În primele două luni ale anului 2021, nu mai puțin de 947 de firme din România au intrat în insolvență, 424 în ianuarie și 523 în februarie.

Dintre acestea, 102 firme (44 în ianuarie și 58 în februarie) aveau codul CAEN principal 4120 – Lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale, constituind cel mai numeros grup din topul insolvențelor în intervalul de timp analizat.

La mare distanță, locul al doilea din top a fost ocupat de firmele cu codul CAEN principal 4941 – Transporturi rutiere de mărfuri și servicii de mutare, în număr de 49 (24 în ianuarie și 25 în februarie).

Află din infograficul de mai jos alte informații actualizate despre firmele din România, disponibile în platforma termene.ro.

Infografic insolvență companii ianuarie februarie 2021

 

Despre Termene.ro

Dacă tot sunteți aici, Termene.ro vă recomandă să vă abonați la newsletterul Cafeaua de la 7, care vă oferă ocazia să citiți tot ce s-a întâmplat important în ziua precedentă. Newsletterul vă recomandă informații care pot fi importante pentru antreprenori, știri utile în viața cotidiană, dar și noutăți de povestit colegilor sau angajaților într-o pauză.

Varianta video a newsletterului, poate fi urmărită pe Facebook, Youtube, Instagram, Tiktok, sau aici, pe blogul de news al platformei Termene.ro

Distribuie mai departe