Fiecare companie este afectată mai mult sau mai puțin în această perioadă, iar toată incertitudinea care ne înconjoară face ca lucrurile să se complice și mai mult. La Termene.ro încercăm pe cât putem să ajutăm companiile să treacă peste criză cu bine și să se recupereze mai repede când va trece. De aceea, în această perioadă de situație de urgență, mărim limita pentru monitorizarea gratuită a portofoliului de clienți, până la 100 de companii. Pentru a lua în timp util decizii vitale pentru afacerea ta.

 

Modulul de Monitorizare Firme

Ești avertizat prin e-mail, sms sau direct în platformă atunci când apar informații noi cu privire la firmele din portofoliul tău.

Principalele tipuri de alerte

  • Alerte financiare
  • Alerte fiscale
  • Schimbări de asociați și administratori
  • Alerte insolvență
  • Alerte dosare în instanță
  • Alerte puncte de lucru

 

Începe gratuit!

 

Ai acces la informații:

  • Direct în platformă, în pagina firmei
  • Prin rapoarte excel/pdf pe care le primești în funcție de setările tale
  • Concentrate în platformă, pe sistem inbox

verificare-monitorizare-firme-temene.ro-lista

 

RedBill – modulul pentru raportarea facturilor neîncasate și cel de colectare rămân gratuite

Ai sau nu ai bani în firmă?! Asta-i întrebarea. Toata lumea este atentă acum la câți bani are în firmă, pentru cât timp și pe câți, neîncasați încă, se poate baza în următoarea perioadă.

 

Tu știi când îți vor plăti clienții facturile restante?

În toată incertitudinea care există și cum numărul firmelor care se închid crește exponențial, este dificil să rămânem optimiști că-i vom mai recupera. Colac peste pupăză, mai sunt și firmele care pot plăti, dar preferă să profite de contextul actual.

 

Însă, sunt câteva lucruri pe care le putem controla și care țin de noi.

Peste 700 de antreprenori au raportat facturile neîncasate până acum, iar valoarea lor s-a dublat, ajungând la 5.3 mil Euro, dintre care în jur de 240k Euro au fost și trimiși la colectare.

 

Cum te poate ajuta RedBill:

1. Raportezi facturile neîncasate pentru a avea o evidență clară a lor.

2. Alegi dacă faci public sau nu firmele rău-platnice, astfel încât să poate fi un semnal de alarmă și pentru alte companii (dacă vor să înceapă o colaborare cu firma respectivă sau colaborează deja și s-ar putea să ajungă în aceeași situație ca tine)

3. Află situația în care sunt clienții care au depășit data scadentă.

 

Pentru colectare, avem alături de noi cei mai buni specialiști în colectare amiabilă din România: agenții KRUK România; ei vor suna toți clienții cu facturi neplătite la timp.

 

Resursa umană este cea mai importantă în această perioadă, așa că lasă-ți oamenii să se ocupe de ce știu ei să facă mai bine și pe noi să ne ocupăm de procesul de colectare.

 

În concluzie, principalele funcționalități RedBill:

1. Raportezi firmele care întârzie să plătească facturile

2. Trimiți notificări automatizate clienţilor raportaţi

3. Obții informaţii despre facturile neachitate ale firmelor care te interesează

4. Vizualizezi statistici care indică statusul facturilor în timp real 

 

Acționează acum

 

Dacă ți se par utile informațiile de pe blogul Termene și vrei să afli când publicăm un nou articol, te poți abona la newsletterul nostru săptămânal.

Vreau să primesc newsletterul

 

Despre Termene.ro

Dacă tot sunteți aici, Termene.ro vă recomandă să vă abonați la newsletterul Cafeaua de la 7, care vă oferă ocazia să citiți tot ce s-a întâmplat important în ziua precedentă. Newsletterul vă recomandă informații care pot fi importante pentru antreprenori, știri utile în viața cotidiană, dar și noutăți de povestit colegilor sau angajaților într-o pauză.

Varianta video a newsletterului, poate fi urmărită pe Facebook, Youtube, Instagram, Tiktok, sau aici, pe blogul de news al platformei Termene.ro

Distribuie mai departe