A absolvit Facultatea de Științe Economice în Ploiești și a continuat cu un master în Afaceri Internaționale. Experiența profesională dobândită în ultimii 13 ani — în diverse domenii precum vânzări, relații clienți și consultanță financiară — a ajutat-o să facă parte din Termene, unde face parte din echipa de retenție a platformei. Îi place să lucreze cu oamenii și îi iese. 

Care e rolul tău în echipa Termene?

Rolul meu în echipa Termene este unul foarte simplu, dar în același timp și complicat: eu mă asigur că toți clienții din portofoliul meu utilizează platforma, că sunt mulțumiți de soluția aleasă, iar dacă nu se întâmplă așa am grijă să găsim împreună varianta cea mai potrivită.  

Poți să ne povestești un moment rewarding din perioada asta?

Pentru mine este suficient ca un client sau un coleg să-mi trimită un simplu email de mulțumire după discuția avută și deja ziua mea este mai bună. De ce? Pentru că trăim într-o lume în care timpul pare să se evapore, iar faptul că un om petrece câteva secunde ca să-mi mulțumească mie mă face să mă simt minunat. 

Ce a fost cel mai greu pentru tine de când a început pandemia?

Teama de a nu pierde persoane dragi din jurul meu și bineînțeles distanțarea. 

Pe de altă parte, ce te-a învățat perioada asta?

Pandemia m-a trezit la realitate și am început să fac o serie de schimbări benefice pentru viața mea. Am început să mănânc mai sănătos, să citesc mai mult, să petrec mai mult timp cu familia și, nu în ultimul rând, să nu mă mai complac în diverse situații nefavorabile mie. 

Cum ți-ai amenajat spațiul în care lucrezi de acasă?

Amenajarea spațiului a venit destul de simplu: am transformat dormitorul pentru oaspeți într-un spațiu de relaxare, astfel încât să-mi pot desfășura activitatea de zi cu zi în liniște și confort. 

O recomandare din partea Marianei: Arta emoțională a persuasiunii, de Jason Harris, utilă în special celor care lucrează în domeniul vânzărilor.  

 

Despre Termene.ro

Termene.ro este o companie înființată în anul 2014 din dorința de a permite companiilor identificarea oportunităților de afaceri și evaluarea corectă a riscurilor pentru afaceri mai prospere, oferind o platformă intuitivă și foarte ușor de utilizat. Peste 70.000 de companii folosesc platforma completă care oferă informații actualizate în timp real despre datele financiare și juridice ale firmelor din România.

Distribuie mai departe