Business News

Știri de la companii. Astăzi este ultima zi pentru site-ul enel.ro și aplicația MyEnel. Cum vor fi înlocuite de mâine, 10 aprilie

9 aprilie 2024, de , in
Loading the Amira Audio Citește articolul...

Începând cu 10 aprilie, cei care accesează vechiul site vor fi redirecționați către www.ppcenergy.ro. De asemenea, începând cu 10 aprilie, clienții vor putea accesa noua aplicație web myPPC la adresa myppc.ppcenergy.ro, iar utilizatorii de sisteme de operare Android și iOS vor putea descărca noua aplicație myPPC în zilele următoare, arată compania

„Le fel ca până acum, plățile se vor putea efectua online, prin direct debit sau transfer bancar. Pentru clienții care preferă plata numerar, există automate de plată de tip self-pay, amplasate în magazinele PPC Energie din București și zece județe (Arad, Caraș-Severin, Călărași, Constanța, Giurgiu, Hunedoara, Ialomița, Ilfov, Timiș și Tulcea), precum și în rețelele de magazine Profi, Auchan, Mega Image, Carrefour, Kaufland și în alte magazine alimentare”, mai arată reprezentanții companiei.

Reamintim că, în ultima parte a lunii octombrie, PPC a anunțat finalizarea tranzacției prin care a achiziționat participațiile deținute de către Grupul Enel în România, încheind cu succes prima sa extindere majoră pe piața externă. Compania a schimbat numele firmelor de distribuție din E-Distribuție în Rețele Electrice, iar pe cele ale firmelor de furnizare în PPC Energie și PPC Energie Muntenia.

Cele două companii de furnizare cumpărate de PPC la Enel au în România circa 3,1 milioane de clienți și 81 de magazine în toată țara.

Începe să iei decizii bazate pe date
Alege una dintre soluțiile Termene.ro