AGRO CODLEA S.R.L.
CUI 16312130

Identificare şi activitate firmă

 • Adresă

  Str. CORNEL MINIŞAN  1  ARAD

 • Nr. de înmatriculare

  J02/621/2004

 • Cod CAEN

  113

 • Domeniu Activitate Principal

  Cultivarea legumelor si a pepenilor, a radacinoaselor si tuberculilor

 • Număr mediu angajaţi

  13

 • Cifra de afaceri netă

  1 567 939 RON

 • Judeţ

  ARAD

 • Date de contact

  Vezi date de contact

 • Date incomplete?

  Actualizează date

Ai acces timp de 2 zile la instrumente inteligente pentru business

* Ofertă valabilă doar pentru reprezentanţii legali ai firmelor din România.

Date despre această firmă. Profit. Rapoarte. Indicatori financiari. Litigii. Datorii. Cifre de afaceri.

Termene.ro este cea mai mare bază de date din România ce deţine cele mai complexe informaţii financiare şi juridice despre 3 732 242 firme româneşti şi despre 19 271 004 dosare de instanţă.

Informaţiile sunt prelucrate automat pentru a-ţi oferi instant datele specifice care te interesează. Ai acces la o interfaţă prietenoasă pentru a găsi simplu şi rapid tot ceea ce te interesează.

Dorești să actualizezi datele firmei AGRO CODLEA S.R.L.?

Prezentare platforma Termene.ro

Cifra de afaceri

Firma AGRO CODLEA S.R.L. a avut o cifră de afaceri (CA) totală de 26 501 581 RON.

Cifra de afaceri pentru firma AGRO CODLEA S.R.L. este descrescătoare.

Cifra de afaceri totală reprezintă suma totală a veniturilor din operaţiunile comerciale efectuate de firmă(facturate) în perioada 2008 - 2016 şi nu include TVA-ul.

Profitul net

Profitul firmei AGRO CODLEA S.R.L. este în scădere pentru perioada 2015 - 2016

Pentru a afla datele financiare, informaţii despre datoriile la bugetul de stat, cum este vazută firma de către ANAF (activă/ inactivă), menţiunile în Arhiva Garanţiilor Imobiliare, deschide un cont aici

Profitul net reprezintă venitul unei firme, după adăugarea veniturilor totale şi după ce s-au scăzut cheltuielile şi pierderile.

Repartizarea dosarelor pe Stadiu Procesual

Repartizarea dosarelor pe ani

Repartizarea dosarelor de instanţă pe judeţe

Firma AGRO CODLEA S.R.L. are un număr de dosare.

În cadrul contului pe care îl vei deschide în portalul Termene.ro vei dispune de un sistem de filtrare şi management avansat.

De exemplu, vei putea căuta dosarele în care figurează ca parte o anumită firmă (sau instituţie), poţi face o selecţie pe ani, judeţe, instanţe, materie juridică. În plus, toate aceste dosare pot fi monitorizate în timp real.

Vei fi notificat ori de câte ori apare o schimbare în dosarele care te interesează. Termene.ro deţine cel mai avansat sistem de verificare şi monitorizare al dosarelor şi firmelor din România.

Monitorul Oficial - Firma AGRO CODLEA S.R.L.

Fragment din Monitorul nr. 3824 din anul 2015

      Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Arad notifică, în conformitate cu prevederile art. 204 alin. (5) din Legea nr. 31/1990, republicată, cu modificările și completările ulterioare, depunerea textului actualizat al actului constitutiv al Societății Comerciale AGRO CODLEA - S.R.L., cu sediul în municipiul Arad, str. Cornel Minișan nr. 1, județul Arad, înregistrată sub nr. J2/621/2004, cod unic de înregistrare 16312130, care a fost înregistrat sub nr. 23515 din 13.07.2015.


