• Conducerea companiei PartnerVet a anunţat că își extinde operaţiunile din România și în Sibiu, prin integrarea clinicii veterinare Sky Vet. PartnerVet pune la dispoziția fondatorilor resurse financiare si expertiză, pentru a crea noi oportunități de dezvoltare și pentru a îmbunătăți procesele critice, așa cum susțin reprezentanții companiei.
„Această achiziţie continuă amplificarea unei reţele de excelenţă în serviciile medicale veterinare, printr-un parteneriat de încredere cu clinicile afiliate, care asigură o structură financiară şi operaţională robustă, alături de soluţii digitale avansate”, se precizează în comunicatul PartnerVet.

Despre SkyVet Sibiu

Fondată în 2010 de Dr. Cătălin Cherejdi, SkyVet oferă servicii în chirurgia si ortopedia veterinară. Echipa SkyVet include 9 medici veterinari specializaţi şi 4 asistenţi cu experienţă, gata oricând sa adreseze o gamă completă de servicii veterinare, de la medicină generală, preventie şi vaccinare, până la intervenţii şi investigaţii complexe. Clinica este dotată cu un laborator modern pentru diagnosticare avansată, precum şi cu echipamente de imagistică şi chirurgie de ultimă generaţie.

Dr. Cătălin Cherejdi, fondator SkyVet, explică: „Apartenenţa SkyVet la reţeaua de clinici PartnerVet înseamnă pentru noi acces la resurse şi tehnologii de vârf, care ne vor permite să oferim o îngrijire optimă pacienţilor noştri patrupezi, un aspect extrem de important pentru clinica noastră. De asemenea, prin aceast parteneriat, ţintim să creştem pregătirea echipei noastre şi să aducem beneficii semnificative comunităţii locale, prin programe de educaţie şi prevenţie”.

Parteneriatul

„Includerea SkyVet în portofoliul nostru continuă seria de investiţii strategice, consolidând viziunea noastră de a crea o reţea naţională de excelenţă în serviciile medicale veterinare. Această nouă achiziţie întăreşte prezenţa PartnerVet în România şi confirmă angajamentul nostru de a aduce expertiză şi de a ridica standardele de îngrijire a animalelor de companie”, menţionează Ioan Masca, CEO, PartnerVet.