Cum numărul persoanelor infestate cu Coronavirus crește pe zi ce trece, la TERMENE.RO am luat toate măsurile necesare ca să oferim un mediu sigur de lucru pentru angajații noștri, dar și să continuăm livrarea serviciilor noastre la același standard către voi toți, clienți și parteneri ai noștri.

 

Cum să îți protejezi afacerea în contextul Coronavirus 

În sediul termene.ro am luat următoarele măsuri de precauție:

  • Încă de când au apărut veștile îngrijorătoare din China, am comandat soluții dezinfectante pentru mâini și birouri și am angajat o persoană care să se ocupe în permanență de dezinfectarea spațiilor comune;
  • De astăzi, 12.03.2020, toată echipa lucrează de la distanță;
  • Am anulat călătoriile de afaceri și am recomandat oamenilor din echipă să evite călătoriile personale care nu sunt urgente;
  • Am anulat toate evenimentele și întâlnirile fizice programate cu clienții și partenerii noștri, limitându-ne la convorbiri online.

 

Este lucrul remote (de la distanța) o necesitate? 

Ne vom continua activitatea în aceiași parametri, chiar dacă am luat decizia ca întreaga noastră echipă să lucreze de acasă. Dat fiind că suntem o companie complet digitalizată, garantăm că putem să ne coordonăm întreaga activitate de la distanță.

 

Avem toate măsurile luate ca să asigurăm livrarea la aceleași standarde

Nu anticipăm că vor exista scăderi calitative ale serviciilor noastre și avem încredere în abilitatea noastră de a păstra platforma termene.ro funcțională fără întrerupere. Ne-am asigurat că toți membrii echipei noastre au tot ceea ce le este necesar pentru a lucra din afara biroului, astfel încât să-și poată face meseria în siguranță, dar la același standard cu care v-am obișnuit.

 

Am suplimentat canalele de comunicare internă și dăm prioritate comunicării cu voi, clienții noștri, astfel încât voi să puteți rămâne concentrați pe provocările pe care le întâmpinați în propriile afaceri.

 

Va fi o perioadă grea, suntem conștienți de asta. Dacă aveți nevoie de sfaturi sau aveți întrebări, ne-am bucura să vă fim de ajutor.

 

Ne vom informa continuu asupra situației provocate de virusul COVID19, urmărim atât datele oferite de autoritățile din România, cât și pe cele internaționale. Suntem pregătiți să ne adaptăm planurile și soluțiile în funcție de evoluția situației.

 

Dacă vreți să aflați mai multe:

👉pentru a fi la curent cu statusul cazurilor din România, aici puteți găsi informații în timp real.

👉cei de la McKinsey au pregătit un raport despre impactul economic pe care îl poate provoca Coronavirus, pe care îl puteți parcurge aici.

 

Vă dorim tuturor sănătate!

 

Dacă ți se par utile informațiile de pe blogul Termene și vrei să afli când publicăm un nou articol, te poți abona la newsletterul nostru săptămânal.

Vreau să primesc newsletterul

 

Despre Termene.ro

Dacă tot sunteți aici, Termene.ro vă recomandă să vă abonați la newsletterul Cafeaua de la 7, care vă oferă ocazia să citiți tot ce s-a întâmplat important în ziua precedentă. Newsletterul vă recomandă informații care pot fi importante pentru antreprenori, știri utile în viața cotidiană, dar și noutăți de povestit colegilor sau angajaților într-o pauză.

Varianta video a newsletterului, poate fi urmărită pe Facebook, Youtube, Instagram, Tiktok, sau aici, pe blogul de news al platformei Termene.ro

Distribuie mai departe