Business News

Romcim anunță că a cumpărat un producător de soluţii pentru reţelele de infrastructură de apă şi alte utilităţi

11 august 2024, de , in
Loading the Amira Audio Citește articolul...

Prin această achiziție, Romcim se extinde geografic și ca putere de producție. TehnoWorld din Suceava este un producător de soluţii pentru reţelele de infrastructură de apă şi alte utilităţi.

Reamintim că Romcim face parte grupul Cement Roadstone Holdings (CRH) și este unul dintre producătorii importanți de ciment din România.

Extinderea georgrafică

Cu această achiziţie, Romcim va activa în Nord-Estul României, în localitatea Baia, judeţul Suceava, se precizează într-un comunicat al companiei.

Unitatea de producţie TehnoWorld include patru hale de producţie şi echipamente de top, realizând sisteme pentru reţele de utilităţi la standarde internaţionale, cu 290 de angajaţi.

„Continuând activitatea ca TehnoWorld, o companie CRH, organizaţia va dezvolta, în continuare, portofoliul de soluţii prin integrarea tehnologiilor de ultimă generaţie cu serviciile logistice, de proiectare şi de inginerie proprii, păstrând orientarea puternică asupra furnizării de soluţii de calitate ridicată pentru piaţa locală şi pentru cele 20 de pieţe de export”, se precizează în comunicat.

Extinderea ofertei de soluții de infrastructură

„Îi primim, cu multă bucurie, pe noii noştri colegi în familia Romcim şi în grupul CRH. Această achiziţie susţine extinderea ofertei noastre cu soluţii pentru reţelele de infrastructură de utilităţi şi aspiraţia noastră de a fi principalul furnizor de soluţii pentru sectorul construcţiilor din România. Suntem încrezători că, prin imbinarea dedicării şi expertizei TehnoWorld cu puterea şi profesionalismul companiilor CRH din România, vom continua să dezvoltăm portofoliul în mod sustenabil, adăugând mai multă valoare soluţiilor adresate clienţilor noştri”, a explicat Frederic Aubet, Managing Director Romcim.

Romcim face parte din Grupul CRH, principalul furnizor de soluţii de materiale de construcţii care contribuie la conectarea şi îmbunătăţirea lumii în care trăim. Angajând aproximativ 78,500 de oameni în aproximativ 3,390 de unităţi operaţionale din 28 de ţări, CRH deţine poziţii de lider de piaţă atât în ​​America de Nord, cât şi în Europa.

Începe să iei decizii bazate pe date
Alege una dintre soluțiile Termene.ro