Business News

ADR Sud-Vest Oltenia: Se prelungește termenul de depunere a proiectelor pentru apelul „Îmbunătățirea competitivității și a inovării în microîntreprinderi”

19 iulie 2024, de , in
Loading the Amira Audio Citește articolul...

(PR) Sud-Vest Oltenia 2021-2027, anunță publicarea corrigendum-ului nr. 1/18.07.2024 pentru Ghidul solicitantului „Îmbunătățirea competitivității și a inovării în microîntreprinderi”.

Conform acestui corrigendum, au fost actualizate următoarele anexe:

 

În plus, ADR Sud-Vest Oltenia a decis să prelungească termenul de depunere a proiectelor pentru apelul „Îmbunătățirea competitivității și a inovării în microîntreprinderi”. Decizia vine ca urmare a anunțului oficial publicat pe site-ul Oficiului Național al Registrului Comerțului (ONRC), conform căruia activitatea instituției va fi suspendată până pe data de 25 iulie (inclusiv), ceea ce a afectat posibilitatea depunerii și înregistrării cererilor de finanțare.

 

Astfel, pentru a asigura tratament egal pentru toți potențialii aplicanți, ADR Sud-Vest Oltenia a prelungit termenul de depunere a proiectelor cu 9 zile calendaristice, corespunzător perioadei totale de suspendare a serviciilor ONRC.

 

Pentru analiză de eligibilitate și punctaj în mod GRATUIT, completați acest formular.

Începe să iei decizii bazate pe date
Alege una dintre soluțiile Termene.ro