Fragment din Monitorul nr. 3748 din anul 2015

      Curtea compusă din: Președinte: - Ștefan Lucaciuc Judecător: - Maria Ofelia Gavrilescu Grefier: - Loredana Badea S-au luat în examinare apelurile declarate de reclamanta S.C. Agro Codlea - S.R.L. Arad și de pârâții S.C. Grup Codlea - S.R.L., S.C. Codlea Arctic - S.A. Arad, S.C. Alber Holding Management - S.A. Arad și Piper Gheorghe împotriva sentinței civile nr. 377/03.12.2014, pronunțată de Tribunalul Arad - Secția a II-a civilă în dosar nr. 4830/108/2014. La apelul nominal făcut în ședință publică se prezintă pentru apelanții S.C. Agro Codlea - S.R.L. Arad, S.C. Codlea Arctic - S.A. Arad, S.C. Alber Holding Management - S.A. Arad și S.C. Grup Codlea - S.R.L. c.j. Cojocaru Ioana, lipsă fiind pârâtul Piper Gheorghe.


Fragment din Monitorul nr. 3748 din anul 2015

      De asemenea, s-a constatat că nu sunt întrunite prevederile art. 242 alin. 1 din Legea nr. 31/1990, proiectul de divizare depus fiind semnat doar de Piper Gheorghe în calitate de administrator al S.C. AGRO CODLEA - S.R.L. și nu de ăreprezentanții societăților participante", conform dispozițiilor legale menționate. Împotriva acestei sentințe au declarat apel reclamanta S.C. Agro Codlea - S.R.L. Arad și pârâții S.C. Grup Codlea - S.R.L., S.C. Codlea Arctic - S.A. Arad, S.C. Alber Holding Management - S.A. Arad și Piper Gheorghe.


Fragment din Monitorul nr. 3748 din anul 2015

      În concret, se arată că cererea de divizare parțială a S.C. AGRO CODLEA - S.R.L. a fost respinsă pentru o serie de pretinse neconformități - între care unele lipsite de temei - sesizate de instanță în ceea ce privește hotărârile de aprobare a divizării, și anume faptul că Hotărârea S.C. AGRO CODLEA - S.R.L., de aprobare a proiectului de divizare a fost semnată în numele asociaților S.C. Codlea Arctic - S.A. și S.C. Grup Codlea - S.R.L. de către administratorul și reprezentantul legal al acestora, S.C. Alber Holding Management - S.A., reprezentat la rândul său de către dl Iva Adrian Pavel (deși între timp, conform informațiilor furnizate de ORC, persoana împuternicită să reprezinte administratorul S.C. Alber Holding Management - S.A. s-a modificat, actuala împuternicită fiind dna Berar Luisa-Maria); că pe aceeași hotărâre a S.C. AGRO CODLEA - S.R.L. nu era aplicată ștampila S.C. Alber Holding Management - S.R.L.; că proiectul de divizare a fost semnat doar de către dl Piper Gheorghe, în calitate de administrator al S.C. AGRO CODLEA - S.R.L., și nu de către administratorii tuturor societăților participante; că în ceea ce privește hotărârea S.C. Grup Codlea - S.R.L. (asociat al S.C. AGRO CODLEA - S.R.L.) de aprobare a divizării, s-a reținut că respectiva hotărâre a fost semnată de asociații Neamțu Sorin-Liviu și Neamțu Giulia Aurora prin mandatar, dar fără a se indica numele mandatarului și fără a se face dovada existenței mandatului, respectiv că hotărârea nu avea ștampila S.C. Alber Holding Management - S.A.


Fragment din Monitorul nr. 3748 din anul 2015

      Apelanții consideră că prin hotărârea apelată, instanța de fond a încălcat principiul contradictorialității părților în procesul civil, astfel cum rezultă acesta din dispozițiile art. 14 alin. (6). C. pr. civ., potrivit cărora "Instanța își va întemeia hotărârea numai pe motive de fapt și de drept, pe explicații și pe mijloace de probă care au fost supuse, în prealabil, dezbaterii contradictorie".


Fragment din Monitorul nr. 3748 din anul 2015

      Se arată că această dispoziție procedurală a fost încălcată în speță în condițiile în care cererea de divizare a fost respinsă exclusiv pentru pretinse neconformități de ordin formal sesizate de instanță în ceea ce privește hotărârile de aprobare a divizării, neconformități care nu au fost puse în prealabil în discuția contradictorie a părților și care, dacă ar fi fost aduse la cunoștință, puteau fi ușor remediate de către părți, pentru a nu se ajunge la situația respingerii cererii de aprobare a divizării.


