Business News

Termenul pentru depunerea documentelor pe apelul „Competențe în tehnologii avansate pentru IMM-uri” a fost prelungit

23 iulie 2024, de , in
Loading the Amira Audio Citește articolul...

Autoritatea pentru Digitalizarea României a anunțat în data de 22.07.2024 prelungirea termenului pentru depunerea documentelor suport aferente apelului lansat în cadrul proiectului „Competențe în tehnologii avansate pentru IMM-uri”. Noul termen limite este extins cu 20 de zile lucrătoare de la expirarea termenului inițial.

 

Apelul competitiv este parte a Investiției 19, Componenta 7 a Planului Național de Redresare și Reziliență (PNRR), și vizează sprijinirea IMM-urilor în formarea competențelor digitale. În acest context, se desfășoară etapa de evaluare a eligibilității companiilor participante.

 

Documentele suport necesare trebuie transmise exclusiv prin intermediul platformei dedicate depunerii proiectelor de investiții finanțate în cadrul PNRR. Potrivit comunicatului oficial, secțiunea „Comunicare” a platformei va rămâne deschisă pentru încărcarea documentelor, eliminând necesitatea unei solicitări suplimentare pentru prelungirea termenului.

 

Anterior, Autoritatea pentru Digitalizarea României a emis două erate ce au adus modificări importante Anexei nr. 1. Modificările includ eliminarea cerinței referitoare la profitul obținut din exploatare și precizarea că cazierul judiciar trebuie transmis doar pentru reprezentantul legal al companiei.

 

Pentru analiză de eligibilitate și punctaj în mod GRATUIT, completați acest formular.

Începe să iei decizii bazate pe date
Alege una dintre soluțiile Termene.ro