Are 24 de ani și s-a alăturat echipei Termene acum un an. De atunci e într-o continuă dezvoltare, atât personală, cât și profesională. Este o persoană ambițioasă și își dorește mereu să-și îmbunătățească cunoștințele și aptitudinile, de aceea apreciază orice sfat sau feedback pe care-l primește de la cei din jur. Ține foarte mult la organizarea timpului și a lucrurilor pe care le are de făcut. Prin urmare, i se potrivește foarte bine stilul de lucru de la Termene, unde există obiective clare, dar și libertatea de a se organiza așa cum consideră că e mai bine. În prezent este Business Unit Manager.

Care e rolul tău în echipa Termene?

De la începutul anului am devenit managerul echipei care se ocupă de companiile cu cifra de afaceri cuprinsă între 100.000 și 1.000.000 de euro, clienți și potențiali clienți. Eu mă asigur că serviciile platformei Termene le aduc clienților noștri plusvaloare în afacerile pe care le desfășoară. De asemenea, am grijă ca fiecare dintre colegii mei să aibă suportul meu ori de câte ori este necesar. 

Poți să ne povestești un moment rewarding din perioada asta?

Momentele cele mai plăcute sunt și au fost cele în care am putut să fiu de ajutor unui coleg, ca să poată rezolva o situație în care un client ne-a solicitat ajutorul. 

Ce a fost cel mai greu pentru tine de când a început pandemia?

Distanța față de cei dragi, bineînțeles, și teama pentru sănătatea lor. 

Pe de altă parte, ce te-a învățat perioada asta?

M-a învățat să mă bucur mai mult de momentele petrecute cu familia și prietenii, să mă organizez mai bine și să îmi gestionez taskurile zilnice cu o atenție sporită. 

Cum ți-ai amenajat spațiul în care lucrezi de acasă?

Nu a fost foarte complicat. Mi-am amenajat spațiul astfel încât să semene cât mai mult cu cel de la birou. Ba chiar am adus acasă câteva din obiceiurile pe care le aveam la sediu, cum ar fi muzica din timpul pauzelor. Chiar dacă de acasă reușesc să muncesc mai mult, poate chiar să am o productivitate mai mare, atmosfera din birou, alături de colegi, va fi mereu preferata mea. 

O recomandare din partea Cătălinei: A Beautiful Mind, „un film pe care-l voi revedea mereu cu plăcere”. 

Despre Termene.ro

Termene.ro este o companie înființată în anul 2014 din dorința de a permite companiilor identificarea oportunităților de afaceri și evaluarea corectă a riscurilor pentru afaceri mai prospere, oferind o platformă intuitivă și foarte ușor de utilizat. Peste 70.000 de companii folosesc platforma completă care oferă informații actualizate în timp real despre datele financiare și juridice ale firmelor din România.

Distribuie mai departe