Are 25 de ani și este consultant de vânzări în cadrul Termene.ro. A studiat contabilitate și informatică de gestiune. Imediat după a lucrat în domeniu, însă „statul singură într-un birou, printre acte” nu o caracterizează, așa că a ales domeniul vânzărilor. 

Care este rolul tău în echipa Termene?

Ajut companiile, managerii și profesioniștii să aibă acces la cele mai noi informații despre colaboratori, să evalueze corect situațiile de risc financiar și să-și gestioneze eficient timpul și resursele. 

Poți să ne povestești un moment rewarding din perioada asta?

Discutam cu un client și mă refuza foarte politicos, spunându-mi că departamentul financiar al firmei are deja toate informațiile necesare pentru colaboratori. Lucrez cu multe societăți din domeniul său și știam că nevoia de informații este mare, așa că am insistat să arunce o privire pe platformă. După ce a intrat prima dată mi-a mulțumit enorm pentru perseverența mea, mi-a spus că până atunci nu realiza cât de bine informat poate fi, în legătură cu parteneriatele sale. 

Ce-a fost cel mai greu pentru tine de când a început pandemia?

Cel mai mult îmi lipsesc oamenii: prietenii, colegii, dar și întâlnirile cu clienții. Vorbim zilnic, dar să stau fizic departe de ei mi-a fost cel mai greu.

Pe de altă parte, ce te-a învățat perioada asta?

Că oamenii sunt foarte adaptabili la situații dificile, și nu e doar o replică dintr-un CV. Aici mă refer din punct de vedere social, economic, tehnic, dar și ca stil de viață. Pentru mine este o lecție importantă și cu siguranță mi-a schimbat perspectiva. 

Cum ți-ai amenajat spațiul în care lucrezi de-acasă?

Simplu, comod și util. La început nu realizam cât de important este să te deconectezi din atmosfera de acasă. Dar acum spațiul și atitudinea mea se schimbă în momentul în care a sunat alarma telefonului. Am încercat însă să păstrez atmofera și pozitivitatea echipei, prin întâlnirile pe care le avem pe Zoom în fiecare zi. 

O recomandare din partea Danielei: cartea Andreea Săvulescu, Ziua în care m-am iubit cu adevărat. „M-a atras stilul ei atât de uman și atât de ancorat în realitate pentru un psiholog. Îi urmăresc frecvent blogul”. 

Despre Termene.ro

Termene.ro este o companie înființată în anul 2014 din dorința de a permite companiilor identificarea oportunităților de afaceri și evaluarea corectă a riscurilor pentru afaceri mai prospere, oferind o platformă intuitivă și foarte ușor de utilizat. Peste 70.000 de companii folosesc platforma completă care oferă informații actualizate în timp real despre datele financiare și juridice ale firmelor din România.

Distribuie mai departe