Business News

Variantă de lucru. Pașii pentru înregistrarea la Start-Up Nation 2024. Înscrierile în platformă se vor face în septembrie

11 aprilie 2024, de , in
Loading the Amira Audio Citește articolul...

Una dintre variantele de lucru legate de Start-Up Nation 2024 conține și amănunte despre procedura de înregistrare a proiectelor care solicită finanțări, așa cum a aflat Termene.ro.

Lista formatorilor este în lucru

Pentru etapa cursurilor de antreprenoriat urmează doar să se mai stabilească doar niște condiții privind lista formatorilor care pot susține astfel de traininguri. Candidații care doresc să depună o cerere de finanțare în cadrul Start-Up Nation 2024 vor fi obligați să aibă un certificat care să ateste că au participat la 40 de ore de cursuri de în domeniul afacerilor. 

Termene.ro a anunțat pentru prima dată că ediția din acest an va avea două etape de înscriere.

După ce un viitor beneficiar va încheia cele 40 de ore de cursuri de antreprenoriat susține de un formator avizat de Ministerul Muncii, atunci el va putea să se înscrie pentru o finanțare în cadrul Start-Up Nation 2024.

Pașii pentru depunerea cererii de finanțare

În cadrul întâlnirilor între reprezentanții Ministerului Economiei, Antreprenoriatului și Turismului (MEAT) și cei ai asociațiilor antreprenoriale s-a schițat și un parcurs cât mai simplu pentru depunerea unei cereri de finanțare în Start-Up Nation 2024. Din varianta de lucru comunicată și Termene.ro reiese că solicitanții de finanțări Start-Up Nation 2024 vor avea de făcut următorii pași până să primească un grant prin care să-și dezvolte afacerea.

 

 

 

 

 

 

 

 

Începe să iei decizii bazate pe date
Alege una dintre soluțiile Termene.ro