Juridic

Cadrul legal pentru folosirea semnăturii electronice

De ce ai nevoie de semnătură electronică și cum o poți obține? Tipuri de semnătură electronică și furnizori acreditați în UE și în România.

termene.ro
scris de termene.ro
13 aprilie 2021
5 minute de citit
Tot ce trebuie să știi despre recuperarea facturilor neîncasate

Vrei să-ți recuperezi facturile neîncasate. Vrei să apelezi la o firmă de recuperare a creanțelor și să știi abordarea lor? Protejează-ți cash-flow-ul.

Carmen Savu
scris de Carmen Savu
31 martie 2021
8 minute de citit
Cum scrii un review fără să fii dat în judecată

Recenziile reprezintă un instrument extrem de util în atragerea de noi clienți, nu numai prin efectul psihologic pe care îl au asupra cititorului, ci și prin creșterea clasamentelor locale, astfel încât companiile se afișează mai mult în momentele căutărilor consumatorilor.   Anul 2020 a fost un an aparte, un an în care foarte mulți consumatori […]

Andreea Vlănțoiu
scris de Andreea Vlănțoiu
30 martie 2021
2 minute de citit
Inteligenta artificiala vs umana

Cum definim inteligența artificială pornind de la cele 4 elemente ale personalității umane: temperamentul, caracterul, aptitudinile speciale și inteligența

termene.ro
scris de termene.ro
29 martie 2021
5 minute de citit
imobil încadrat în lista monumentelor istorice

Ce spune teoria și cum se întâplă lucrurile în realitate atunci când trebuie executată silit o clădire clasificată drept monument istoric.

termene.ro
scris de termene.ro
23 septembrie 2020
7 minute de citit
Contestație la executarea silită

Intră pe termene.ro și află tot ce trebuie să știi despre contestația la executare silită. Vezi care este cadrul legal și ce model poți aplica!

termene.ro
scris de termene.ro
8 iunie 2020
4 minute de citit
executarea silită a părților sociale

Executarea silită a părților sociale ale unui asociat persoană fizică din cadrul unei societăți comerciale. Un articol scris de Avocat Cuculis Adrian.

termene.ro
scris de termene.ro
8 iunie 2020
9 minute de citit
Contestatie la executarea silită

Câte tipuri de executare silită a bunurilor există? Cum începe executarea silită mobiliară? Care este procedura de sechestru a bunurilor?

termene.ro
scris de termene.ro
15 aprilie 2020
6 minute de citit
Infracțiuni frecvente ale administratorilor de firme

Anno Domini, 1990 – „Ne-am culcat în socialismul luminos și ne-am trezit în capitalismul sălbatic. Cu forcepsul unei legislații stângace, copiate de la vecini, într-o țară decapitalizată, se naște o clasă socială – întreprinzătorii, cei mai mulți dintre aceștia fiind și administratori ai propriei afaceri. Nașterea continuă și astăzi, cu aceeași moașă nepricepută – statul.” […]

termene.ro
scris de termene.ro
3 septembrie 2018
5 minute de citit

Discută direct cu un consultant Termene

Sau creează-ți un cont gratuit acum!