SMITHFIELD ROMANIA SRL
CUI 13427047

Identificare şi activitate firmă

 • Adresă

  Str. POLONĂ  4  Timişoara

 • Nr. de înmatriculare

  J35/962/2000

 • Cod CAEN

  146

 • Domeniu Activitate Principal

  Cresterea porcinelor

 • Număr mediu angajaţi

  1141

 • Cifra de afaceri netă

  732 781 251 RON

 • Judeţ

  TIMIS

 • Date de contact

  Vezi date de contact

 • Date incomplete?

  Actualizează date

Ai acces timp de 2 zile la instrumente inteligente pentru business

* Ofertă valabilă doar pentru reprezentanţii legali ai firmelor din România.

Date despre această firmă. Profit. Rapoarte. Indicatori financiari. Litigii. Datorii. Cifre de afaceri.

Termene.ro este cea mai mare bază de date din România ce deţine cele mai complexe informaţii financiare şi juridice despre 3 732 242 firme româneşti şi despre 19 271 004 dosare de instanţă.

Informaţiile sunt prelucrate automat pentru a-ţi oferi instant datele specifice care te interesează. Ai acces la o interfaţă prietenoasă pentru a găsi simplu şi rapid tot ceea ce te interesează.

Dorești să actualizezi datele firmei SMITHFIELD ROMANIA SRL?

Prezentare platforma Termene.ro

Cifra de afaceri

Firma SMITHFIELD ROMANIA SRL a avut o cifră de afaceri (CA) totală de 5 309 778 239 RON.

Cifra de afaceri pentru firma SMITHFIELD ROMANIA SRL este crescătoare.

Cifra de afaceri totală reprezintă suma totală a veniturilor din operaţiunile comerciale efectuate de firmă(facturate) în perioada 2008 - 2016 şi nu include TVA-ul.

Profitul net

Profitul firmei SMITHFIELD ROMANIA SRL este în crestere pentru perioada 2015 - 2016

Pentru a afla datele financiare, informaţii despre datoriile la bugetul de stat, cum este vazută firma de către ANAF (activă/ inactivă), menţiunile în Arhiva Garanţiilor Imobiliare, deschide un cont aici

Profitul net reprezintă venitul unei firme, după adăugarea veniturilor totale şi după ce s-au scăzut cheltuielile şi pierderile.

Repartizarea dosarelor pe Stadiu Procesual

Repartizarea dosarelor pe ani

Repartizarea dosarelor de instanţă pe judeţe

Firma SMITHFIELD ROMANIA SRL are un număr de dosare.

În cadrul contului pe care îl vei deschide în portalul Termene.ro vei dispune de un sistem de filtrare şi management avansat.

De exemplu, vei putea căuta dosarele în care figurează ca parte o anumită firmă (sau instituţie), poţi face o selecţie pe ani, judeţe, instanţe, materie juridică. În plus, toate aceste dosare pot fi monitorizate în timp real.

Vei fi notificat ori de câte ori apare o schimbare în dosarele care te interesează. Termene.ro deţine cel mai avansat sistem de verificare şi monitorizare al dosarelor şi firmelor din România.

Monitorul Oficial - Firma SMITHFIELD ROMANIA SRL

Fragment din Monitorul nr. 2890 din anul 2017

      Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Timiș notifică, în conformitate cu prevederile art. 204 alin. (5) din Legea nr. 31/1990, republicată, cu modificările și completările ulterioare, depunerea textului actualizat al actului constitutiv al Societății Comerciale SMITHFIELD ROMANIA - S.R.L., cu sediul în municipiul Timișoara, Strada Polonă nr. 4, corp complex P+2E, județul Timiș, înregistrată sub nr. J35/962/2000, cod unic de înregistrare 13427047, care a fost înregistrat sub nr. 56665 din 27.06.2017.


Fragment din Monitorul nr. 2834 din anul 2017

      În conformitate cu prevederile articolului 249 litera (b) din Legea Societăților, se aprobă ca Fuziunea să producă efecte la data de 31 decembrie 2016 (denumită în continuare "Data Efectivă a Fuziunii"). De la Data Efectivă a Fuziunii, Societățile Absorbite (i.e. Smithfield Romania, Smithfield Procesare și Pirin Agri) își încetează existența și vor fi radiate din Registrul Comerțului, Fuziunea având ca efect dizolvarea, fără lichidare și transmiterea universală a patrimoniului Societăților Absorbite către Societatea Absorbantă, care în acest fel, dobândește de drept (prin efectul legii) drepturile și este ținută de obligațiile Societăților Absorbite.


