Instrumente inteligente pentru afaceri & legal

Audienţe custom Facebook

Ce sunt audienţele custom?

Acestea reprezintă un instrument gândit pentru firmele care își fac reclamă pe Facebook, sau agențiile de marketing digital care gestionează campanii de Facebook pentru clienții lor.

Este singura posibilitatea de targetare reală B2B pe Facebook din România, la costuri decente comparativ cu Linkedin.

În medie un click pe Facebook costă 0.3 RON, același click, de către aceeași persoană, pe LinkedIn poate costa şi 20 RON.

Cum se creează audienţa?

  • identificăm firmele potențiali clienți pentru produsul căruia i se face reclamă.
  • filtrăm aceste firme în funcție de cifra de afaceri, numărul de salariați, județul, riscul de insolvenţă, mărimea companiei (sunt disponibile 16 filtre avansate).
  • odată stabilite cu exactitate firmele care ne interesează, din platforma Termene.ro se generează un fișier .csv, cu nume, prenume, şi data nașterii pentru asociații şi administratorii acestor companii, fișier care ulterior este încărcat în Facebook folosind instrumentul lor de ”Custom Audience„.

Management inovator pentru afaceri și juridic

Instrumente inteligente pentru:

Ce spun clienții noștri

Întotdeauna am considerat că trebuie să fac lucrurile cât mai profesional posibil și să am parteneri cât mai buni. De aceea am ales să lucrez cu Termene.ro

Alexandru Pușa, avocat coordonator

Portalul Termene.ro a depășit cu succes stadiul de administrator bază de date dovedindu-se a fi un excelent instrument de profiling și business intelligence.

George Anghel, CEO Insights Enterprise

O PARTE DIN CLIENȚII NOȘTRI:

InSights Enterprise logo Omniasig logo Dinu Urse și Asociaţii logo ATX Computers logo Benclinov & Associates logo Eolicats logo Seneca Rouxair logo