Căutare avansată de dosare

Ce reprezintă căutarea avansată de dosare?

Acest instrument este util companiilor cu un număr foarte mare de dosare (mii sau zeci de mii) deoarece permite identificare cu ușurință a acestora cu ajutorul filtrelor disponibile.

Se pot face căutări încrucișate între părțile dosarelor, astfel putem identifica cu ușurință dosarele în care firma ”A” este parte ca și debitor iar firma ”B” este creditor.

Se pot identifica toate dosarele în care a fost implicată compania, indiferent de statusul lor actual (finalizat sau încă pe rol).

Rezultatele căutării pot fi exportate în format Excel sau PDF.

Vizualizarea rezultatelor

Afișarea acestor rezultate pe hartă permite identificarea la nivel național a județelor şi ulterior a instanțelor unde aceste dosare au loc.

Managementul Dosarelor de Instanţă

Management inovator pentru afaceri și juridic

Instrumente inteligente pentru:

Ce spun clienții noștri

Întotdeauna am considerat că trebuie să fac lucrurile cât mai profesional posibil și să am parteneri cât mai buni. De aceea am ales să lucrez cu Termene.ro

Alexandru Pușa, avocat coordonator

Portalul Termene.ro a depășit cu succes stadiul de administrator bază de date dovedindu-se a fi un excelent instrument de profiling și business intelligence.

George Anghel, CEO Insights Enterprise

O PARTE DIN CLIENȚII NOȘTRI:

InSights Enterprise logo Omniasig logo Dinu Urse și Asociaţii logo ATX Computers logo Benclinov & Associates logo Eolicats logo Seneca Rouxair logo