API şi integrare date

Ce reprezintă API şi integrarea datelor?

În economia globală organizațiile pot câștiga avantaj competitiv folosind date relevante și de încredere.

În acest scop, Termene.ro a creat cea mai completă platformă de date financiare şi juridice pentru a ne ajuta clienții noștri să ia cele mai "informate" decizii de business.

Urmare nevoii în creștere de integrare a datelor financiare si juridice în aplicații specializate din piață (CRM-uri, ERP-uri, etc.) am creat o serie de API-uri specializate şi ușor de folosit.

În modulul acesta poți integra în aplicația TA variate informații despre oricare din cei 3.7 milioane de agenți economici aflați în bazele noastre de date.

Ce informaţii primeşti?

Vrei informațiile de bază (+ bilanțuri eventual) de pe mfinante.ro afișate în propria aplicație de management a furnizorilor?

Vrei un raport PDF complet (vezi exemplu AICI) financiar-juridic generat cu un singur click despre oricare din clienți?

Vrei să știi instant înainte de a emite o factură din aplicația ta dacă agentul economic este în registrul TVA la încasare sau dacă este activ/inactiv fiscal?

Vrei să afișezi acționarii şi administratorii pentru orice agent economic?

Ori pur şi simplu vrei să completezi automat userilor ce introduc un CUI în sistemul tău toate datele de identificare ale agentului economic în cauză?

Posibilități de inovație nelimitate!

GRATUIT: până la 1.000 de verificări lunare!

contact: adrian@termene.ro

Concentrează-te pe ce aduce plus valoare business-ului tău folosind serviciile API Termene.ro

Tehnologia folosită

Pe lângă standardul REST API cunoscut de majoritatea programatorilor oferim în plus pentru cei cu cerințe mai complexe de integrare date posibilitatea de a se conecta la sistemele noastre prin protocolul AMQP

Management inovator pentru afaceri și juridic

Instrumente inteligente pentru:

Ce spun clienții noștri

Întotdeauna am considerat că trebuie să fac lucrurile cât mai profesional posibil și să am parteneri cât mai buni. De aceea am ales să lucrez cu Termene.ro

Alexandru Pușa, avocat coordonator

Portalul Termene.ro a depășit cu succes stadiul de administrator bază de date dovedindu-se a fi un excelent instrument de profiling și business intelligence.

George Anghel, CEO Insights Enterprise

O PARTE DIN CLIENȚII NOȘTRI:

InSights Enterprise logo Omniasig logo Dinu Urse și Asociaţii logo ATX Computers logo Benclinov & Associates logo Eolicats logo Seneca Rouxair logo