Instrumente inteligente pentru afaceri & legal

PORTOFOLIUL FIRME

Ce este Portofoliul?

Portofoliul îți oferă o viziune de ansamblu asupra tuturor firmelor care te interesează, de la afișarea locației pe hartă, mărimea societăților, evoluția mediei indicatorilor financiari în ultimii 8-9 ani, la împărțirea pe categorii de risc.

Cum te poate ajuta?

Prin multiplele posibilități de filtrare puse la dispoziție de portalul nostru poți afla câte din companiile pe care le-ai adăugat în portofoliul tău sunt în stare de insolvență, câte sunt inactive fiscal sau câte au un risc mare de insolvenţă.

De asemenea, aceste firme pot fi împărțite în categorii precum: Clienți, Furnizori, Prospecții, Concurenţă. Ulterior, ele pot fi filtrate în portofoliu după aceste tag-uri și generate analize ale activității la nivel individual, comparativ, de sector și regional, care te pot ajuta în luarea celor mai bune decizii pentru afacerea ta.

Pentru mai multe detalii, vezi video-ul alăturat!

Portofoliul Termene.ro

Cum se utilizează?

Interfața dispune de un număr de 16 filtre (după stare: funcțiune, insolvență, radiate, datornic la stat, dar și după cifra de afaceri, angajați, ultima modificare la RECOM, statut TVA, statut fiscal, statut de încasare, risc, mărime, forma de organizare, dosare în instanță, cod CAEN, județe).

La cerere se mai pot adăuga și alte filtre pe lângă cele menţionate, în funcție de nevoile specifice fiecărui business.

Portofoliul şi Alertele

Alertele contului tău reprezintă unul dintre cele mai importante instrumente pe care ți le pune la dispoziție Termene.ro și care vine în completarea PORTOFOLIULUI şi a notificărilor pe care le primești pe email-ul personal sau prin SMS.

Mai multe detalii despre Alerte poţi afla accesând ACEST LINK!

Ce poţi analiza utilizând Portofoliul?

  • 1. Riscul de insolvență al partenerilor tăi de afaceri;
  • 2. Comportamentul de plată;
  • 3. Relaţia cu terţii prin numărul şi natura dosarelor din instanță;
  • 4. Evaluarea companiilor dintr-un anumit domeniu, şi astfel potenţialul lor de dezvoltare;
  • 5. Analiza financiară a sectorului de activitate;
  • 6. Potenţialul de extindere și investiţii în anumite judeţe în funcţie de evoluţia companiilor din acea zonă;

Management inovator pentru afaceri și juridic

Instrumente inteligente pentru:

Ce spun clienții noștri

Întotdeauna am considerat că trebuie să fac lucrurile cât mai profesional posibil și să am parteneri cât mai buni. De aceea am ales să lucrez cu Termene.ro

Alexandru Pușa, avocat coordonator

Portalul Termene.ro a depășit cu succes stadiul de administrator bază de date dovedindu-se a fi un excelent instrument de profiling și business intelligence.

George Anghel, CEO Insights Enterprise

O PARTE DIN CLIENȚII NOȘTRI:

InSights Enterprise logo Omniasig logo Dinu Urse și Asociaţii logo ATX Computers logo Benclinov & Associates logo Eolicats logo Seneca Rouxair logo