Calendar Juridic

Ce reprezintă Calendarul Juridic?

Acest calendar afișează toate evenimentele juridice din contul tău de client.

Odată ce ai adăugat un dosar în monitorizare, Calendarul Termene.ro preia informațiile din pagina dosarului astfel poți avea o vedere de ansamblu zilnică, săptămânală sau lunară cu termenele la care trebuie să te prezinți.

Pot introduce și alte evenimente cu caracter personal sau profesional în calendar?

Da. Odată ce ai introdus un eveniment personal în calendarul tău, fie el o întâlnire cu un client sau chiar serbarea copilului, sistemul de notificare prin SMS te anunță de fiecare dată când un eveniment important urmează să se întâmple.

Pot sincroniza calendarul Termene cu calendarul meu Google sau calendarul de pe telefonul mobil?

Calendarul Termene.ro se poate sincroniza cu toate tipurile de calendar disponibile pe telefoanele mobile sau conectate cu adresa ta de email.

Calendar Juridic

Management inovator pentru afaceri și juridic

Instrumente inteligente pentru:

Ce spun clienții noștri

Întotdeauna am considerat că trebuie să fac lucrurile cât mai profesional posibil și să am parteneri cât mai buni. De aceea am ales să lucrez cu Termene.ro

Alexandru Pușa, avocat coordonator

Portalul Termene.ro a depășit cu succes stadiul de administrator bază de date dovedindu-se a fi un excelent instrument de profiling și business intelligence.

George Anghel, CEO Insights Enterprise

O PARTE DIN CLIENȚII NOȘTRI:

InSights Enterprise logo Omniasig logo Dinu Urse și Asociaţii logo ATX Computers logo Benclinov & Associates logo Eolicats logo Seneca Rouxair logo