De astăzi, pe platforma Termene.ro este disponibilă o nouă informație despre firmele pe care le verifici: dacă are sau nu Certificat de Situație de Urgență.

 

De asemenea, clienții Termene care au activat modulul Monitorizare vor primi alerte în momentul când una dintre firmele din portofoliu a obținut CSU.

 

Adrian Dragomir, co-fondator Termene.ro:

Informația este extrem de importantă în contextul actual fiindcă ne ajută să luăm măsuri suplimentare de precauție atunci când alegem un nou partener de afaceri despre care aflăm că este în dificultate financiară.

Totodată, ne vom putea adapta atitudinea de business față de clienții sau furnizorii actuali, odată ce vom primi alerta că activitatea le-a fost afectată de starea de urgență*.

 

Sună și află mai multe detalii


În baza acestei informații noi despre companiile din România, poți face și prospectare, analize și studii de piață cu ajutorul produsului BizZilla. Pe lângă cele 49 de filtre disponibile, ai posibilitatea de a vedea și dacă companiei i s-a emis sau nu cerfiticat de situație de urgentă – „filtru: CSU EMIS”.

 

 

Astfel, BizZilla rămâne cea mai complexă bază de date cu informații actualizate despre companiile din România. Pentru ca tu să ai la îndemână informații valoroase despre clienții tăi, concurență sau prospecți.

 

Începe gratuit!

 

*La momentul actual se eliberează un certificat albastru pentru cei care sunt direct afectați, cei cu obiecte de activitate care sunt interzise în momentul ăsta: hoteluri, HoReCa și domeniile conexe lor. În categoria a doua sunt cei care au o scădere a veniturilor de 25%, cărora li se va elibera un cerificat galben. În mod teoretic, vor beneficia de facilități, dar practic ele nu sunt clare în acest moment.

 

Citește și: Tot ce știm în prezent despre acordarea șomajului tehnic și CSU

 

Dacă ți se par utile informațiile de pe blogul Termene și vrei să afli când publicăm un nou articol, te poți abona la newsletterul nostru săptămânal.

Vreau să primesc newsletterul

 

 

Despre Termene.ro

Dacă tot sunteți aici, Termene.ro vă recomandă să vă abonați la newsletterul Cafeaua de la 7, care vă oferă ocazia să citiți tot ce s-a întâmplat important în ziua precedentă. Newsletterul vă recomandă informații care pot fi importante pentru antreprenori, știri utile în viața cotidiană, dar și noutăți de povestit colegilor sau angajaților într-o pauză.

Varianta video a newsletterului, poate fi urmărită pe Facebook, Youtube, Instagram, Tiktok, sau aici, pe blogul de news al platformei Termene.ro

Distribuie mai departe