Fragment din Monitorul nr. 2834 din anul 2017

      Hotărârea nr. 3 - Aprobarea modificărilor corporative determinate de Fuziune Se aprobă următoarele modificări corporative privind Societatea Absorbantă, determinate de Fuziune: (a) urmare a celor aprobate prin Hotărârea nr. 2, lit. (d) de mai sus, capitalul social al Societății Absorbante va fi de 773.714.520 RON, Împărțit în 6.447.621 părți sociale, cu o valoare nominală de 120 lei fiecare, care va fi deținut de următorii asociați: (i) SFDS Global Holdings BV (o societate cu răspundere limitată organizată și existând conform legilor din Olanda, având sediul social în Amsterdam, Olanda, cu adresa biroului la Naritaweg 165, Telestone 8, 1043 BW Amsterdam, Olanda și înregistrată la Registrul Comerțului a Camerei de Comerț sub numărul 33305393, în continuare "SFDS GH BV") va deține 4.684.532 părți sociale, cu o valoare nominală de RON 120 fiecare, reprezentând 72.6552% din capitalul social al Societății Absorbante; (ii) Smithfield Europe BV (o societate cu răspundere limitată, organizată și existând conform legilor din Olanda, cu adresa biroului la Naritaweg 165, 1043 BW Amsterdam, Olanda și înregistrată la Registrul Comerțului a Camerei de Comerț sub numărul 34068109, în continuare "SE BV") va deține 1.763.089 părți sociale, cu o valoare nominală de 120 RON fiecare, reprezentând 27.3448% din capitalul social al Societății Absorbante; (b) denumirea Societății Absorbante se va modifica în Smithfield Romania - S.R.L.


Fragment din Monitorul nr. 2834 din anul 2017

      Hotărârea nr. 4 - Aprobarea adoptării unei versiuni actualizate a actului constitutiv al Societății Se aprobă prin prezenta adoptarea versiunii actualizate a actului constitutiv al Societății, care să reflecte modificările corporative determinate de Fuziune și aprobate prin hotărârile de mai sus. Actul constitutiv astfel adoptat va înlocui, începând cu data semnării sale, actul constitutiv al Societății în prezent în vigoare.


Fragment din Monitorul nr. 2834 din anul 2017

      Hotărârea nr. 5 - Aprobarea unor aspecte diverse legate de implementarea Fuziunii Se confirmă, respectiv se aprobă următoarele: (a) De la Data Efectivă a Fuziunii, Societatea Absorbantă dobândește de drept toate drepturile (inclusiv drepturi de creanță, drepturi reale, drepturi de proprietate intelectuală etc.) și va fi ținută de toate obligațiile și va prelua toate contractele, activele și datoriile Societăților Absorbite. De asemenea, ca parte a transmiterii universale a patrimoniului Societăților Absorbite către Societatea Absorbantă, de la Data Efectivă a Fuziunii, aceasta din urma (i) va prelua toate licențele, autorizațiile, avizele și aprobările pe care le dețin Societățile Absorbite, în condițiile legii; (ii) va continua orice proceduri administrative inițiate de oricare dintre Societățile Absorbite și/sau litigii în curs în care Societățile Absorbite să fie parte (ca reclamant ori ca pârât), prin preluarea calității (procesuale) a respectivei Societăți Absorbite de către Societatea Absorbantă; (iii) va prelua și continua toate contractele în curs de derulare ale Societăților Absorbite, acestea considerându-se din punct de vedere contabil și fiscal ca aparținând Societății Absorbante; Începând cu Data Efectivă a Fuziunii, toate tranzacțiile și contractele în curs de derulare ale Societăților Absorbite, precum și toate măsurile și actele și operațiunile juridice efectuate până la acel moment de către Societățile Absorbite (cum ar fi vânzări, cumpărări, amortizări, câștiguri și pierderi), se vor continua de către/cu Societatea Absorbantă și vor produce efecte în patrimoniul Societății Absorbante, ca și cum acestea ar fi fost încheiate în numele și beneficiul Societății Absorbante.


