Functiile care lucreaza pentru tine

Demo utilizare Termene.ro

Termene.ro este instrumentul de căutare și informare preferat de profesioniști.

Acesta cuprinde date juridice și financiare despre toate firmele din România, informații relevante din dosarele de pe rolul instanțelor de judecată, precum și o serie de funcții menite să-ți faciliteze activitatea de zi cu zi.

Vizualizarea, Verificarea si Monitorizarea Firmelor

Vizualizarea unei firme – presupune afișarea informațiilor generale pentru identificarea corectă a firmei căutate (identificare și activitate, date de contact, ultimele modificări la Registrul Comerțului).

Verificarea unei firme – această funcție presupune:

Demo utilizare Termene.ro

Monitorizarea unei firme – presupune trimiterea de alerte prin SMS sau E-mail atunci când apar modificări la nivelul firmei de interes:

Cautarea in Buletinul Procedurilor de Insolventa

Poți vizualiza conținutul mențiunilor unei firme în Buletinul Procedurilor de Insolvență. Astfel vei fi în permanență la curent cu evoluția firmei de interes.

Demo utilizare Termene.ro

Cautarea in Monitorul Oficial Partea a IV-a

Publicația oficială cuprinde acte juridice referitoare la agenţi economici şi la alte categorii de persoane juridice, precum şi alte acte stabilite prin dispoziţii legale. Ai acces la istoricul modificărilor unei firme, începând cu anul 2001 și până în prezent.

Cautarea in Asociati si Administratori

Afli în cel mai scurt timp toate datele despre asociații și administratorii unei companii. Mai mult decât atât, poți vedea și în ce alte firme mai sunt implicați.

Demo utilizare Termene.ro

Vizualizarea si Monitorizarea Dosarelor

Vizualizarea unui dosar presupune:

Afișarea informațiilor generale ale acestuia:

Afișarea părților implicate în dosar.

Traseul dosarului (istoricul etapelor procesuale ale dosarului).

Monitorizarea unui dosar presupune trimiterea de alerte prin SMS sau E-mail atunci când apar modificări în dosarul monitorizat.

Vei primi SMS sau E-mail de fiecare dată când:

Demo utilizare Termene.ro

Alte functii aferente monitorizarii dosarelor

Calendarul juridic – integrarea în calendar a termenelor din dosarele monitorizate și a sarcinilor stabilite. Poate fi integrat cu orice aplicație de calendar (Outlook, Google Calendar, alte aplicații).

Setări notificări – poți opta pentru adăugarea colegilor de birou sau a clienților în sistemul de notificări. Aceștia vor fi notificați global (vor primi alerte prin sms sau e-mail pentru toate dosarele monitorizate de tine) sau individual (vor primi alerte prin sms sau e-mail pentru un singur dosar monitorizat de tine).

Sarcini – poți adăuga activități profesionale sau chiar personale, care trebuie îndeplinite, iar sistemul nostru îți reamintește de acestea prin SMS sau E-mail.

Notițe la ședințe – posibilitatea de a nota aspecte relevante pentru ședințele dintr-un dosar.

Documente atașate – poţi atașa documente importante din dosarul monitorizat.

Jurisprudență - relevantă pentru obiectul dosarului monitorizat.

Arhivă dosare - după soluționare un dosar poate fi adăugat în arhivă (fără a afecta numărul de dosare monitorizate). Sunt trimise notificări dacă un dosar este repus pe rol.

Calculator taxă judiciară de timbru – programul calculează taxa judiciară de timbru pentru prima instanță, recurs și apel.

Termene.ro este alegerea perfectă dacă vrei să-ți gestionezi eficient activitatea profesională.

Creează-ți acum un cont gratuit cu un simplu click pe butonul de mai jos și vei beneficia de toate aceste unelte care te vor ajuta să economisești timp și îți vor simplifica activitatea zilnică.

Deschide un cont gratuit