Loading the Amira Audio Citește articolul...

 

Bonificație de 10% pentru cei care-și plătesc la timp impozitele, fie că sunt pe profit sau pe venit.

 

A fost publicată în Monitorul Oficial nr. 396 din 15 mai Legea nr. 54/2020 pentru aprobarea O.U.G. nr. 33/2020, care se referă la unele măsuri fiscale şi modificarea unor acte normative.

 

Legea aduce o completare ordonanței de urgență, respectiv la art. 1, după alin. (1) se introduce un nou alineat, alin. (1^1), cu următorul cuprins:

 

„(1^1) Contribuabilii plătitori de impozit pe profit, indiferent de sistemul de declarare şi plată prevăzut la art. 41 din Legea nr. 227/2015 privind Codul fiscal, cu modificările şi completările ulterioare, contribuabilii care plătesc impozit pe venitul microîntreprinderilor, care plătesc impozitul datorat la termenele scadente, 25 iulie 2020 inclusiv, pentru trimestrul II, şi 25 octombrie 2020 inclusiv, pentru trimestrul III, beneficiază de o bonificaţie de 10% calculată asupra impozitului pe profit datorat.”

Articol publicat pe Universul Juridic.

 

Despre Termene.ro

Dacă tot sunteți aici, Termene.ro vă recomandă să vă abonați la newsletterul Cafeaua de la 7, care vă oferă ocazia să citiți tot ce s-a întâmplat important în ziua precedentă. Newsletterul vă recomandă informații care pot fi importante pentru antreprenori, știri utile în viața cotidiană, dar și noutăți de povestit colegilor sau angajaților într-o pauză.

Varianta video a newsletterului, poate fi urmărită pe Facebook, Youtube, Instagram, Tiktok, sau aici, pe blogul de news al platformei Termene.ro

Distribuie mai departe