Business News

Ofertă TAROM pentru zboruri în două state vecine. Biletele trebuie cumpărate în acest weekend pentru a beneficia de promoție

16 august 2024, de , in
Loading the Amira Audio Citește articolul...
  • Știri de la companii. Clienții TAROM care achiziționează bilete de avion pentru zboruri cu plecare din Bucureşti către Budapesta şi Belgrad. Tichetele de zbor trebuie achiziționate în perioada 16 – 18 august.

Costul biletelor TAROM achiziționate în perioada 16-18 august către Budapeste și Belgrad vor avea un preţ promoţional care începe de la 199 euro dus-întors, a anunţat, vineri, operatorul aerian naţional printr-un comunicat de presă.

Zborurile vor la toamnă

„Budapesta, denumită şi Perla Dunării , are o arhitectură monumentală, iar peisajul urban te va uimi la fiecare pas, în timp ce Belgradul te va surprinde cu bucătăria delicioasă şi cu influenţele sale otomane, austro-ungare şi occidentale”, se precizează în comunicat.

„Fie că vrei să vrei să admiri clădirea Parlamentului din Budapesta la apus, de pe celălalt mal al Dunării, sau superba privelişte de la Fortăreaţa din Belgrad, cele două destinaţii sunt şi printre cele mai accesibile capitale din Europa, pe care le poţi vizita cu un buget de vacanţă redus. În plus, ofertele TAROM acoperă toate nevoile călătoriei: biletele sunt dus-întors, toate taxele sunt incluse, iar preţul include un bagaj de mână de 8 kg, un bagaj de cală şi check-in gratuit”, se mai arată în comunicatul companiei.

Despre TAROM, pe scurt

Compania Naţională de Transporturi Aeriene Române – TAROM a fost înfiinţată în anul 1954 şi îşi desfăşoară activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor, fiind membră a Alianţei SkyTeam din 25 iunie 2010. Transportatorul Naţional al României deţine o flotă de 18 aeronave şi are în portofoliul său un număr de 70 de destinaţii operate cu aeronave proprii sau deservite de partenerii săi code share. Din anul 1993, TAROM este companie membră a Asociaţiei Internaţionale a Transportatorilor Aerieni (IATA).

Începe să iei decizii bazate pe date
Alege una dintre soluțiile Termene.ro