Fragment din Monitorul nr. 2834 din anul 2017

      Orice astfel de acte care ar fi Încheiate de către Societățile Absorbite ulterior Datei Efective a Fuziunii, dar până la momentul înregistrării la Registrul Comerțului a ultimei hotărâri a Adunării Generale a Asociaților ale societăților participante la fuziune care au aprobat Fuziunea sunt considerate ca fiind Încheiate în numele și beneficiul Societății Absorbante.


Fragment din Monitorul nr. 2834 din anul 2017

      Împuterniciții menționați mai sus sunt autorizați să întreprindă toate demersurile necesare în acest scop, inclusiv dar fără a se limita la, completarea și semnarea cererilor adresate instanțelor judecătorești, oficiilor registrului comerțului și, în general, oricăror autorități competente în legătură cu executarea și finalizarea fuziunii, precum și a altor documente necesare, inclusiv dar fără a se limita la, declarații, plata taxelor, depunerea și ridicarea tuturor documentelor necesare la/de la autoritățile competente.


Fragment din Monitorul nr. 2834 din anul 2017

      În plus, împuterniciții noștri vor reprezenta Societatea și asociații acesteia cu puteri depline în față autorităților române competente (inclusiv, dar fără limitare la, notarul public, Registrul Comerțului, Monitorul Oficial, organele fiscale, instanțele judecătorești competente) și în față oricărei alte entități fizice sau juridice în legătura cu formalitățile legate de aspectele menționate mai sus. Semnătură împuterniciților noștri în legătură cu aceste aspecte este definitivă și angajantă pentru Societate. Adoptate astăzi, 23 Decembrie 2016.


Fragment din Monitorul nr. 2834 din anul 2017

      Data certificatului constatator: 30.04.2008 (3) Punct de lucru din municipiul Tulcea, Str. Portului nr. 14, județul Tulcea Activitate autorizată pe baza de declarație pe proprie răspundere: 5224 - Manipulări; 5210 - Depozitări Data certificatului constatator: 30.04.2008 II. Puncte de lucru preluate de la SMITHFIELD ROMANIA - S.R.L. - nu este cazul III. Puncte de lucru preluate de la Pirin Agri - S.R.L. - nu este cazul ANEXA 2 LISTA noilor activități secundare ale Societății Absorbante, preluate ca urmare a fuziunii 0111 - Cultivarea cerealelor (exclusiv orez), plantelor leguminoase și a plantelor producătoare de semințe oleaginoase 0112 - Cultivarea orezului 0113 - Cultivarea legumelor și a pepenilor, a rădăcinoaselor și tuberculilor 0114 - Cultivarea trestiei de zahăr 0115 - Cultivarea tutunului 0116 - Cultivarea plantelor pentru fibre textile 0119 - Cultivarea altor plante din culturi nepermanente 0121 - Cultivarea strugurilor 0122 - Cultivarea fructelor tropicale și subtropicale 0123 - Cultivarea fructelor citrice 0124 - Cultivarea fructelor semințoase și sâmburoase 0125 - Cultivarea fructelor arbuștilor fructiferi, căpșunilor, nuciferilor și a altor pomi fructiferi 0126 - Cultivarea fructelor oleaginoase 0127 - Cultivarea plantelor pentru prepararea băuturilor 0128 - Cultivarea condimentelor, plantelor aromatice, medicinale și a plantelor de uz farmaceutic 0129 - Cultivarea altor plante permanente 0130 - Cultivarea plantelor pentru înmulțire 0141 - Creșterea bovinelor de lapte 0142 - Creșterea altor bovine 0143 - Creșterea cailor și a altor cabaline 0144 - Creșterea cămilelor și a camelidelor 0145 - Creșterea ovinelor și caprinelor 0147 - Creșterea păsărilor 0149 - Creșterea altor animale 0170 - Vânătoare, capturarea cu capcane a vânatului și activități de servicii anexe vânătorii 0210 - Silvicultură și alte activități forestiere 0230 - Colectarea produselor forestiere nelemnoase din flora spontană 0322 - Acvacultura în ape dulci 1012 - Prelucrarea și conservarea cărnii de pasăre 1020 - Prelucrarea și conservarea peștelui, crustaceelor și moluștelor 1031 - Prelucrarea și conservarea cartofilor 1032 - Fabricarea sucurilor de fructe și legume 1051- Fabricarea produselor lactate și a brânzeturilor 1052 - Fabricarea înghețatei 1086 - Fabricarea preparatelor alimentare omogenizate și alimentelor dietetice 1101 - Distilarea, rafinarea și mixarea băuturilor alcoolice 1102 - Fabricarea vinurilor din struguri 1103 - Fabricarea cidrului și a altor vinuri din fructe 1104 - Fabricarea altor băuturi nedistilate, obținute prin fermentare 1105 - Fabricarea berii 1106 - Fabricarea malțului 1107 - Producția de băuturi răcoritoare nealcoolice; producția de ape minerale și alte ape îmbuteliate 1310 - Pregătirea fibrelor și filarea fibrelor textile 1320 - Producția de țesături 1330 - Finisarea materialelor textile 1391 - Fabricarea de metraje prin tricotare sau croșetare 1393 - Fabricarea de covoare și mochete 1395 - Fabricarea de textile nețesute și articole din acestea, cu excepția confecțiilor de îmbrăcăminte 1396 - Fabricarea de articole tehnice și industriale din textile 1399 - Fabricarea altor articole textile n.c.a.


