A venit momentul să-ți deschizi un cont bancar, dar nu ești sigur ce bancă să alegi? Nevoile tale sunt importante, tocmai de aceea alegerea băncii potrivite este o decizie importantă pe care vei dori să o iei o singură dată.

Dacă te întrebi care bancă este cea mai bună pentru nevoile tale, urmează pașii de mai jos pentru a te familiariza cu opțiunile disponibile și fă alegerea corectă!

Decide asupra conturilor bancare pe care vrei să le deschizi

Ai nevoie doar de un cont curent în care să ți se vireze salariul lună de lună sau vrei să economisești? Decide de ce tipuri de conturi bancare ai nevoie, apoi caută o instituție care oferă ceea ce cauți. Și mai bine! Caută o bancă care oferă toate tipurile de conturi și care este transparentă în privința detaliilor despre acestea, cum este Credit Europe Bank.

Iată ce tipuri de conturi ai la dispoziție:

  • Cont curent;
  • Cont de economii;
  • Depozite la termen.

Probabil că vei găsi mai multe instituții bancare care au toate tipurile de conturi de care ai nevoie, dar mai există câțiva pași prin care poți restrânge căutarea.

Ia în considerare serviciile bancare suplimentare

Chiar dacă vrei să-ți deschizi un cont curent pentru salariu sau un cont de economii, nu știi niciodată când vei avea nevoie și de alte produse bancare. Tocmai de aceea, ar trebui să alegi o instituție bancară care îți oferă servicii suplimentare pentru diverse situații din viața ta. Astfel, îți va fi mult mai ușor să-ți gestionezi toate finanțele la Credit Europe Bank decât să cauți altă bancă pentru celelalte servicii de care ai nevoie.

Ia în considerare serviciile bancare suplimentare pe care le oferă Credit Europe Bank persoanelor fizice, precum:

  • Conturi de investiții;
  • Credite imobiliare;
  • Carduri de cumpărături pentru toate nevoile;
  • Alte împrumuturi (credite personale, auto, pentru studenți etc.).

În afară de serviciile bancare pentru persoanele fizice, poate ai nevoie de produse bancare pentru afaceri. Vezi care sunt produsele și serviciile bancare pentru persoane fizice și IMM-uri de la Credit Europe Bank.

Ia în considerare ratele dobânzii pentru serviciile suplimentare

Pentru deschiderea unui cont curent nu plătești și nu primești dobândă. În schimb, dacă vrei să deschizi un cont de economii sau un depozit la termen, interesează-te care este dobânda care se adaugă la soldul tău și cât de mult vei câștiga la finalul contractului.

În același sens, vezi care sunt ratele dobânzii pe care trebuie să le plătești pentru un credit imobiliar sau pentru orice alt tip de împrumut. Desigur, îți vei dori ca dobânda să fie mai mică în acest caz față de dobânda primită pentru economisire.

Credit Europe Bank este o instituție bancară recunoscută pentru rate ale dobânzii mai mici în cazul împrumuturilor și mai mari pentru cei care vor să-și atingă obiectivele financiare prin economisire.

Asigură-te că banca este ușor accesibilă

Probabil vei dori să ai acces rapid și ușor la banii tăi. Asigură-te că banca ta permite gestionarea banilor prin internet și mobile banking și că există sucursale și bancomate în apropierea casei, biroului sau în zonele pe care le frecventezi.

De asemenea, dacă pleci des în călătorii, în interes de serviciu sau pentru relaxare, este posibil să ai nevoie de o bancă cu o rețea mare de sucursale / bancomate, astfel încât să poți face retrageri de numerar atunci când ești plecat.

Alege Credit Europe Bank și beneficiază de ușurința cu care poți deschide orice tip de cont dorești, de simplitatea cu care poți aplica pentru un credit sau un card de cumpărături, cu rapiditatea cu care îți poți gestiona banii direct pe telefon prin internet sau mobile banking și de o echipă de profesioniști mereu alături!

Despre Termene.ro

Dacă tot sunteți aici, Termene.ro vă recomandă să vă abonați la newsletterul Cafeaua de la 7, care vă oferă ocazia să citiți tot ce s-a întâmplat important în ziua precedentă. Newsletterul vă recomandă informații care pot fi importante pentru antreprenori, știri utile în viața cotidiană, dar și noutăți de povestit colegilor sau angajaților într-o pauză.

Varianta video a newsletterului, poate fi urmărită pe Facebook, Youtube, Instagram, Tiktok, sau aici, pe blogul de news al platformei Termene.ro

Distribuie mai departe