Kawasaki este un brand cu renume în lumea mopedelor și nu numai, inițial fabricând vehicule nautice, iar ulterior au început să scoată pe piața vestitele motociclete, alături de ATV-uri, skijet-uri sau alte vehicule utilitare. Prima serie Kawasaki a fost Samurai care a apărut în jurul anilor 1960. În prezent există o colecție vastă de modele performante și atractive pentru orice iubitor de vehicule pe două roți!

Descoperă motocicletele  Kawasaki, indiferent dacă urmează să achiziționezi cel mai nou model apărut sau ești pasionat de performanțele acestora! La motoboom.ro vei găsi motociclete deosebite, la prețuri atractive și specificații complete!

Kawasaki: Istorie, renume și brand

În prezent Kawasaki oferă iubitorilor moto o gamă versatilă de modele, de la cele Standard/ Naked și până la cele potrivite pentru sporturile extreme. Este o companie de succes cu o lungă istorie în acest domeniu, fiind recunoscută în întreaga lume! Modelele disponibile pe piață de la Kawasaki oferă stil și performanță, așa că nu vei da greș cu o astfel de decizie!

Compania este fondată de Shozo Kawasaki în 1896, iar primele modele de motociclete originale au apărut de abia în 1961 și 1962; anume seria Samurai care a adus un renume excelent brandului. Ulterior, Kawasaki a început să fabrice diferite modele de motociclete pentru diferite tipologii de piloți, de la cele naked – pentru oraș, la cele sport street, sport touring, super sport și chiar motocross, urban cruiser, adventure tourer, hypersport, clasic, modern classic etc., iar printre cele mai cunoscute serii se află: Ninja, Z, Versys, W, Concours, Vulcan, KLR, KLX sau KX. Nu în ultimul rând, vei găsi de la același brand accesorii și echipamente de protecție de calitate și durabile la impact și vreme rea.

Top 5 modele de motociclete Kawasaki

  • KAWASAKI KX85 BIG WHEEL. Este un model ideal pentru pasionații de motocross și alte sporturi extreme offroad. Modelul este prevăzut cu sistem Uni-Track cu amortizare pentru șocuri, este supradimensionată, cu roți de 19 inch, ghidonul este reglabil, iar structura motocicletei este fabricată din oțel ramforsat.
  • KAWASAKI KX250. Irezistibilă, puternică și gata de distracție, această motocicletă te însoțește pe orice tip de teren, de la cel drept și până la cele montane, forestiere, denivelate etc.; făcând parte din categoria motocicletelor off road! Modelele Kawasaki din seria KX sunt caracterizate ca fiind motocicletele care creeaza campioni!
  • KAWASAKI Z650 ABS. Modelul face parte din categoria motocicletelor Naked. Are un design deosebit, este ușor de manevrat, atrăgător și agil, fiind perfect pentru drumețiile zilnice din oraș, cât și cele extraurbane. Este o motocicletă care atrage toate privirile!
  • KAWASAKI VULCAN S ABS SPECIAL EDITION. Impunătoare, elegantă, ușoară și atrăgătoare, motocicleta Vulcan S ABS Special Edition este deosebit de frumoasă și de practică, fiind perfectă pentru orice tipologie de rider! Este potrivită pentru drumurile urbane datorită stabilității excelente și a manevrabilității ușoare.
  • KAWASAKI NINJA 400 ABS. Gata pentru un plus de aventură în viața ta? Atunci alege această motocicletă sport, aparte și cu un design futuristic! Modelul are motor puternic, greutate redusă, oferă confort și siguranță.

Cum alegi o motocicletă Kawasaki?

Indiferent dacă ești în căutarea unui model care să-ți servească drept primă motocicletă sau vrei să investești într-un nou model, este important să ai în vedere activitățile tale, drumurile parcurse: urbane, extraurbane sau offroad, greutatea și dimensiunea motocicletei, greutatea și înălțimea ta, puterea motorului, specificațiile și tipurile de suspensii și frâne, accesoriile și celelalte piese specifice suplimentare, cât și prețul mopedului.

Motocicletele Kawasaki oferă performanțe extraordinare, fiind potrivite pentru diferite tipologii de clienți: pentru cei care preferă drumețiile offroad sau extraurbane, pentru cei care doresc un plus de confort, pentru cei sportivi și pentru cei care conduc zilnic în oraș. Ține cont de informațiile primite și alege motocicleta pe care ți-o dorești! Nu uita de accesorii și de echipamentul de protecție!

Despre Termene.ro

Dacă tot sunteți aici, Termene.ro vă recomandă să vă abonați la newsletterul Cafeaua de la 7, care vă oferă ocazia să citiți tot ce s-a întâmplat important în ziua precedentă. Newsletterul vă recomandă informații care pot fi importante pentru antreprenori, știri utile în viața cotidiană, dar și noutăți de povestit colegilor sau angajaților într-o pauză.

Varianta video a newsletterului, poate fi urmărită pe Facebook, Youtube, Instagram, Tiktok, sau aici, pe blogul de news al platformei Termene.ro

Distribuie mai departe