mai sus va avea dreptul de a subdelega oricărei persoane puterile conferite acestuia/acesteia, așa cum aceasta/acesta consideră adecvat.


Fragment din Monitorul nr. 2587 din anul 2012

      Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Cluj notifică, în conformitate cu prevederile art. 204 alin. (5) din Legea nr. 31/1990, republicată, cu modificările și completările ulterioare, depunerea textului actualizat al actului constitutiv al Societății Comerciale ROMITA ENERGIE VERDE - S.R.L., cu sediul în loc. Cluj-Napoca, municipiul Cluj-Napoca, Str. Cosașilor nr. 3-7, județul Cluj, înregistrată sub nr. J12/2473/2005, cod unic de înregistrare 17741238, care a fost înregistrat sub nr. 536747 din 2.07.2012.


Fragment din Monitorul nr. 976 din anul 2012

      Având în vedere CA (A) Asociații, în calitate de vânzători, și Engeneering Advisor S.r.l., o societate înmatriculată și care funcționează în baza legilor din Italia, cu sediul în Via Flaminia Vecchia 670, 00196, Roma, Italia, înregistrată la Registrul Comerțului din Roma, cod fiscal și TVA nr. 10241641009 ("Engineering"), în calitate de cumpărător, doresc să încheie un contract de vânzare - cumpărare, la sau aproximativ în jurul datei acestei hotărâri ("CVC"), în baza căruia Părțile Sociale de Vânzare (potrivit definiției de mai jos) se intenționează a fi transferate către Engineering, cu condiția ca anumite cerințe să fie întrunite; (B) Asociații doresc să aprobe intenția de a transfera Părțile Sociale de Vânzare în conformitate cu prevederile art. 202 din Legea Societăților Comerciale; și (C) Asociații intenționează să aprobe anumite modificări la statutul Societății pentru a permite o mai bună gestionare a activității Societății, asociații societății au hotărât și aprobat în unanimitate, după cum urmează: 1. Modificarea statutului Societății.


Fragment din Monitorul nr. 976 din anul 2012

      În tot cuprinsul statutului Societății, de fiecare data când este menționată o majoritate mai mica de 91% din capitalul social, se va considera înlocuită cu o majoritate de 91% din capitalul social al Societății. Pentru evitarea oricăror neclarități, această modificare va fi implementată și în art. 12 și 13.2 din statutul Societății. În vederea ducerii la îndeplinire a mandatului, fiecare dintre mandatarii desemnați mai sus va avea dreptul de a subdelega oricărei persoane puterile conferite acestuia/acesteia, așa cum aceasta/acesta consideră adecvat.


Alte firme din judeţul CLUJ

ELCONET SRL - CUI 17733596

   Adresa: Str. CODRU DRAGUSAN  43  Cluj-Napoca

   Numar mediu angajati: 14

   Judet: CLUJ

   Cifra de afaceri: 25203225

PRODAN TOUR S.R.L. - CUI 17738933

   Adresa: Str. TELEORMAN  11  CLUJ-NAPOCA

   Judet: CLUJ

   Cifra de afaceri: 6836711

TERRACASA GRUP S.R.L. - CUI 17734346

   Adresa: Str. STEFAN AUGUSTIN DOINAS  2  Cluj-Napoca

   Judet: CLUJ

   Cifra de afaceri: 1313707

MANOLO SRL - CUI 17738771

   Adresa: Str. VIDRARU  17-19  Cluj-Napoca

   Numar mediu angajati: 4

   Judet: CLUJ

   Cifra de afaceri: 769172

LIA & BIA S.R.L. - CUI 17738828

   Adresa: Str. FANTANELE  40  Cluj-Napoca

   Numar mediu angajati: 1

   Judet: CLUJ

   Cifra de afaceri: 95353

PARTY LAND S.R.L. - CUI 17741173

   Adresa: Str. PASTEUR  73  Cluj-Napoca

   Numar mediu angajati: 2

   Judet: CLUJ

   Cifra de afaceri: 72633

MGA 2005 SRL - CUI 17733677

   Adresa: 173  Urca

   Numar mediu angajati: 1

   Judet: CLUJ

   Cifra de afaceri: 67524

COLOR TURISM S.R.L. - CUI 17733707

   Adresa: -  170  Sancraiu

   Numar mediu angajati: 3

   Judet: CLUJ

   Cifra de afaceri: 33135

COMODIAS COMPANY S.R.L. - CUI 17733626

   Adresa: B-dul 1 DECEMBRIE 1918  132  CLUJ-NAPOCA

   Numar mediu angajati: 1

   Judet: CLUJ

   Cifra de afaceri: 20400

SEMPER TRONICS S.R.L. - CUI 17738909

   Adresa: Str. VANATORULUI  23  CLUJ-NAPOCA

   Judet: CLUJ

KARA TRANS S.R.L. - CUI 17741092

   Adresa: Str. TULCEA  6  Cluj-Napoca

   Judet: CLUJ

VOX FILM SRL - CUI 17741114

   Adresa: Str. BUCEGI  11  Cluj-Napoca

   Judet: CLUJ