În departamentul IT Termene, Diana este specialist normalizare și testare date. A lucrat 7 ani în implementarea aplicațiilor software pe diferite domenii. 

Care e rolul tău în echipa Termene?

În cadrul echipei, mă ocup cu prelucrarea și verificarea informațiilor. Această prelucrare are rolul de a ușura complexitatea muncii colegilor programatori. O informație prelucrată într-o manieră optimă poate fi redată mai ușor clientului final. 

Poți să ne povestești un moment rewarding din perioada asta?

Cred că momentele în care predai rezultatele prelucrărilor spre colegii pe care le vor utiliza mai departe sunt momente de mulțumire interioară. Atunci înțeleg cel mai bine că fac parte dintr-o echipă și munca mea este utilă. 

Ce a fost cel mai greu pentru tine de când a început pandemia?

Cea mai grea perioadă a fost cea în care, temporar, a fost restricționat accesul la sala de antrenament pentru aikido. Mișcarea fizică este extrem de importantă într-o perioadă în care stresul se găsește la cote ridicate. Și lipsa acestei activități s-a resimțit profund. 

Pe de altă parte, ce te-a învățat perioada asta?

Această perioadă m-a făcut să mă apropii mai mult de cei dragi. Am început să acord mai multă importanță relațiilor de prietenie și celor de familie. 

Cum ți-ai amenajat spațiul în care lucrezi de acasă?

Am adus acasă toate echipamentele tehnice care îmi erau necesare și le-am instalat în camera de zi. Am adăugat pe birou lucruri familiare care să mă ajute să mă simt mai confortabil și să mă ajute să mă concentrez mai bine. 

O recomandare din partea Dianei: cartea Acum, aici este tot ceea ce avem, de Daniel Mitel. „Această carte mi-a trezit iubirea pentru meditație și m-a ajutat să înțeleg faptul că o persoană echilibrată este o persoană fericită”. 

Despre Termene.ro

Termene.ro este o companie înființată în anul 2014 din dorința de a permite companiilor identificarea oportunităților de afaceri și evaluarea corectă a riscurilor pentru afaceri mai prospere, oferind o platformă intuitivă și foarte ușor de utilizat. Peste 70.000 de companii folosesc platforma completă care oferă informații actualizate în timp real despre datele financiare și juridice ale firmelor din România.

Distribuie mai departe