Business News

Platforma de management al rețelelor sociale SocialBee a fost achiziționată de WebPros din Luxemburg

21 august 2024, de , in
Loading the Amira Audio Citește articolul...
  • Compania românească de IT SocialBee a fost cumpărată de WebPros, firmă de software de găzduire web și automatizare. Prețul achiziției nu a fost făcut public.
Specializată în asigurarea de content pe rețelele de social media și comunicare internă, SocialBee din Cluj-Napoca a fost achiziționată la 8 ani de la înființare de WebPros, conform unui comunicat de presă al companiei.

Despre SocialBee

SocialBee este o platformă de management al rețelelor sociale bazată pe inteligență artificială, care permite utilizatorilor să creeze, să programeze și să publice conținut pe toate platformele majore. De asemenea, are funcții care facilitează colaborarea companiilor cu echipele lor, analiza performanței conținutului acestora, răspunsul la comentarii și mențiuni pe platformele de social media și multe altele.

Firma SocialBee, deținută de Ovidiu Vasile Negrean (40%), Vlad Hosu (40%), și Vlad Alexandru Ardelean (10%), a avut o cifră de afaceri de 9 milioane lei în 2023

„Pentru startup-ul nostru anterior, folosim rețelele sociale pentru a ne crește audiența și a partaja conținut pe mai multe canale. A trebuit să folosim mai multe instrumente care nu comunicau bine între ele. Ne-am gândit că trebuie să existe o cale mai bună. Când nu am găsit unul, am decis să construim unul singur. SocialBee a fost fondat pe nevoia noastră de a împărtăși biblioteca noastră în creștere de conținut veșnic verde pe toate profilurile noastre sociale, de a ne crește publicul și de a ne implica cu ea și de a atrage clienți potențiali”, povestesc acționarii pe site-ul companiei.

Cumpărătorul

WebPros, companie de software de găzduire web și automatizare, cu sediul central în Luxemburg, cumpără firma românească de IT SocialBee, din Cluj, potrivit unui comunicat de presă.

 

Începe să iei decizii bazate pe date
Alege una dintre soluțiile Termene.ro