Fragment din Monitorul nr. 2835 din anul 2017

      Instanța de judecată constituită din: Președinte - Ramona Ioana Ristea Grefier - Valentina Monica Dolha Pe rol se află soluționarea acțiunii formulate de reclamanta S.C. Smithfield Ferme - S.R.L., în contradictoriu cu pârâtele S.C. Smithfield Romania - S.R.L., S.C. Smithfield Procesare - S.R.L., S.C. Pirin Agri - S.R.L. și intimatul Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Timiș, având ca obiect fuziune prin absorbție. Dată fără citarea părților.


Alte firme din judeţul TIMIS

ROLLING SRL - CUI 13410908

   Adresa: B-dul CETATII  93  Timişoara

   Numar mediu angajati: 38

   Judet: TIMIS

   Cifra de afaceri: 14214752

CRISTOFOR COMPANY SRL - CUI 13408533

   Adresa: Str. AVRAM IANCU  4  Făget

   Numar mediu angajati: 3

   Judet: TIMIS

   Cifra de afaceri: 442923

BORLOVAN OPTIK SRL - CUI 13415646

   Adresa: Str. GHIOCEILOR  16  Ghiroda

   Judet: TIMIS

   Cifra de afaceri: 89400

REZIDENTA RICHMOND S.R.L. - CUI 13399559

   Adresa: FOSTA FERMA COMTIM  -  Remetea Mare

   Judet: TIMIS

   Cifra de afaceri: 57996

EVEMAN S.R.L. - CUI 13410860

   Adresa: Calea SAGULUI  201  TIMIŞOARA

   Judet: TIMIS

   Cifra de afaceri: 47113

DIA PHONE COM S.R.L. - CUI 13419273

   Adresa: Str. ACADEMICIAN PETRE NEGULESCU  20  Timisoara

   Numar mediu angajati: 1

   Judet: TIMIS

   Cifra de afaceri: 19761

FURBY SRL - CUI 13427039

   Adresa: Str. VADUL CALUGARENI  20  Timişoara

   Numar mediu angajati: 0

   Judet: TIMIS

M.D. NICULESCU S.R.L. - CUI 13419320

   Adresa: LOC. TOMNATIC  746  Tomnatic

   Judet: TIMIS

BEL KANUK S.R.L. - CUI 13408576

   Adresa: Str. AURELIANUS  4  TIMISOARA

   Numar mediu angajati: 0

   Judet: TIMIS

JOB & DEVELOPMENT S.R.L. - CUI 13410843

   Adresa: Str. HEINRICH HEINE  4  TIMISOARA

   Numar mediu angajati: 1

   Judet: TIMIS

FLOWER POWER S.R.L. - CUI 13410878

   Adresa: Str. FRANZ LISZT  4  Timisoara

   Judet: TIMIS

TOPSIDE SERVICES SRL - CUI 13419265

   Adresa: Str. OVIDIU COTRUS  2A  Timişoara

   Judet: TIMIS