În primele două luni ale anului 2021, nu mai puțin de 947 de firme din România au intrat în insolvență, 424 în ianuarie și 523 în februarie.

Dintre acestea, 102 firme (44 în ianuarie și 58 în februarie) aveau codul CAEN principal 4120 – Lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale, constituind cel mai numeros grup din topul insolvențelor în intervalul de timp analizat.

La mare distanță, locul al doilea din top a fost ocupat de firmele cu codul CAEN principal 4941 – Transporturi rutiere de mărfuri și servicii de mutare, în număr de 49 (24 în ianuarie și 25 în februarie).

Află din infograficul de mai jos alte informații actualizate despre firmele din România, disponibile în platforma termene.ro.

Infografic insolvență companii ianuarie februarie 2021

 

Despre Termene.ro

Termene.ro este o companie înființată în anul 2014 din dorința de a permite companiilor identificarea oportunităților de afaceri și evaluarea corectă a riscurilor pentru afaceri mai prospere, oferind o platformă intuitivă și foarte ușor de utilizat. Peste 70.000 de companii folosesc platforma completă care oferă informații actualizate în timp real despre datele financiare și juridice ale firmelor din România.

Distribuie mai departe