Link Universul juridic: click aici

 

Ministerul Justiției (www.just.ro) a publicat o informare publică privind măsurile luate pe zona acestuia de competență pentru prevenirea și limitarea efectelor pandemiei de Covid-19.

 

Astfel, măsurile au fost luate pentru prevenirea și limitarea contaminărilor, asigurarea echipamentelor necesare protejării celor implicați în activitatea unităților subordonate, instanțelor și parchetelor, pentru limitarea și prevenirea riscului de infectare cu coronavirus și pentru desfășurarea în condiții propice a activițătilor.

 

În scopul limitării infectării cu coronavirus, de la instituirea stării de urgență, la nivelul Ministerului Justiţiei şi al unităţilor subordonate, au fost luate următoarele măsuri:

 

„I. Măsuri cu caracter administrativ luate la nivelul Ministerului Justiţiei şi al instituţiilor subordonate;

 

II. Măsuri cu privire la activitatea desfăşurată de către personalul ministerului şi a instituţiilor subordonate;

 

III. Măsuri de informare a personalului sau cu caracter legislativ;

 

IV. Măsuri luate la nivelul instanţelor judecătoreşti, prin Hotărâri ale Consiliului Superior al Magistraturii;

 

V. Măsuri luate la nivelul Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor.”

 

Măsurile luate de către Ministerul Justiției pot fi vizualizate aici.  

 

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

Vezi și Ministerul Justiției. Recomandări pentru armonizarea regulilor de prudență sanitară în sediile instanțelor și parchetelor

 

Despre Termene.ro

Dacă tot sunteți aici, Termene.ro vă recomandă să vă abonați la newsletterul Cafeaua de la 7, care vă oferă ocazia să citiți tot ce s-a întâmplat important în ziua precedentă. Newsletterul vă recomandă informații care pot fi importante pentru antreprenori, știri utile în viața cotidiană, dar și noutăți de povestit colegilor sau angajaților într-o pauză.

Varianta video a newsletterului, poate fi urmărită pe Facebook, Youtube, Instagram, Tiktok, sau aici, pe blogul de news al platformei Termene.ro

Distribuie mai departe