Botezurille tematice au început să capete din ce în ce mai multă popularitate și tot mai mulți părinți își doresc să organizeze pentru bebelușul lor un eveniment în care toate aranjamentele și elementele de decor să aibă în comun o temă principală. Un botez tematic presupune ca toate decorațiunile și accesoriile pentru petrecere, de la lumânarea de botez și până la invitațiile de botez trimise, să aibă în centru același element, fie că este vorba despre o anume paletă cromatică, un personaj din lumea Disney sau un animăluț. 

Tematicile de botez sunt dintre cele mai diverse și variază, de regulă, în funcție de sexul bebelușului. În articolul de astăzi vom aborda botezul tematic pentru băieți, ceea ce ne îndeamnă să avem în vedere o paletă cromatică specifică, anumite tipuri de personaje animate și decoruri care se potrivesc întocmai cu sexul copilului. Iată ce idei de organizare și recomandări avem pentru tine! 

De ce să organizezi un botez tematic? 

Știm că orice părinte simte că organizarea botezului poate fi o reală provocare, însă acest lucru nu se întâmplă și atunci când alegi o tematică pe care să o respecți întru totul. Astfel, în asociere cu tematica de botez poți alege decorațiunile, ținuta nou-născutului, dar și dress-code-ul invitaților sau modul de pregătire al preparatelor culinare de la eveniment. 

Toate aceste elemente, alese într-un mod unitar, vor oferi spațiului pentru petrecerea de botez o notă unică, aparte. Chiar dacă ai puțin timp la dispoziție, cu siguranță vei putea organiza cu succes un botez tematic, întrucât este destul de simplu să asociezi o serie de articole și accesorii care să se potrivească ideal împreună. 

Idei de botez tematic pentru băieți și recomandări utile 

Dacă îți dorești să organizezi fără prea multe bătăi de cap botezul micuțului tău, în așa fel încât totul să decurgă cât se poate de ușor, iar rezultatul să fie unul fantastic, îți venim în ajutor în rândurile următoare cu câteva idei de botez tematic pentru băieți, dar și câteva recomandări. Te invităm să le descoperi! 

Botez tematic pentru băieți cu tema „Îngeraș” 

Așa cum știm cu toții, îngerașii sunt considerați protectorii spirituali ai bebelușilor, motiv pentru care tematica „Îngeraș” se va potrivi de minune în acest context. Mai mult, înfățișarea bebelușilor poate fi asociată cu ușurință cu cea a îngerașilor, ceea ce ne spune că aceasta este o idee excelentă de tematică pentru un asemenea eveniment. 

Prin urmare, la acest botez tematic accentul este pus pe decorațiuni angelice în nuanțe liniștitoare și în accesorii cu chipul îngerilor. Te poți folosi de baloane și decorațiuni albe, pe care le poți asorta ideal cu un trusou de bebeluș cu îngeri și invitații pe măsură. Dacă dorești să dai un plus de efect decorului, poți realiza îngerașii din trusoul de botez în nuanțe de albastru, completate de același plus de culoare printr-un set de set 10 baloane cu confetti albastru, 30cm, invitații cu inserții albastre și tort cu aplicații albastre. 

Botez tematic pentru băieți cu tema „Ursuleți” 

Orice băiețel se va îndrăgosti iremediabil de primul său ursuleț de pluș, însă cu siguranță vor fi încântați, mai înainte de toate, să participe la cel mai important eveniment din viața lor, cu un decor care respectă această temă. Poți decora spațiul cu o serie de ursuleți brodați, ce se vor regăsi și pe costumașul bebelușului sau cu baloane transparente Baby Boy Ursulet, 55 cm

De asemenea, lumânarea de botez poate fi decorată cu ursuleți în miniatură, la fel ca și invitațiile pentru toți cei prezenți. Un tort în formă de ursuleț poate reprezenta și el o idee excelentă pentru această petrecere tematică. 

Inspiră-te și tu din aceste idei de botez tematic pentru băieți și organizează cea mai frumoasă petrecere de botez din câte au existat. Suntem siguri că vei reuși să dai frâu liber creativității atunci când vine vorba de acest eveniment important din viața voastră! 

Despre Termene.ro

Dacă tot sunteți aici, Termene.ro vă recomandă să vă abonați la newsletterul Cafeaua de la 7, care vă oferă ocazia să citiți tot ce s-a întâmplat important în ziua precedentă. Newsletterul vă recomandă informații care pot fi importante pentru antreprenori, știri utile în viața cotidiană, dar și noutăți de povestit colegilor sau angajaților într-o pauză.

Varianta video a newsletterului, poate fi urmărită pe Facebook, Youtube, Instagram, Tiktok, sau aici, pe blogul de news al platformei Termene.ro

Distribuie mai departe