Fragment din Monitorul nr. 3748 din anul 2015

      Drept dovadă, se arată că, imediat ce aceste pretinse neregularități i-au fost aduse la cunoștință, odată cu comunicarea hotărârii primei instanțe, ele au fost imediat remediate de către reprezentanții societăților implicate, sens în care s-a anexat hotărârea adunării generale a asociaților S.C. "Grup Codlea" - S.R.L. (asociat al S.C. AGRO CODLEA - S.R.L.), semnată de toți asociații societății și având aplicată și ștampila S.C. Alber Holding Management - S.R.L. și prin care toți asociații au aprobat operațiunea de divizare parțială și proiectul de divizare aferent, ratificând totodată hotărârea anterioară considerată neconformă de către prima instanță.


Fragment din Monitorul nr. 3748 din anul 2015

      În al doilea rând, se arată că majoritatea pretinselor neconformități invocate de prima instanță sunt și lipsite de temei raportat la dispozițiile legale invocate de către instanță. Astfel, se arată că este absolut irelevant faptul că, potrivit celor reținute de instanță, hotărârile de aprobare a operațiunii de divizare nu ar fi avut aplicată ștampila S.C. Alber Holding Management - S.R.L., câtă vreme aceste hotărâri au fost semnate de toate persoanele obligate, conform legii, să participe la actul decizional.


Fragment din Monitorul nr. 3748 din anul 2015

      Sub acest aspect, în opinia apelanților, din nicio dispoziție a legii nu rezultă că ștampila ar constitui o condiție de validitate a unei hotărâri a adunării generale a asociaților/acționarilor unei societăți comerciale, ci o astfel de hotărâre este legal și valabil adoptată și produce efecte juridice depline în condițiile în care ea poartă semnătura asociaților care au participat la luarea hotărârii respective (iar în cazul asociaților-persoane juridice, semnătura reprezentantului legal).


Alte firme din judeţul ARAD

TERRA CER S.R.L. - CUI 16311577

   Adresa: Str. 104  4  Pecica

   Numar mediu angajati: 4

   Judet: ARAD

   Cifra de afaceri: 3002017

MONDIAL TRADING SRL - CUI 16307177

   Adresa: Calea TIMIŞORII  43  Arad

   Numar mediu angajati: 10

   Judet: ARAD

   Cifra de afaceri: 2860022

LUNA VEST S.R.L. - CUI 16302919

   Adresa: Str. GĂRII  FN  CHIŞINEU-CRIŞ

   Numar mediu angajati: 1

   Judet: ARAD

   Cifra de afaceri: 918454

JOSEF CONSTRUCT S.R.L. - CUI 16302889

   Adresa: Str. ION BUDAI DELEANU  35.A  Arad

   Numar mediu angajati: 2

   Judet: ARAD

   Cifra de afaceri: 208046

DACMIDA S.R.L. - CUI 16302927

   Adresa: Str. MATEI CORVIN  4  Lipova

   Numar mediu angajati: 1

   Judet: ARAD

   Cifra de afaceri: 79847

ANALITIC SRL - CUI 16307223

   Adresa: Str. ARADULUI  78  SINTANA

   Judet: ARAD

   Cifra de afaceri: 19980

DIAMA COMSERV SRL - CUI 16307207

   Adresa: 225  Cuvin

   Judet: ARAD

GLITTER SRL - CUI 16312106

   Adresa: B-dul REVOLUTIEI  91  Arad

   Numar mediu angajati: 1

   Judet: ARAD

LITTERIS SRL - CUI 16312114

   Adresa: B-dul REVOLUTIEI  91  Arad

   Judet: ARAD

ALLE STAR HOLDING SRL - CUI 16306805

   Adresa: ŞICULA  427 A  Şicula

   Judet: ARAD

EUROSTRUCTUR S.R.L. - CUI 16307096

   Adresa: Str. PETRU RAREŞ  28  ARAD

   Judet: ARAD

EURO FINISAJE S.R.L. - CUI 16307100

   Adresa: Str. VOINICILOR  -  ARAD

   Judet: ARAD